Erik iğne tedavisi Rahatlatmak dismenore uykusuzluk Steril yedi yıldızlı erik çiçeği deri çift başlı iğneler

v76450

Yeni ürün

115.23TL

Etiketler: iğne resim, iğne akupunktur, iğne tüp, Ucuz iğne resim, Yüksek Kalite iğne akupunktur, Çin iğne boru Tedarikçileri.

Erik iğne tedavisi Rahatlatmak dismenore uykusuzluk Steril yedi yıldızlı erik çiçeği deri çift başlı iğneler

Erik iğne tedavisi deri tablo uyarmak, iç organlar, meridyen, qi ve tedavi hastalığı ayarlamak, kanalları ve Teminatlar teorisinin teorisinin teorik temelidir.

On dört meridyenleri büyük şube var, 12 değil Teminatlar ve on beş teminat, vs olarak adlandırılır. bilgilere göre küçük dalları bir sürü, üç yüz altmış olarak bilinen beş, küçük, çağrı Güneş Lao bir dizi ayırmak için, cilt kapsamındaki Tüm Dersler doluydu ve on dört meridyen dağıtım, iç organlar ve dış dünya oluşturmaktadır tekrar ilgili, meridyen küçük, küçük Teminatlar dışında dünyanın teminat olarak gelen mesajları, teminatların deri bağlı, yine iç organların meridyenleri ile, beden onların, dış dünyadaki değişikliklere uyum sağlamak için;Zang-iletim hattı üzerinden fu organları dış dünyaya ve dış dünyadan emme ihtiyacı gaz gibi özü ve qi, vb.) olarak göndermek ya da aşırı gaz gerekmez, insan vücudunun enginery Yin ve Yang arasındaki dengeyi korumak, insan vücudunun normal hayatta yapmak;

Bu yol ile insan vücudunda da savunma gibi wei qi eksikliği, yollar yürütmek ve Teminatlar içine cilt küçük sargı ile vücudun ana yol kötü istilası haline meridyen Teminatlar girerek, organ meridyen işgal, iç hastalıkları.

Not: önce operasyon kanca yün oya işi veya kusur bulduğunda iğne, kontrol etmek için dikkat etmelidir, kanaviçe düzensiz zamanında tamir verecektir.Ağır darbe sonrasında, yerel cilt alkol ve yerel temiz ve dezenfekte olması gerekir, enfeksiyonu önlemek için iğne tutun.Bu yasanın yerel deri yara veya ülser, olumsuz etkisi.Bıçak pin vurma dikey, eğimli, kanca, al, ağrı azaltmak için kaçınmak gerekir.Uzun thorn yaklaşık 1 cm aralıklarla çalıyor 8-16 kez izlemek için çalıyor diken, genel kapatılırken yorgun.

(1) bir baş ağrısı ama baş, du meridyen diken vurma vurma, mesane, safra kesesi meridian dersler boyunca izleyen kısmında, rüzgar havuzu, güneş, büyüklüğü de çok sarsacak endikasyonları:.

(2) uykusuzluk, fazla rüya: seçilen klip ridge, mesane meridyen, ısrarla vurma kalp shu, shu karaciğer, dalak yu, shen shu, kafa vurma, uyku den, Tanrı.Bacak isteğe bağlı Tanrı kapı, üç vajinal ilişki.

(3) dismenore: bel di Bakanlık her iki tarafta, ren meridian ve böbrek meridyen, bu hat kısmı ile dalak, ısrarla hai qi, guan yuan, karaciğer yu, shen shu, üç vajinal ilişki, vs. çalıyor.

(4) cilt uyuşma, yerel çalıyor diken ve yakı askıya sedef.

Geri (5) sınıf kel: yerel çalıyor ve shenshu noktası.

Diken kafa, boyun, bir bölüm, hua tuo ridge vurma zihinsel engelli çocuklar için (6) :.

(Süt eksikliği 7): etrafında göğüs her iki tarafında 3-5 göğüs tarafı açık 2 cm, göğüs çevresi ve geri almak, ring ışık stimülasyon yöntemi, 1 kez bir gün, daha az iğne delikleri ile down.By olarak areola bölümü aşağı radyal için iki göğüs.

  • Malzeme: Kompozit Malzeme
  • Kafa sayısı: Çift Kafa
  • Öğe Türü: Masaj & Dinlenme
  • Uygulama: Vücut
  • Model Numarası: Erik çiçeği iğne
  • Paket Boyutu: 30cm x 25cm x 15cm (11.81in x 9.84in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)

İlgili ürünler

Trending.