3.5 mm Ses Fişi Tutucu Stand ile İpad vb Sohbet/Karaoke/PC/Telefon/Mini Mikrofon Taşınabilir Stereo Kondansatör Mikrofon Kablolu

v74559

Yeni ürün

51.37TL

Etiketler: stereo kondansatör mikrofon, kondansatör mikrofon, mikrofon taşınabilir, Ucuz stereo kondansatör mikrofon, Yüksek Kaliteli kondansatör mikrofon, Çin mikrofon taşınabilir Tedarikçiler.

Zarif görünümü ve Yüksek kalite, Taşınabilir ve Hafif Mikrofon. Gürültü önleme için tasarlanmış bir Bakışta özellikler: Özel, canlı bir ses olun,Süper taşınabilir mini mikrofon ile 3.5 mm mikrofon kablosu özel olarak İOS/Android/Windows akıllı cihazlar, Akıllı telefon, Notebook,tablet veya Bilgisayar da dahil olmak üzere tasarlanmıştır. uzun süre kullanılabilir Facebook, Whatsapp, QQ, MSN, SKYPE, ınternet sohbet için mükemmel, podcast, şarkı, konuşma,ses kaydı,PC KTV veya daha fazla. Baş parmağından daha küçük. Çok tatlı ve serin. Mikrofon standı ve cihazınız ile her iki kulaklık ve mikrofon kablosunu bağlamak için iki-jack bağlantı hattı ile birlikte geliyor. Paket içerir: 1 x Mini Kondansatör Mikrofon 1 x Mikrofon Tutucu Stand

Tüm fotoğraf gerçek, resimde gördüğünüz alabilirsiniz garanti ediyoruz.

Uzman & Hizmetlerimiz

Para için ürünlerimizin en profesyonel ihracat büyük fabrikadan gelip, tüm ürünlerimiz özenle seçilmiş, resmin en düşük fiyat olmadığı halde doğru ürün, yüksek kalite, moda stil alınır, lütfen inanın!

· Genç parner biz bir grup, her bir alıcı ortağımız olabilir umuyoruz, tabii ki, bizden ürün satın aldıktan sonra, arkadaşlarımız olmak ve bize destek olacağınıza inanıyoruz.

ödeme:

Her iki hesap güvenliğini sağlamak,Emanet,kredi kartı kabul ediyoruz.

· Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

· Eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapabilirsiniz, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin Ödemeler için lütfen 3 gün içinde tamamlanır.

Nakliye:

· 3 gün içinde (Tatil hariç) ödeme onay alındıktan sonra gemi için garanti ediyoruz.

· Bir kez ödeme emri gönderilmesi için izin lütfen. Ülkenize teslimat sipariş sevk edildikten sonra 5 ila 25 iş günü sürebilir. Bazı zamanlar öğeleri nedeniyle beklenmedik bir nedenle gecikecek. Eğer paketiniz hafta sonları ve tatiller hariç 30 iş günü aşıldı almak istemiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz. Takip numarası vermez. Ödeme tamamlandıktan sonra İzleme e-posta için ilk 10 gün içinde yanıt vermeyeceğiz. Çoğu uluslararası teslimat gecikmeleri bize bildirin kadar farkında olmadığımızı postadaki gecikmeler olduğunu anlayın.3 GÜN

Ülke

İşlem Süresi

EMS ile zamanı geldiğinde

İle zamanı geldiğinde

(Hong Kong) Çin Post Hava Posta

Gelmesi zaman byDHL

Gelmesi zaman byUPS

ABD

5 gün

5-8days

15-25days

2-5days

2-5days

Avrupa

5 gün

5-8days

25-30 gün

2-5days

Asya

5 gün

3-5days

20-30 gün

2-5days

(Brezilya, Rusya, İtalya Gibi...)Diğer

5 gün

5-15 gün

30-45 gün

· EMS ekspres kargo genellikle teslim ülkeye bağımlı 3-8 iş günü sürmektedir.

Herhangi bir nakliye hizmeti sorumluluğundadır bu kaza, gecikme ya da diğer sorun için sorumlu değildir.

· İthalat üzerine vergi ücretsiz sipariş almak sağlamak için, daha düşük bir değer ile 'HEDİYE' olarak ilan edeceğiz. Bu düşük fiyat ürünün ödenen toplam fiyatı ya da piyasa değeri yansıtmamaktadır ve farklı tarife kuralları olan ülkeler için geçerli olmayabilir. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

· Teslimat süresi yaklaşık 4 saattir. (Çoğu ABD/İNGİLTERE/AU hedeflere Cumartesi ve pazar, resmi, Tatil hariç) 7 ila 20 iş günü .

Eğer yukarıdaki 4 hafta boyunca onu almak istemiyorsanız lütfen bize ulaşın·, çok kısa sürede bu sorunu çözeceğiz.

· Madde güvenliği için, sigorta şiddetle tavsiye edilir.

· Tüm öğeleri alıcının Toptan Alibaba adres için lütfen teklif önce Alibaba adresinizi teyit sevk edilecektir. Emin nakliye adresinin doğru olduğundan emin olun lütfen. Herhangi bir yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değiliz.

Geribildirim:

· Eğer benim öğeleri seviyorsanız iyi bir geri besleme bırakın lütfen. Eyleminizi süt ve ekmek sunmamıza yardımcı olacaktır. Senin için ben de aynısını yapacağım.

· Nötr geribildirim herhangi bir olumsuz ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Seninle herhangi bir sorunları çözmek için çalışacağız.

Dönüş:

· Eğer öğe kusurlu ise, teslimat 3 gün içinde bize haber verin lütfen.

· Tüm öğeleri iade veya mal alışverişi için hak kazanmak için kendi orijinal durumunda iade edilmelidir.

· Ama kargo ücreti ve sigorta iade edilmez.

Teslimat 7 gün sonra iade · öğeleri onarmak için sadece uygundur.

· Alıcı ortaya çıkan tüm nakliye masrafları sorumludur.

İletişim:

· Tüm e-postalar 24 saat içinde cevap verilecektir.

Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta gönderdi lütfen tekrar edin ve en kısa sürede size cevap verecektir .

Eğer bizi ve sakın cevap duymak e-posta, yeniden bazen posta sunucularımız hataları gibi Alibaba sistemi aracılığıyla e-posta gönderin·.

  • renk: Gümüş, Mavi, Mor ve Altın
  • Marka Adı: zmvp
  • Menşe yeri : Guangdong, Çin (Anakara)
  • Bağlayıcı: 3.5 mm fiş
  • Model Numarası:
  • Türünü Ayarlayın : Tek Mikrofon
  • Stil: El Mikrofonu
  • Dönüştürücü: Kondansatör Mikrofon
  • Mikrofon Türü : Kondansatör Mikrofon
  • Paket: Evet
  • Frekans tepkisi: 100 Hz-10kHz
  • İletişim: Kablolu
  • Kullanın: Karaoke Mikrofon
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.