Pişirme Araçları Mat Isıya Dayanıklı Silikon Kaşık Yapışmaz Rest Mutfak Depolama Tepsi Restoran Ev Yemek

v76184

Yeni ürün

11.18TL 8.02TL

Etiketler: Depolama Tepsileri, Ucuz Depolama Tepsileri, Mat Isıya Dayanıklı Silikon Kaşık Yapışmaz Kalan Mutfak Depolama Tepsi Restoran Ev Yemek Pişirme Araçları.

Isıya Dayanıklı Olmayan-sopa Silikon Mat araçları 28 pişirme Mutfak saklama tepsisi Ev Restoran Yemek Kaşığı Dinlenme

Silikon yapılır özellikler: Marka yeni ve yüksek kalite; En iyi ev ve mutfak tasarımcıları arasında kullanılan yenilikçi malzeme. Çeşitli renk, dayanıklılık ve esneklik sayesinde, silikon yeni evinizde malzeme var 'gerekir. Kaşık herhangi bir türü veya boyutu bu kaşık rest kullanabilirsiniz, fırının yanında iken pişirme veya yemek için tutmak için idealdir. Ayrıca su ısıtıcısı veya demlik senin yanında tutmak için, Çay kaşığı ve eşyalarını saklamak için idealdir. 1x Silikon YOK Kutu Dinlenme Kaşık resim gösterisi Ambalaj Olarak dahil malzeme: Silikon Boyutu:. Güvenli Kabarcık Çanta içinde paketlenmiş.

Ödeme: 1) Alipay, Batı Birliği, TT kabul Ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 2)3 gün içinde ödeme Pls, sipariş 20 gün sonra ödeme yapmadığı takdirde otomatik olarak kapatılacak. Shippment: 1)Mal Bizim anakara Çin'den. Başarılı ödeme sonra 5-7 iş günü içerisinde mal teslim edeceğiz, mal genellikle 7 ila 50 gün içinde gelecek. Nadir durumlarda, havaya bağlı gecikme için ve ülkeniz ve malların hızlı geçmesi muhtemeldir. Mal gönderildiğinde, aktif mal taşıma durumu takip edeceğiz. 2) gösterilen resimler gerçek madde değildir ve sadece referans içindir. 3) Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Tarife: ülkenizde geldi mal Sonra, bazı ülkelerde bazı tarife üretebilir. Tarife bu kısmını ödemiş olması gerekir . Hediye veya gümrük ücretlerinin bir bölümünü kaydetmek için malların alt değer olarak işaretle edeceğiz. Satış sonrası hizmeti: sattığımız tüm mal kesinlikle kontrol edilir. Eğer mal bulursan 3 gün içinde(suni olmayan hasar) kalite sorunu var aldınız,bize fotoğraf çekmek ve Lütfen, değiştirme veya iade edeceğiz. Geribildirim: görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz.

  • Marka Adı: OUSSİRRO
  • Özellik: Dolu,Çevre Dostu
  • Yazın: Depolama Tepsileri
  • Model Numarası: H80017
  • Stil: Japonya Tarzı
  • Kullanın: Sofra
  • Malzeme: Silikon
  • Paket Boyutu: 20cm x 12cm x 1cm (7.87in x 4.72in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.04kg (0.09lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.