Yeni Design12cm/30cm/ 45cm/ 50cm Halloween Pumpkin Yastık Peluş Yumuşak Sevimli Sevimli Kabak Dolması Peluş Oyuncaklar Bebek Oyuncak Çocuk Oyuncakları

v75269

Yeni ürün

41.08TL 34.91TL

Etiketler: oyuncak peluş, peluş kabak, Peluş Doldurulmuş, Ucuz oyuncak peluş, Yüksek Kalite peluş kabak, Çin peluş oyuncak Tedarikçileri.

Yeni Design12cm/30cm/ 45cm/ 50cm Halloween Pumpkin Yastık Peluş Yumuşak Sevimli Sevimli Kabak Dolması Peluş Oyuncaklar Bebek Oyuncak Çocuk Oyuncakları

Özellikler:

Durum: %100 Marka Yeni ve Yüksek Kalite

Yaratıcı kabak peluş yastık yastık

Kaliteli işçilik mükemmel deneyimi enfes süper yumuşak hissediyorum

Sevdiklerinize aşk göndermek için akrabalarına göndermek için bebek göndermek için göndermek için düşünceli bir hediye. . .

Derin aşk ~

Kaliteli ev yastık, yaratıcı hediyeler

Oyuncak türü: yastık / yastık

Dış malzeme: peluş

Dolgu noktalarına göre: PP pamuk

Yaş: 3 yaşında

Ağırlık:

65g 12*12cm hakkında:

0.5 30*30cm hakkında:kg

45*45cm hakkında:1.2 kg

Paket İçerir:

1* kabak peluş yastık yastık oyuncak

Notlar:

1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resmi öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

2. Senin ile detay boyutları karşılaştırın lütfen manuel ölçüm nedeniyle ufak bir fark sağlar.

1 >>hakkında bize. Yüksek kalite, uygun fiyat ve profesyonel hizmet ile Çin ürünleri satın alabileceğiniz güvenilir bir online toptancı vardır. 2.Uzun dünyadaki birçok ülke ile işbirliği ; ve iyi değerlendirme bir sürü olsun.Müşteri gereksinimlerini karşılamak için elimizden geleni yapacağız. 3.Mağazalar bizim toptan veya perakende olabilir, bir çok ürün ihtiyacınız varsa, ya da uzun süreli işbirliği bizimle irtibata geçebilirsiniz, sizinle iletişim kurmak için personel olacağını umut olabilir. 1 >>gönderi. Dünya çapında nakliye. Sadece teyit adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı olmalıdır. 2. Öğeleri gönderdi önce dikkatlice kontrol edilecektir. Size teslim ve paket detaylı mesajlar bırakacağız. 3. Sipariş ederken Rusya'nın istemci, Lütfen tam adınızı Rusya bırakın.Rusya'nın posta lazım çünkü. 1 >>ödeme. Şu anda Visa, MasterCard, Western Union, Qıwı ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz. Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş gelecekte mevcut olacak. 2. Toplam Maliyeti ödeme(Kargo bedeli ile son ihale bedeli artı S&H içerir. S&H vergileri, yerel vergiler ya da başka herhangi bir ithalat ücretleri dahil değildir lütfen unutmayın. 3. Lütfen (Renk, Paketler, Beyan Değeri, vb.) özel istekler listesi.ne zaman ödeme yaparsınız. Sipariş onaylandı ödeme 24 saat içinde işlenebilir. 1 >>geri bildirim. 100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz mükemmellik en yüksek standartları korumak ve. Lütfen, ürünlerimiz ve hizmetlerimizden memnun iseniz olumlu bir geribildirim bırakın lütfen. 2. Yorum ve önerilerinizi son derece takdir edilecektir. Eğer herhangi bir sorun varsa, hemen bizimle temasa geçin, her zaman cevap vermek ve destek hazırız. Teşekkür ederim! 3. Eğer herhangi bir öneri veya sorularınız varsa, e-posta yoluyla bize ulaşın veya mesaj bırakabilirsiniz.

  • Marka Adı: FİLEXALLEN
  • Yaş Aralığı: 13-24 Ay,2-4 Yıl,8-11 Yıl,12-15 Yıl,Yetişkinler
  • Malzeme: Pamuk
  • Dolum: PP Pamuk
  • Cinsiyet: Unisex
  • renk: 12x12cm, 30x30cm, 45x45cm
  • Özellikleri: Doldurulmuş & Peluş
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 55cm x 52cm x 40cm (21.65in x 20.47in x 15.75in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.