Pirinç İmza Kalem Tang Monk Lüks Kalem El yazısı Vajra Bakır Kalem Caneta De Luxo Pluma Taktik Kalem EDC Çok Araçları Yaptı

v74909

Yeni ürün

107.41TL

Etiketler: aracı Aracı, aracı taktik, araç çok, Ucuz araç aracı, Yüksek Kalite aracı taktik, Çin aracı çok Tedarikçiler.

100% yeni ve yüksek kaliteli taktik savunma kalem acil durum için mükemmel bir kendini savunma aracı olabilir. Yüksek performanslı ve acil durum Mükemmel bir anti-patinaj yeteneği Etkisi taktik eylem için bodyguard ile güzel yazı araçları sağlamak, güvenlik katsayısı en Güçlü saldırı savunma kafa, kontrol suçlular etkili bir şekilde kırık cam aparatı olarak acil Manganez çelik kalem sahibi ergonomi tasarım, sırt çantası, çanta, notebook Düzgün iş kalem kanca için kolay, kalem ucu, rahat ve istikrarlı Bu taktik kalem üç parçaya demonte edilebilir yuvarlak: Accord araba kullanırken hızlı bir şekilde kaçmak için kullanılabilir, yapısı daha basit, daha tüm atmosferini iyileştirmek, sorunsuz zincirinin her bölüm, yüksek kaliteli nötr Doldurma ile donatılmış, düzgün yazma! Ek 1.5 mm havalandırma delikleri üst. El yapımı pirinç kalem, ince işçilik, yazma, hediye için kullanılabilir. Malzeme: 62'si (bakır içeriği) H62 pirinç, market pirinç kalem bakır içeriği genellikle %59 %55 [Zanaat ve özellikleri] arasında; dört eksenli işleme merkezi dikkatlice desen Özellikleri: uzunluğu 157mm geri kazınmış. Altın gibi (renk) · Klasik stil, koni için kalem ucu gövde yapısı, Şekil yapısı şeklinde ince iplik bağlantı bakır kalem + dolum + kalem çanta · Pirinç kalem özellikleri: Pirinç çok iyi bir plastisite ve yüksek gücü olan, iyi performans kesme, kolay kaynak, yüksek korozyon dayanımı, kalem için malzeme stres tercihinizi görebilirsiniz. Paket 1 1 x Taktik Kalem 1 x pazen çanta Lütfen Dikkat: Vardır. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hata izin verir. Tabii senin için sakıncası yoktur teklif önce yapın lütfen. 2. Renkleri fark görüntü olarak farklı, Lütfen anlayın olabilir.

  • Marka Adı: RİUU
  • Yazın: Cep, Çoklu Araçları
  • Boyutu: XL
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.