8 port gsm gateway/voıp sıp ağ geçidi/IP GSM Gateway/ GoİP 8 - 8 kanal VoIP GSM Ağ Geçidi en iyi toptan GoİP -

v76458

Yeni ürün

2 091.90TL 1 568.93TL

Etiketler: kamera gsm alarm sistemi, gsm sım kart casus, gsm sabit kablosuz terminal üreticileri, Kamera ile ucuz gsm alarm sistemi, Yüksek Kaliteli gsm sım kart casus, Çin gsm kablosuz terminal üreticileri, Tedarikçiler sabit.

Orijinal ÇİFT VoIP GSM Ağ Geçidi

(8 Sıms)8 Port VOIP GSM Ağ Geçidi YUDUM

Model: GoİP-8

Genel Bilgiler:

Bu GoİP-8 GSM MUHTEMELEN bir bağlantı noktası ya da klasik telefon şebekesi kullanmadan IP ve GSM şebekesi arasında doğrudan yönlendirme sağlar.Sorunsuz bir şekilde yeni poducts bağlayan GSM şebekesi ve VoIP ağ. Cep telefonu SIM kart cihaza takılı olacak ve GoİP8 kullanıcılar GSM şebekesi üzerinden araç aligh elde edilebilir.Bu add-SIP ve H. 323, yapılandırma esneklik. SIP elektrik ekran numaraları geldiğinde iyice kullanılabilir. Bu GoİP8 ile, VoIP kullanımını büyük ölçüde uzun mesafe ve dolaşım ücretleri üzerinde önemli bir tasarruf geliştirilmiştir.

1. Bağlantı şeması:

2. Fotoğraf Gösterisi:

1) Ethernet Switch/Router, DSL modem veya diğer ağ erişim donanımı Ethernet için bu bağlantı noktasını Bağlayın LAN. 2) PC bu bağlantı noktası için bir bilgisayar veya başka bir ağ aygıtı Bağlayın. (DC/2a) 3) GÜÇ bu güç jack sağlanan 12 V/2a Adaptör Bağlayın. 4)-8 Varsayılan fabrika GoİP sıfırlamak için bu düğmeye Basın Sıfırlayın. 3. (IP V6 otomatik uyum) ITU protokolü TCP/IP V4-T H. 323 V4 Standart .2250 V4 Standart H. 245 Uygulaması Standardı H. 235 StandardMD5,HMAC-SHA1 ITU-T G. 711 alaw/ulaw, G. 729A, G. 729AB, G. 723.Teknoloji SIP V2 güvenlik Duvarı Üzerinden 1 Ses Kodek RFC1889 Gerçek Zamanlı Veri İletimi Özel-Pass.4 band DTMF Relay: RFC 484 ve SIP Info (Dışarı MD5 kullanarak Kullanıcı hesabı kimlik doğrulaması DNS)-(ICMP) PORTAGE, Müşteri Hiper Metin Aktarım Protokolü (HTTP), Dinamik Ana bilgisayar Yapılandırma Protokolü (DHCP) Etki alanı Adı Sistemi Ethernet (AP) (PAP) PPP kimlik Doğrulama iletişim Kuralı Internet Denetim İletisi Protokolü üzerinde NAT (ŞOK) Web üzerinden UDP 0 Standart Basit Geçişi-baz Yönetimi PPP. Yazılım Özellikleri-HTTP Web Sunucu Program Arama-NAT Broadband Router İşlevleri İstemci DHCP Server Ürün Bilgisi DHCP İnşa OS LİNUX satırı yükseltme klasik telefon Arayanın arama aktarma(Grup Modu) İşbirliği Modu SMS çağrı 5 desteklemiştir Multi_devices kullanıcı hesabı için Kullanıcı Hesabı otomatik çağır Desteklenen Desteklenen Çoklu Dil Desteği iletmek KİMLİĞİ. DC/2a +-10% Giriş AC100V AC240V GSM Modülü Tip: Varsayılan 900/1,800 M İsteğe bağlı 850/1900M Tüketimi: Maksimum 5 W LED: ÇALIŞMA, GSM, LAN, PC,GSM Ağ bağlantı Noktaları: 1 RJ-45; Desteklenen NAT 100/10BASE-T Ağırlık :900 Gram Tam Çalışma Sıcaklık ayarı: 0 Çalışma Nem oranı : 40-90 Değil Pıhtılaşmış Renk donanım ve Parametreleri İşlemci donanım Özellikleri Özellikleri: ARM9E 133 MHz DSP:VPDSP101-4 100 MHz RAM :16 Flash :4 Güç:: Gri GSM SIM Bağlantı Noktaları: 8 VoIP Kanalı : 8

