DOİTRAND TS2DE uzaktan kumanda, 433,92 Mhz KLON

v75922

Yeni ürün

67.22TL 60.49TL

Etiketler: Uzaktan Kumanda, Uzaktan Kumanda, Kontrol, Ucuz uzaktan kumanda, Yüksek Kaliteli uzaktan kumanda, Çin kontrol Tedarikçiler.

Özellikler: Nominal Gerilim 12 V Çalışma Akımı

0.3 (1.6±) mA Çalışma Gerilimi DC Güç Verici -15dbm Düğmesi 4 Düğmesi İşlem Yeteneği 200±50 gr İkinci Harmonik -36dbm Çalışma Sıcaklığı -5~+45°C Bekleme Akımı Emisyon Frekansı 0.075 (433±) MHZ Modülasyon SOR Pil 27A Modu Düğmesi Dayanıklılık 100 bin kat Daha 4 Kullanım Aralığı Garaj kapısı Düğmesi, kapı, kapı,vb sürgülü

1 Mevcut Uzaktan Kumanda Yinelenen. 2 araç merkezi kilit sistemleri. 3 garaj kapıları. 4-elektronik kapılar. Elektrikli Aletler 5 Ev otomasyon yani ışıklar/. 6 araba sunroofs. Araba/Motosiklet kullanımı Kolay alarm, 4 kanal uzaktan kumanda sistemi araçlar, araba, ev ve garajı kontrol etmenizi sağlar. ( Pil dahil ) 27A 12 V pil ile Çalışma frekansı: 433.92 MHz Güç-Ağırlık:33g Boyutu: 55 mm x 28 mm x 14 mm Mesafe: 50 metre Paket içeriği: Bu öğe perakende Paket olmadan göndermek 1 x RF 433Mhz Uzaktan Kumanda ( Pil dahil ) Not : ama oraya göndermeden önce iyi paketi olacağız.

Lütfen bu Teksir satın almadan önce Ürün detayları okuyun lütfen

(demo) video izle, lütfen bilgisayar kullanmak,

cep telefonu kullanmayın.

Pil ve Anahtarlık ile paket Listesi: 1 adet uzaktan kumanda () (video adresi ile 1 adet İngilizce kılavuzu )

Pls bizimle aynı eğer uzaktan kumanda işe pls bize ulaşın olup olmadığından emin değilseniz boşuna olmayacak eğer orijinal uzaktan kumanda gerekir , yardımcı oluruz not:

(Nasıl 1 uzaktan teksir bizim varolan kodu silme Adım 1 Program için)–))) tuşuna Basın ve birlikte “A” ve “B” düğmelerini basılı Tutun nasıl - Led 3 kere 2 holding “tuşu ve” release “B” düğmesine 3 kez “” düğmesine bas ve “B” düğmesini basılı Tutun yanıp söner, yanıp sönen Non-stop silme işlemi sırasında ( Lütfen unutmayın:) tabii “A” düğmesine bunca zaman basılı tutmak için yapmak başlayacaktır Led Şimdi uzaktan kumanda üzerindeki herhangi bir tuşa basın, LED ışıklar parlak değil, bu yüzden sil kodu başarı;) basarsanız düğme lambası yanar LED, orijinal kod silinmez belirten ! Adım 2 - geri "pozisyonuna geri" her iki uzaktan kumanda Koymak orijinal uzaktan 1) klon. Doğrudan temas olduğundan emin olun. Ya da iki uzaktan kumandaları mümkün olduğunca yakın (sıfır mesafe ile yan yana Basın masaüstü tarafında iki uzaktan kumandaları koymak)) ve orijinal ve Klon uzaktan kumandadaki tek bir düğmeye bir düğmeye yerleştirilmelidir. LED 2 yanıp söndüğünde düğmeyi serbest bırakmak için değil (Not: 2) yanıp söner yapacak kadar tutmaya devam et Sonra 3 yanıp söner sonra sürekli ve başarılı bir şekilde klonlanmış var. Eğer klon 2 yanıp söner sonra daha fazla gitmez nedense , sinyal geçmesi, geçecek bu noktaya gelene kadar yavaş yavaş yukarı ve aşağı uzak kayma memnun etmediğini ifade ediyorsa ( diğer düğmeler aynı yukarıdaki işlemi uygulayın. Gürültü varlığı için, bunu çalıştırmak için bir girişimi engellemek, kopyalama işlemi başarılı Değilse, takas kodu sonra yeniden değil.

