(YENİ) Orijinal Projektör Renk Renk Çarkı Modeli Optoma HD20 HD200X renk tekerleği

v75391

Yeni ürün

291.91TL 265.64TL

Etiketler: optoma hd20, projektör renk tekerleği, optoma renk tekerleği, Hd20 ucuz optoma, Yüksek Kaliteli projektör renk tekerleği, Çin optoma renk tekerleği Tedarikçiler.

Açıklama 100% YENİ Orijinal Projektör Renk Renk Tekerleği Model HD20 renk tekerleği Türü: Projektör Renk Tekerleği Yedek projektör ampul ömrü: 2500-3000 Saat. Kolay yüklemek için. Kalite garantili ve rekabetçi fiyat. Kalite Garantisi: 150 gün sonra teslim

Paket

Her bir ünite için standart bir kutu içinde 1 x Renk Tekerleği

1 kargo.Tüm öğeler bizim alıcı için alıcı not ödeme sonra yeni adrese bakın bırakın haricinde adresi kayıtlı gemi olacak. 3. Ücretsiz kargo standart kargo yolu yoktur, eğer acele ediyorsanız,4 hızlı nakliye yolu: DHL, UPS,EMS seçiniz. İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil DEĞİLDİR. bu suçlamalar alıcının sorumluluğundadır. 5. Tüm nakliye ve taşıma ücretleri iade edilmez.

Dikkat Bu öğe üzerinde teklif önce emin modelinize uyumlu listemizde olmasına dikkat edin. Yanlış teklif nedeniyle geri herhangi bir para kabul etmiyoruz.

Geri bildirim Eğer ürün memnun iseniz, lütfen bize 5 yıldızlı geribildirim, ihtiyacınızı karşılamak için hiçbir çabadan kaçınmayacağız 5/5 notu ve daha az şey ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz bırakın.

Bize

Ampul, eğer öğeyi bulamıyorsanız bize bildirin projektör lambaları çok farklı modeller var. Daha informaions, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen!

Rusya'daki Müşteriler göbek adı dahil olmak üzere tam adınızı sağlamak gerekir.

İyi Şanslar Ve Mutlu Teklif!

  • Marka Adı: ZUCZUG
  • Model Numarası: HD20
  • Paket Boyutu: 12cm x 13cm x 14cm (4.72in x 5.12in x 5.51in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)

İlgili ürünler

Trending.