Ücretsiz güçlü/Plastik Ayçiçeği Petal Fondan Kalıp Çerez Kesici Kek Pişirme Aracı Pasta Krem Dekorasyon LD713 Kesme Seti

v74607

Yeni ürün

29.29TL 20.51TL

Etiketler: fondan kes, krem dekorasyon, pişirme araçları cupcake, Ucuz kesme fondan, Yüksek Kaliteli krem dekorasyon, Çin cupcake pişirme araçları Tedarikçiler.

Ücretsiz güçlü/Plastik Ayçiçeği Petal Fondan Kalıp Çerez Kesici Kek Pişirme Aracı Pasta Krem Dekorasyon LD713 Kesme Seti

Ürün özellikleri:

100% yeni ve yüksek kaliteli pasta set kalıp

Düğün, doğum günü, parti, ayı, yavru, kahve dükkanı için iyi dekorasyon, mağaza vb kek.

Çocuk ya da arkadaşları ile bazı DİY pasta yapabilirsiniz

Malzeme: Plastik

Renk: beyaz

(Yaklaşık) Boyut:

5.5 cm/5.0 cm/ 4.5 cm

Paket içerir:

3* Ayçiçeği petal kesme kalıp

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 0.1 cm-2cm hoşgörü.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark,resmi öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Ödeme hakkında

1.VİSA, MasterCard ve Escrow kabul ediyoruz.Emanet kullanırken, paranızı güvenli bir şekilde hesabınıza yatırılır. Para sadece teslimat onayladıktan sonra bize çıkacak. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. Eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin lütfen.

2.Tam Adı ile Adresini Onayla: Tüm ürünler kesinlikle göndermeden önce test edilecektir. SADECE Hoş adresi için sevk ediyoruz. Adresinizi Hoş emin olun lütfen ödeme yapmadan önce teslimat adresi ile eşleşiyor. Ve Rus alıcı çok önemli olan tam adınız, bize, yapraklar lütfen. Teşekkür ederim!

Hızlı Kargo

1. 72 saat içinde (Tatil Hariç) ödeme onay alındıktan sonra gemi için garanti ediyoruz.

2. Eğer herhangi bir beklenmedik durum olursa (örneğin, sipariş 72 Saat ile gemi değil),en kısa sürede sizinle irtibata ve yakından yakında sipariş gemi için takip edeceğiz.

Nakliye Hakkında

1.EMS, DHL, UPS, FedEx, ePacket, China Post, china Post Ayrıca, Singapur Post ve diğer etkili özel bir çizgi ile dünya çapında gemi.

2.150 dolar üstünde tutar, EMS ya da E-EMS ve bu nakliye Yolu üzerinde, çok daha hızlı olur Onu göndereceğiz. Eğer kendi nakliye hattı seçmek istiyorsanız, bizimle irtibata geçiniz.

Geri bildirim

Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bize olumlu geribildirim bırakın ve 5 yıldız Gözden Geçirme!

Eğer hizmet veya herhangi bir sorun ile memnun değilseniz, görüşleriniz ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz ve hemen sorunu çözecektir, teşekkür ederim!

Hizmet SSS

Q : büyük sipariş için herhangi bir indirim Var mı?

Bir: Evet, toptan fiyat verebiliriz. Eğer daha fazla ihtiyacınız ya da özel ürünler istiyorsanız, bize e-Posta veya Trademanager bize ulaşabilirsiniz. (Tatil hariç) 24 saat içinde size cevap verecektir.

S : nakliye damla destekliyor Musunuz?

Bir: Evet, damla nakliye destekliyoruz. Ne zaman sipariş Hoş bizi alıcının adresi ve telefon numarası bırakın ,o halde adrese göre paketi göndereceğiz.

S : Tüm resimler gerçek fotoğraf var mı?

Bir: Evet, sattığımız tüm ürünler resmi %100 gerçek ateş vardır. Eğer ürünlerimizden satmak ve fotoğraflara ihtiyacım var, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin istiyorsanız ve filigran olmadan ürün fotoğrafları göndereceğiz.

Eğer ürün memnun olduğumu s : Ne?

Bir: bir Kez ürün aldı, değil mi, sorunları bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin ne olursa olsun. En iyi tatmin olana kadar sorunu çözmek için çalışacağız.

Ulaşım bazı ülkeler için çok yavaş s : Neden?

Ürünleri: hemen hemen Hepsi kar değil, ve çoğu ülke için bedava gönderiyoruz, pahalı Express, böyle DHL, FedEx, UPS, EMS göze alamayız. Nispeten olumlu Çin Post Hava Posta seçeriz, normalde ülke ve dünya bölgelerin çoğunda 15-35 gün sürer, sadece birkaç uzak bölgelerde sabırla bekleyin lütfen teslimat için daha fazla zaman gerekir. Eğer ürünlerimizden acil ihtiyacınız varsa, ayrıca, DHL, FedEx, UPS, EMS seçebilirsiniz, ve bu şekilde, ilgili kargo ücretini ödemek gerekir. Umarım anlayabilirsin. Çok teşekkür ederim!

S : Eğer bir dahaki sefere ürünleri ihtiyacım olursa seni bulurum?

Bir Sevgili, eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, ve bir dahaki sefere tekrar satın almak istiyorum, en sevdiğiniz mağazalar için mağaza ekleyebilirsiniz. Bu şekilde, kolayca bizi bulabilirsiniz. Her zaman geliyorsun hoş geldin diyoruz.

  • Pişirme Ve Pastacılık Araçları Türü: Pasta Kesiciler
  • Marka Adı: SYLPHY
  • Malzeme: Plastik
  • Yazın: Pişirme & Pasta Araçları
  • Kit Numarası: 3
  • Sertifika: CİQ,FDA,LFGB,CE / AB
  • Özellik: Çevre Dostu
  • Model Numarası: LD713
  • Paket Ağırlık: 0.09kg (0.20lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.