Yamaha YZF R1 2004 Manyetik Jeneratör Alternatör Statör Motor Motosiklet Parçaları için Bobin Şarj

v75280

Yeni ürün

307.89TL 249.38TL

Etiketler: alternatör motosiklet, YAMAHA YZF R1, YZF R1, Ucuz alternatör motosiklet, Yüksek Kaliteli yamaha yzf r1, Çin yzf r1 Tedarikçiler.

mağazamıza Hoşgeldiniz

Yamaha YZF R1 2004 Manyeto Jeneratörü Alternatör Statör Motor Motosiklet Şarj Parçaları Bobin Tanımlaması için:

Durum: %100 marka yeni

R1 2004 Yamaha YZF İçin Teçhizat ( resim gösterisi Olarak ) renk: resim gösterisi olarak Aynı Malzeme: Bakır Miktarı: 1 ADET:

NOT:

Yükleme talimatı dahil değildir. ( Lütfen Bu Kısmı Motosiklet İçin Sipariş Önce Uyuyor Emin Olun.)

Herhangi bir soru bizimle temas kurmaktan çekinmeyin varsa. Size yardım etmekten mutluluk duyarız.

Lütfen sadece İngilizce soru gönderin! İlgili Görev ve Vergileri: İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin. İşlem süresi: normalde stok ve öğeleri öğe ödeme(24 saat sürüyor) temizlendikten sonra 2 iş günü içinde sevk edilecektir var. Takip numarası ne zaman satışa sunulacak. Soru: sizinle işlem sırasında devam Edeceğiz ve eğer herhangi bir sorun varsa, bize e-posta ya da online mesaj yoluyla ulaşın, size 24 saat içinde(Kapalı pazar) çalışma gün içinde yanıt vereceğiz ve sizin için sorunu çözmek. Alipay burada kabul ettiğimiz ödeme yöntemleri:. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci Emanet yoluyla kabul edilir. 1 Satış şartları. Garanti ve iade politikası: Eğer (nadiren oldu) bir kusurlu aldıysanız, size geri ödeme ya da bir yedek gemi isteğinize göre yapacağız. (Posta ücreti dahil değildir.) 2.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında teslim aldıktan sonra 20 gün içinde ve iade edilmelidir. Geri bildirim veya herhangi bir sorun ürünlerin kalitesinden memnun değilseniz, BİZE İLK İRTİBATA geçiniz. İyi iletişim sorunları %99.9 çözebilir, profesyonel satış sonrası servis ekibi ve çok olumlu sorunlarını halledecek biz eminiz. Lütfen NEGATİF VEYA NÖTR GERİBİLDİRİM BİZE BIRAKIN VE bu OLMADAN ÖNCE BİZİMLE TEMAS YOK. Müşterimizin her değer, bize güven lütfen ve tüm sorunları doğru ele alınacaktır. Çok teşekkür ederim! İlginiz için teşekkürler!

  • Öge Genişliği: 12cm
  • STB: 28PM008
  • Model Adı: YZF R1 2004
  • Malzeme Türü: Bakır
  • Öge Yüksekliği: 4cm
  • Ağırlık: 630g
  • Marka Adı: HZX
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 8cm (5.91in x 5.91in x 3.15in)
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)

İlgili ürünler

Trending.