6. Uygulama örneği:

A1: Gönderme Toplu SMS Hizmeti

1.Toplu gönderme telemarketing hedef müşteriye ulaşmak için yaygın bir tekniktir sms metin mesajları.

2.Toplu SMS sistemi hızla ve kolayca GoİPs ve özel SMS sunucusu kullanarak uygulanabilir. Pazarlamacılar artık metin mesajları göndermek istiyorlar nasıl ve ne zaman üzerinde tam kontrole sahip olduğunu.

3.Buna ek olarak, metin mesajları artık yaygın birçok şirketler, kuruluşlar, okullar, kulüpler, bilgi yayın için ortalama olarak kullanılmaktadır SMS. Şimdi GSM server kuruluşu için pahalı bir ücret ödemeden kendi SMS sistemi inşa edebilirler.

4.Bu sistem de aynı servis sağlayıcı telefon abonelerine sms göndermek için aynı GSM servis sağlayıcı kullanarak yararlanabilirsiniz.

A2: Ara

1.Geri arama çağrı yaratıcısı hemen ikinci bir çağrı yanıt olarak oluşur telekomünikasyon olayı kastediyor.

2.GoİP tek başına veya sunucu / platform mevcut bir ara entegre bir terminal olarak bu işlevi elde etmek için kullanılabilir. 3.Tek başına çalışması için, GoİP Arayan KİMLİĞİ bilgi ile bir telefon alır ve hemen cevap vermeden çağrıyı reddeder. Yani bir arama yapmak için bir telefon numarasını arayabilir o GoİP sonra geri arayan çağırır. Bu durumda, GoİP aramayı sona erdirmek sunabilecek bir VoIP Servis Sağlayıcısına kayıt olmalısınız.

4.Geri arama sistemi, geri arama işlevini başlatmak için cihazı GoİP. Genellikle, bu iki şekilde yapılır. İlk yöntem GoİP için aranan telefon numarası ile bir SMS göndermektir. Bu GoİP sonra geri arama işlevi tamamlamak için Ara sunucu için hem arayan ve aranan telefon numaraları gönderir. İkinci yöntem (cevap arama ile) GoİP ve asmak çağırmak için. GoİP Ara sunucuya arayanın telefon numarasını gönderir ve böylece arayan bir çağrı yapmak için bir telefon numarası arama geri arama sunucusu doğrudan arayan çağırır.

  • SMS: destek
  • SIP VOIP Ağ Geçidi: Evet
  • Model Numarası: GoİP-8
  • GSM band: 1900 Mhz
  • Çağrı merkezi olabilir : Evet
  • Yazın: 8 sım kart portu GSM VOIP Gateway
  • IMEI Değiştirilebilir: destek
  • Menşe yeri : Guangdong, Çin (Anakara)
  • Marka Adı: vtelecom
  • VPN şifreleme : destek
  • SIP&Bizim: destek
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 39cm x 22cm x 9cm (15.35in x 8.66in x 3.54in)
  • Paket Ağırlık: 1.5kg (3.31lb.)

İlgili ürünler

Trending.