Ücretsiz Ayarı Çift İşlev Deliği Nakliye+ Delik Makinesi Raptiye Kağıt Pvc Deliği Ayarlayıcı Ek El Aleti(Hediye 200pcs Düğmeleri)

v75456

Yeni ürün

221.40TL 155.01TL

Etiketler: deliği ayarı, delik makinesi, deliği ayarlayıcı, Ucuz deliği ayarı, Yüksek Kaliteli delik makinesi, Çin deliği ayarlayıcı Tedarikçiler.

Çift İşlevi Kağıt Deliği Delik Makinesi +200pcs Düğmeleri

Fonksiyon: Delik + Deliği ayarı

Orijinal deliği Pense Renk deliği ayarlayıcı Tipi ürün özellikleri Malzeme:Kaplama chorm; Tipi:Yuvarlak Nos Uygulaması:Punch Fonksiyonu:::::

İki işlevi el aletleri var.

Ur bez veya çanta veya başka bir şey üzerinde bir düğme yüklemek istediğinizde. bir delik yapmak için ilk bölümünü kullanabilirsiniz. ayrıca cm ölçmek için işaretleri kullanabilirsiniz. sonra düğmesine basın pense bizim ana bölümünü kullanabilirsiniz. kullanımı kolaydır. hoşuna gidecek.

Paketleme Detayları

Paket pense 200 adet düğme ile ayar deliği 1 set İçerir:. Paket Ağırlığı: 0,5 kg

Paket Boyutu:22 cm x 12cm x 3cm

Almanya müşteriler İçin 1), u FedEx veya TNT ile gemi istiyorsanız , bize EORİ numarasını söyleyin lütfen . Onlar olmadan, sadece DHL, Hong Kong yazılan ya da Çin Yazılan miyiz !

Rus müşteriler için , aksi takdirde Rus Post Çin'e parsel ve iade bültenleri olmaz (en az 3 Kelime) , ad, ikinci ad ve soyadı dahil olmak üzere, tam adını söyle bize lütfen !

Brezilya/Arjantin/Şili müşteriler için , FedEx tarafından sevk etmek istiyorsanız, DHL, TNT, UPS, bana ( CUIT, CPF veya CNPJ ) vergi numaranızı söyleyin lütfen. O olmadan, Gümrük Çin malları iade edecek .

Eğer ortaya çıkarsa (Dışında bazı uzak ülkeler) 2) Dünya çapında nakliye; Alıcı Uzak bir yerde Ücretli, herhangi bir Gümrük vergisi veya İthalat vergisi sorumlu değildir.

3) Siparişleri zamanında ödeme doğrulama sonra işlenmiş.

4) sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

5) Servis transit zaman taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit zaman gecikmesi değişir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6) ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sipariş izleme ve en kısa sürede geri arayacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

1) Tarih alınan itibaren iade etme bize 7 gün ve 30 gün var. Eğer öğeyi sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve size iade edilmeyecektir.

2) Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve sipariş NUMARASI ile bize sağlamak gerekir.

3) alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal sonra öğeyi aldıktan sonra dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj içinde tam ödeme iade Edeceğiz. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4) Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz mükemmellik en yüksek standartları korumak ve. Geri bildirim çok önemlidir. Bu yüzden sizin memnuniyetiniz yapın biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek önce hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.

  • Yazın: Standart Yumruk
  • Model Numarası: deliği ayarlayıcı
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 22cm x 12cm x 3cm (8.66in x 4.72in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.