4 Renk PU Deri Köpek Yaka Dayanıklı Yastıklı Kişiselleştirilmiş Küçük, Orta ve Büyük Köpekler İçin Özel Pet ID Yaka Kolye Kedi

v7619

Yeni ürün

34.98TL 21.33TL

Etiketler: Yaka, Ucuz Yaka, 4 Renk PU Deri Köpek Yaka Dayanıklı Yastıklı Kişiselleştirilmiş Küçük, Orta ve Büyük Köpekler İçin Özel Pet ID Yaka Kolye Kedi.

(Uzunluk * genişlik)özellikleri

1 S.5cmX34cm

2 M.0cmX47cm

2 L.5cmX52cm

3 XL.0cmX62cm

********************************************************************************************************************************************************************************* *************************************************

1. Alipay, Batı Birliği, TT kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

2. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

3. Eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika sonra yeniden deneyin Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır lütfen bekleyiniz.

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.

3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

4. Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6. Madde 15-45 iş günü alınması gereken alırsınız. Eğer sevkiyat almadıysanız , lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

7. Varsayılan nakliye bizim Sıradan Küçük Paket Sonrası Çin Ayrıca, Çin posta göndereceğiz yedi dolar üzerinden tek emir Hava Posta Kayıtlı.

Çin Post Olağan Küçük Paket artı İzleme bilgileri mevcut değildir.

Çin Post Hava Posta İzleme bilgileri Kayıtlı.

(Noel, Çin Yeni Yıl vb.) Tatil Sezonunda nakliye süresi normal süreden daha uzun olabilir. Lütfen bir gecikme olarak başka bir 5-10 gün ekleyin.

8. Eğer daha hızlı öğeyi almak istiyorsanız, Çin Post Hava Posta daha pahalı diğer sevkiyat gibi EMS, FedEx, olarak tercih edebilirsiniz.

1. Eğer satın memnun değilseniz, öğeyi alışverişi yapabilirsiniz. Alıcı diğer tüm nakliye ücretleri sorumludur.

2. Alıcı eğer hatalı veya yanlış sevk ürün değişimi yapmak isteyen teslimat 3 gün içinde bize başvurmanız gerekir.

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir.

Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.

SSS: 1. Bir:boyutu hakkında emin değilim ? B:endişelenme,lütfen bize köpek boyutu söyleme , senin için boyutunu tavsiye ediyoruz . 2. Bir stok kalemi Var? B:mağaza Tüm öğeleri stok var. Eğer bazı özel Ürün stokta olup olmadığını ,en kısa sürede size ileteceğiz. Köpek modeli kullanmanız Neden 3, A:? Neden canlı köpekler hakkında giyer misin? Eğer giysi eğer hayvan için uygun endişeliyim ve rahat değil mi? B:Bu en belirgin özelliklerimizden biridir.Eğer endişeniz varsa ,ilk seferinde bir parça satın alabilirsiniz.Eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsanız,daha fazla satın alabilirsiniz. 4, Bir indirim var ,fiyat biraz yüksek olduğunu düşünüyorum. B: Arkadaş ,zaten en düşük fiyat gaven var ,ama neden fiyat hala biraz yüksek mi ?Nakliye maliyeti yüzünden .resmi ifade şirketi ile uzun bir işbirliği var.bu yüzden teslimat hakkında endişelenmeyin.Paket garantili ve güvenlidir. 5. Bir:birden fazla parça satın aldığımda bana hediye Verebilir misiniz? B:dükkanımda 3 tane birden satın aldığınızda,size daha fazla indirim yapacağım ! 6. Siparişimi gönderir misin Zaman? B:genellikle 2-5 gün içinde Biz sipariş göndermek. 7. Bir:parsel üzerinde düşük değer misiniz? B:Evet,Bunu hep yapıyoruz. 8. Paketim izlemek için Nasıl? B:bize e-Posta gönderin ve sizin için kontrol edin ve online geldiğimizde izleme bilgileri anlatacağız. 9. Bir: zaman sona eriyor ve parsel alamıyorum Ne yapmalıyım? B:bize sizin için koruma uzatmak için bir mesaj Gönderin. 10. Ne Zaman paket verecekler mi? bir:B:15-45 gün içinde alabilirsiniz. Brezilya Müşteriler için zaman 50-60 gündür. Paketi aldığımda,maddenin diğer sorunlarla kırık veya 11: Bir:.Ne yapmalıyım ? B:açık anlaşmazlık önce Lütfen bizimle irtibata geçiniz.Sizin için sorunu çözmek ve sizi memnun etmek için çalışacağız.

  • Yaka Tipi: Temel Yaka
  • Yazın: Köpekler
  • Malzeme: PU
  • Özellik: Kopan,Mücevherli,Kişiselleştirilmiş,Hızlı Serbest Bırakma
  • Desen: Katı
  • Marka Adı: PETFANGFANG
  • Sezon: Her Mevsim
  • Boyutu: S, M, L, XL
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.