YENİ USB ÇÜNKÜ Toplam İstasyonları için Kablo İndir, Windows 8 WİN7 sistem için uygun

v74894

Yeni ürün

68.59TL

Etiketler: Kablo İçin, usb kablosu, USB kablosu, Ucuz kablo, Usb için yüksek Kaliteli kablo, Çin usb kablosu Tedarikçileri.

YENİ USB TOPCONTotal İstasyonları için Kablo İndir, Windows 8 WİN7 sistem için uygun

Hoş adresinize temizledi ödeme aldıktan sonra 48 saat içinde gemi olacak.

Açıklama Ödeme Kargo İade Politikası Politikası Geri Bildirim Çalışma Saati Açıklaması

Windows 7 ile Uyumlu 1 CD Sürücü yazılımı ile ÇÜNKÜ toplam istasyonları için özellikler: 100% Yeni ve Yüksek Kaliteli USB Veri kablosu İndir, Windows 8 sistem

Kablo uzunluğu pin erkek ÇÜNKÜ arayüzü 1.8 m (yaklaşık 6 veya USB Dönüştürmek müşterilerin ihtiyaçlarına göre yapılabilir-

En düşük fiyat,bol stok ile hizmet

Packageincludes : 1 ADET x ÇÜNKÜ USB kablosu

Ödeme alipayonly kabul Ediyoruz.

Mümkün olduğunca açık artırma sonunda en geç 7 gün (no) satın aldıktan sonra ödeme yapın.

Birden fazla öğe satın almak için, sadece tüm öğeleri kazandın sonra kasada doldurunuz.

Size kolaylık sağlamak için, nakliye indirimler otomatik olarak kasada uygulanacaktır.

1 Nakliye Politikası. Hoş adresinize temizledi ödeme aldıktan sonra 48 saat içinde gemi olacak.Hafta sonu ya da resmi tatillerde gemi yok.

2. (S) maddenin alıcının Hoş doğrulanmış adres için sevk edilecektir. Ödeme yapmadan önce, Hoş adresinizi gemi bize istediğiniz adresi uygun olduğundan emin olun.

3. Nakliye 18 yaklaşık 8 iş günü gerektirir,ama bazen 25-30 gün uzak bölge için de geçerli. Bu yük farklı ülkelerde bağlıdır.

4. Nakliye ve taşıma ücreti posta, paketleme, depolama ve dağıtım maliyetleri vardır.

5. Bir alıcı olarak, yurt dışından bir şey yapmak için vergi ödemek için sizin görevinizdir. Bizim fiyatımız vergiler, KDV, ya da diğer gizli masraf içermez

6. Yerel , Nijerya, İtalya, Afrika ve bazı uzak ada ülkeleri için öğeyi gemi yok not:.

1 İade Politikası. Madde veya herhangi bir sorun bu öğe ile memnun, öğeyi satın aldıktan sonra 3 gün içinde bize ulaşın. İade sadece 14 gün içinde kullanılabilir, 14 gün sonra, sadece onarım.

2. / Herhangi bir fiziksel hasar veya zarar için sorumlu değiliz alıcı kötüye kullanılması sonucu vardır. Alıcı iade nakliye ücreti ödemek sorumludur.Eğer öğe kusurlu ise, değiş tokuş, sadece varış 2 HAFTA içinde tam bir geri dönüş, tüm nakliye ve taşıma ücretleri daha az olabilir.Öğeleri tüm aksesuarları ve orijinal paketleri ile birlikte geri gönderilmelidir. Aksi takdirde, hiçbir değişiklik yapılmayacak. Tüm iade ürünler için Müşteri iade adresi için bizimle irtibata geçiniz.

3. Alıcının sorumluluğu dönüş hatamız sonucu olmadığı sürece, kargo ücreti iade edilir.Ve geri ödeme için tüm OLMAYAN satıcı hata verir %20 yeniden stoklama ücretine tabidir. Alıcılar kendi maliyetini döviz veya para iadesi için ürünleri iade nakliye ücreti ödemek. Yedek pul sorumlu olacağız. Geri iade madde aldıktan sonra yapılacaktır.

1 geri bildirim. Eğer herhangi bir nedenle memnun değilseniz, lütfen negatif/nötr geribildirim için acele etmeyiniz. Biz emin HER MÜŞTERİ %100 MEMNUN etmek, ve sizin için herhangi bir sorun çözmek çalışıyoruz.

2. Eğer aldığınız ürün memnun iseniz,lütfen bize olumlu geribildirim bırakın.

3. İlk görevimiz işlem her ile mutlu emin olmaktır. Uyuşmazlığın herhangi bir 1. Bir veya derecelendirme, negatif geri bildirim veya açık ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Bu işlemin herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen Hoş Mesaj Merkezi aracılığıyla bizimle temas ettiğinde, 24 saat içinde, çalışma günlerinde size cevap verecektir.

1 Çalışma Zamanı. Çalışma Zamanı: Cumartesi, Pazartesi, pazar veya resmi tatil günleri dahil değildir.

2. Eğer herhangi bir sorun varsa, size yardım etmek istiyoruz. Herhangi bir geri bildirim ayrılmadan önce e-posta ile bize ulaşın lütfen. En iyi 24 saat içinde iş günü içinde e-postaları yanıtlamak için çalışacağız.

  • Marka Adı: LETER
  • Yazın: kablo
  • Durumu: YENİ
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.001kg (0.00lb.)

İlgili ürünler

Trending.