Kapalı / açık P10 Modül Kontrol Kartı TF LED-M6UW Cep WİFİ Kablosuz bağlantı ve USB Sürücü Görüntü 08 port Kontrol Kartı LED

v76516

Yeni ürün

239.37TL 227.43TL

Etiketler: kartı değiştir, kart usb, kart terapi, Ucuz kart değişimi, Yüksek Kalite kartı usb, Çin kartı terapi Tedarikçiler.

Model : TF-M6UW

Durum:Toplu Tedarik

Fonksiyon giriş Daha keyfi bölümü,dazzle renk sınır bölgesinde,WİFİ iletişim

Kullanımı : kapalı/açık

32*1536 Pixel : Tek renk;64 768*Çift 768*32;384*64 renk

Port : bağlantı noktası 2 08; altı 12 bağlantı noktaları

Tarama modu : destek 1/16,1/8,1/4,1/2,tek renkli,çift renk modülü Tarayın.

Depolama : 2M

16 en 200 programları Program sayısı Destek,her program destek aynı anda oynamak,her bir görüntü-metin 200 mesaj bölümleri.Bellek öncül altında depolama alanı (adet)

Görüntü : yağmur,çeşme,kaydırma ve çok daha fazlası

Sınır : destek birçok Renk sınır,Resmi sınır

Flash biçimi: destek GİF DOSYALARINA

Resim biçimi : destek BMP,JPG,GİF,WMF,ICO

İletişim yolu : yalnız RF,Stand,LAN,İntenet uzak küme yönetimi

Parlaklık : Seviye 16 vurgulanmış,manuel destek

ekran anahtarı : manuel

-Yönetim Kurulu,Test düğmeleri üzerinde modu ve renk testi test moduna geçiş yapabilir Test düğmeleri.

Bağlantı için uzatma fonksiyonu: Sıcaklık sensörü/Sıcaklık&nem sensörü(Diyagramı),yükseklik genişletin tek Renkli,75 tam renkli arayüzü İle.

Elektrik parametreleri : +5 V(DC 5.0 V~6V),Güç tüketimi

Boyut: 56mm*88 mm

Her Paket Dahil :

* TF 1-M6UW WİFİ Kontrol Kartı

Alipay kabul Ediyoruz 1) Ödeme, Batı Sendika, TT. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 2) Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. 3) Eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapabilirsiniz, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin Ödemeler için lütfen 3 gün içinde tamamlanır.

Yaklaşık 1 Gönderi. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. 2 (hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO). Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. 3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. 4. Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir. 5. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. 6. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. 7. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

İade & 1 Geri Ödeme. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı. 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve po# bize vermeniz GEREKİR. 3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz. 4. Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

Yaklaşık 1 Garanti. (Kalemler hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış hariç) arızalı Ürün için 12 ay Üretici Garanti. Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir. 2. Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır. ONARIM VEYA SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE EŞYALAR DEĞİŞTİR ETMİYORUZ. Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz.

  • Bağlantı noktaları: port 2 08; altı 12 bağlantı noktaları
  • Fonksiyon: WİFİ iletişim
  • Marka Adı: Leadleds
  • Tüp Chip Renk: Kırmızı
  • Görüntüleme Fonksiyonu: metin
  • Piksel: 10MM
  • Tarama modu: destek 1/16,1/8,1/4,1/2,tek renkli,çift renk modülü Tarayın.
  • Pixe: 32*1536 tek renk;64 768*Çift 32*768 renk 64;384*
  • Model Numarası: TF-M6UW
  • Kullanımı: Kapalı/Açık
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 8cm x 8cm x 8cm (3.15in x 3.15in x 3.15in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.