1 adet Gıda sınıfı Silikon Kardan adam Noel Dekorasyon Buz Küp Buz Kutusu Çikolata Kalıp Kalıp Şeker Jöle fincan Kek Kalıbı Dekor

v76526

Yeni ürün

12.00TL

Etiketler: pasta dekor, dekor kalıp, Noel dekor, Ucuz pasta dekor, Yüksek Kaliteli dekor kalıp, Çin yılbaşı dekor Tedarikçiler.

**Alışveriş Önce**Lütfen Okuyun

gemi ipuçları:mix sipariş gemi bizim 10usd kadar, tüm ülke için Çin hava posta ile gemi hizmeti yükseltme, ABD(epacket) olacağız. eğer 10usd kadar değilse , gemi yolu Olağan Küçük Paket Artı Post Çin.Çin hava posta ve epacket Çin Post Olağan Küçük Paket Artı daha hızlı.bu ucuz fiyat ürünleri,bu yüzden gemi de çok ucuz olduğunu anlarsınız umarım daha fazla zaman gerekir.teşekkürler

Adı: Gıda sınıfı Silikon Kardan adam Noel Dekorasyon Buz Küp Buz Kutusu Çikolata Kalıp Kalıp Şeker Jöle fincan Kek Kalıbı Dekor

malzeme:Silikon

renk:rastgele gönderecektir.

Özellikler:10 * 26.6 hakkında* 1.5 CM

Tek delik: 3.7 * yaklaşık 3 cm kadar

Kalite kontrol:SGS.FDA

Elle ölçülen bu kadar sapma mevcut değildir.

Özellikler:

1.Yüksek kaliteli silikon malzeme tarafından yapılan

2.Sıcaklık aralığı: - 40 ~ 220 Santigrat dereceye dayanabilir.

3.Temiz Ttasteless, non-toksik, toz direnci, dayanıklılık, geçirgenlik, kolay.

4.Fırın, mikrodalga fırın, bulaşık makinesi ve buzdolabında kullanabilirsiniz.

5.işlemek için kolay.

Nakliye:

1. Eğer Adres varsa teyit edilmedi sorumlu değiliz. Kapıya hizmet için çok güvenli bir kapı, çoğu ülkenin hiç gümrük sorun olsun. Eğer adresinizi "diğer ülke" ait posta personel ile bağlanmak için lütfen telefonunuzu bırakın, benimle gemi maliyetinin detayı bilmek bağlayın lütfen.

2.normal olarak, Çin hava posta 9-18 hakkında iş günüdür. Ama 45days, eğer gümrük sorun varsa ya da adresinize posta göndermek için daha fazla zamana ihtiyacı Postanesi uzak bir yer, ya da ülke olabilir .

3.normal olarak, EMS hava posta 7-13 iş günü olduğunu ama 30gün hakkında, eğer gümrük sorun veya adresinizi posta göndermek için daha fazla zamana ihtiyacı Postanesi uzak bir yer, ya da ülkedeki kolaylaşır .

4.Çin hava posta için, hakkında 18bussiness gün sonra aldı, EMS hava posta için değil, yaklaşık 13 iş günü sonra aldı, bizimle bağlantı kurun, ayrıntı kontrol etmek için Çin post office için izin değildir . rahatsızlık neden için çok üzgünüm.

Alıcı Notu

1.alıcı satın almadan önce öğeleri’ açıklaması ayrıntılı bir görünümü elde etmek için daha iyidir.

2.eğer anlamak , beni hisset lütfen olmayan bir şey bulursanız , "sohbet” veya "sistem e-posta” seçebilirsiniz, elimden geldiğince çabuk cevap vereceğim.

3.ne zaman öğeleri almak,herhangi bir problem yoksa,lütfen sipariş onaylamak bana yardım et ve bana tam 5 yıldızlı olumlu geribildirim vermek.teşekkürler

4.ne zaman öğeleri almak,Eğer bir problem varsa,doğrudan negatif veya doğal geribildirim ,benimle sizin memnuniyetiniz bizim peşinde olduğu için bunu işlemek için bir şans verin , lütfen yapmayın lütfen.teşekkür ederim.

İş iade politikası:

1.Alıcı Eğer onu ya da başka bir sorun beğenmezseniz 7 GÜN içinde iade edebilir. Alıcıya teslim tarihinden itibaren 7 GÜN içinde, ürünü iade etmeden önce İade Yetkisi almak için bizimle irtibata geçiniz aksi taktirde iade kabul edilmeyecektir.

2.Nakliye ve taşıma iade yapılmaz.

3.Alıcı iade nakliye öder.

4.Bir dönüş lütfen e-posta istemek için bize

5.Tüm döner tüm ambalaj eşlik ve sevkiyata eşlik eden tüm aksesuarları içermelidir. Eğer uygun yönergeleri takip değilse herhangi bir döner reddetme hakkını saklı tutuyoruz.

  • Malzeme: Silikon
  • Yazın: Pişirme & Pasta Araçları
  • Model Numarası: Çikolata kalıpları
  • Pişirme Ve Pastacılık Araçları Türü: Çikolata Kalıp
  • Sertifika: CIQ
  • Özellik: Çevre Dostu
  • renk: renk gemi rasgele
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 25cm x 13cm x 5cm (9.84in x 5.12in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.