SSS

1. Bir üretim mi ?

evet , biz kendi fabrika var ve yıllarca tarding ediyoruz

2. benim için bu iş modelini öğrenebilir miyim ?

eğer elinde bir model varsa, bize göndermek, sonra size yardım edeceğiz PCB kurulu net bir resim alın .

3. Uzaktan kumanda kullanımı ne kadar ?

ln genellikle uzaktan kumanda yıllardır Sadece pili değiştirmek için gerekli olabilir .

4. Büyük sipariş edebilir miyim ?

elbette

1 Nakliye Terimleri

Ürün ABD,AB,Asya, ücretsiz kargo ve her ülkede vardır.KDV ürün fiyatı ve kargo ücreti dahil değildir özel, vergiler ve değer. Genellikle ücretsiz nakliye Çin Post Air Mail ile size mal göndereceğiz, yaklaşık 5-25days adresinizi gelmiş olabilir. Eğer hızlı kargo DHL gerekiyorsa,UPS,TNT,FEDEX,EMS, onlar özgür değil, ama oLsa çok iyi indirim keyfini çıkarabilirsiniz. sipariş yaptığınızda,web mağazamızda istediğiniz nakliye yolu seçin, lütfen. İzleme Hiç fark edecektir. sipariş listesi veya e-posta göndermek.

2: geri bildirim

nazik ve dürüst bir satıcı vardır. ve umarım her müşterilerimiz Hoş mağazamdan alışveriş keyfine varacaksınız . geri bildirim dosya üzerinden düzenli bir döneme giriyoruz, ve tür tüm müşterilerimiz için olumlu geribildirim bırakacaktır. Eğer alımları ile burada mutluysanız, 5 rating pozitif mutluluk duyacağız yıldız. ve eğer herhangi bir işlem ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, herhangi bir geri bildirimler ayrılmadan önce benimle temas kurmaktan çekinmeyin. Teşekkür ederim. Her müşteri 5 yıldızlı derecelendirme geribildirim pozitif terk eder.teşekkür ederim!

3 Müşteri Hizmetleri

Beacause satisfacition senin hedefimizdir.Lütfen herhangi bir negatif veya netural geribildirim ya da iletişim olmadan herhangi bir anlaşmazlık açmak Hoş,teşekkür ederim. İletişim bizim için sorun slove inanıyoruz.ve seni hayal kırıklığına alışkanlık.Herhangi bir negatif veya netural veya uyuşmazlık bothsides zarar ve sorunu gerçekten sloved olsun alışkanlık biliyorsun. Nedeniyle Çin ve konumu arasında zaman dilimi farkı için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin, bazen de mesajınıza cevap 6-10 saat gecikecek.Mesaj Pazartesi-Cuma mesai saatleri içinde cevap veriyoruz ve en iletileri 1-2 iş günü içinde cevap veriliyor. Lütfen sabırlı olun! Teşekkür ederim!

  • N. W: 33g
  • Model Numarası: GRET65
  • Kullanım Aralığı : Garaj kapısı,kapı,vb
  • Paket: Evet
  • packge: küçük plastik torba
  • kanal: 4
  • frekans: 433.92 MHZ
  • Marka Adı: RUİXİNYU
  • Mesafe: Yukarı 50m
  • Kullanın: Elektrikli Kapı,Evrensel
  • Boyutu: 58.7*30*13.5mm
  • Pil: 27A12V vardır
  • Led renk: mavi
  • Kablosuz İletişim: RF
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.