1m Isı Heatshrink Boru İç Çapı 25 mm Siyah Tel Sarın Kablo Seti Küçültmek

v74561

Yeni ürün

12.28TL

Etiketler: sohbet, Kablo 1, kit kablo, Ucuz sohbet, Yüksek Kaliteli kablo 1, Çin seti kablo Tedarikçileri.

Sevgili arkadaşım,

özel servisine başvurun için perakende ve toptan hoş geldiniz kabul ediyoruz, dikkatle sizin için en rekabetçi fiyat hesaplamak, teşekkür ederiz.

125°C Tel sarma ile +55°C yarısına orijinal çapı küçülebilir açıklama Çalışma Sıcaklığı:

Eğer diğer değerler istiyorsanız, bu sayfaya bakın. Renk Çap Uzunluğu Siyah 0.6 mm 0.8 mm 1.0 mm 1.5 mm 2.0 mm 2.5 mm 3.0 mm 3.5 mm 4.0 mm 5.0 mm 6.0 mm 8.0 mm 10 mm 12 mm 15 mm 16 mm 18 mm 20 mm 25 mm 30 mm

Isı siyah, beyaz, sarı ve şeffaf tüp küçültmek zorundayız. Eğer diğer renkler istiyorsanız, aşağıdaki renkleri kontrol etmek için tıklayın.

/ / /

Nakliye

Çin Post Olağan Küçük Paket için yeni takip numarası Plus sadece Çin'de hala zaman takip edebilir, ama Çin'den gemi olmuştur zaman, artık izleme bilgi geldi bile değil.( geçerli bir takip numarası olmadan )

Eğer Çin Post üzerinden numara geçerli bir numara olan hava posta, taahhütlü göndermek için bize ihtiyacınız olursa, transit ücreti 1.91 dolar ödemeniz gerekiyor.( geçerli bir takip numarası ile )

Eğer ürünlerimiz hakkında herhangi bir soru veya nakliye varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

60 gün paket almadım, lütfen bize 3-5 iş günü iadesi sorunu önce teslim edilmemiş paketleri kontrol etmek için izin varsa.

ödeme

paypal escrow kabul ediyoruz:

Escrow kullanarak, paranızı güvenli bir şekilde hesabınıza yatırılır zaman, para sadece teslimat onayladıktan sonra bize çıkacak. ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin lütfen.

Dönüş

İade politikamız basittir, herhangi bir şüphe olmadan tam bir geri ödeme vereceğiz satın alma ile %100 memnun değilseniz. (Para 7-15 gün içinde sipariş için ödemek için kullanılan hesabınıza iade edilecektir.)

Geri bildirim

1. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, Müşteri Hizmetleri personelimiz bize e-posta veya çağrı hoş geldiniz. Tüm sorulara cevap vermek ve mümkün olduğunca çabuk sorunları çözmek çalışıyoruz.

2. Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer Henüz cevap aldım eğer e-posta göndermek lütfen tekrar ediniz.

  • Yazın: Yalıtım Kılıf
  • Marka Adı: AT Satın
  • Paket Boyutu: 19cm x 15cm x 5cm (7.48in x 5.91in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.09kg (0.20lb.)
  • Ünite Tipi: Metre

İlgili ürünler

Trending.