Düğün Ziyafet Otel Dekorasyonu ,Sıcak Satış için yüksek Kalitede 1 adet Universal Beyaz Lycra Spandex Düğün Sandalye Örtüleri Toptan

v76995

Yeni ürün

6.52TL

Etiketler: Sandalye düğün için kapakları, Sandalye Örtüsü, sandalye satışı kapsar, Ucuz sandalye düğün için kapakları, Yüksek Kaliteli sandalye örtüsü, Çin sandalye satış Tedarikçiler için kapaklar.

Mağazamıza Değerli Müşterimiz,Hoş Geldiniz.

Co şimdi Doğrudan Satış Mağazası olan ,tüm Satış ve Sıcak Satış ve En çok Satan Sandalye Örtüsü Yüksek Kaliteli,Ucuz Fiyat .Akıllıca Seçin !

Burada Yüksek Spandex Likra Sandalye Örtüsü , olayları daha moda ve zarafet olur .

Aşağıda Ayrıntıları öğeleri

Spandex Lycra Düğün &Ziyafet Sandalye Kapak

Boyutu :45cmx45cmx90cm ,ziyafet sandalye en uygun,evrensel tarzı Ambalaj :torba başına 10 adet, 100pcs 10 adet plastik torba Kalitesi dolu olacak : lycra malzeme kenarlı 160GSM/180GSM ÖZEL//230GSM ÇEKMECE/4 güçlü elastik bant ile alınır.4 yönlü spandex malzeme,iyi streç .5-10cm gergin olacak . Sipariş yaparken lütfen kumaş kalitesini seçin.Göndermek için takip edeceğiz .Daha Kalın, daha Kaliteli daha iyidir ! Renk : Saf Beyaz Renk ve Siyah Renk -Klasik ve temel renk, maç ve diğer linens Collocate kolay. 4 içinde mal alacaksınız ( Fedex,TNT, DHL ,UPS ve diğer kurye hat)-Uluslararası Kurye 8business gün mal gemi sonra teslimat yapılıyor. Teslim Süresi: stokta sandalye kapsar bir sürü hazırladık . 4business gün ödeme Yıkama: Kolay yıkamak için, gerek Ütü tamamlandıktan sonra 3 içinde sipariş Gemi olacak. El,Makine veya Kuru yıkama ile yıkayabilirsin.Normal sıcaklık veya düşük sıcaklık su kullanın.zaman ve tekrar tekrar kullanabilirsiniz .

Aşağıdan ürün resimlerimizi kontrol edin,

Aşağıda Beyaz Kemer Ön

Aşağıda Siyah Kemer Ön

Aşağıda Beyaz Düz Ön

Aşağıda Siyah Düz Ön

Lütfen dikiş detayları Kontrol

Bize

ChaiSang olay tekstil A. Ş., Çin ünlü ışık tekstil kenti olan Keiqiao sakinleri. Bu özel durum hoşumuza gidiyor, yerel kaynakları benimsemek, profesyonel yetenekleri haline getirmek ve yapmak, farklı Ülkelerin stilleri ile tasarım olayları tekstil ürünleri meşgul.

Olay tekstil ürünleri tam bir yelpazesi var ve tekstil ürünleri üreten kendi fabrika var. Yapma meşgul, yurtiçi ve yurtdışından siparişler tasarımı, Yabancı Diller iyi düğün dekorasyon çok profesyonel ve 8 satıcıları. 40 terziler Bu arada, otel tekstil ürünleri hizmet müşterilerimiz için yurt dışında temin edilir

Eski ve yeni müşterilere sıcak karşılama ve saygılarımla ulaştırdığımız, bize bir ziyarette, ABD ile işbirliği yapan ve bize daha faydalı öğütler veriyor .

Her değerli müşterilerimiz için yüksek kaliteli ürünler ve düşük fiyat göze hedefimiz ve çalışma gücü .

Stok var, çok hızlı bir teslimat yapmak konum biz .

Ziyafet Likralı sandalye örtüsü altında ,iyi spandex sandalye ölçüleri uygun olabilir .

Geri 40-45cm genişlik sandalye

40 genişlik sandalye koltuk-45cm

89 sandalye üst kat-96cm

42 (koltuk kata ) sandalye bacak yüksekliği 46cm

4 güçlü elastik bant ve elastik kenarlı yuvarlandı .

Ziyafet ve düğün Sandalyeler en uygun olabilir .

Lycra kapağı bizim birçok kez kullanabilir ,keskin alt dikiş devirdi, güçlü ve dayanıklı elastik bant bacak cepler, 190GSM yüksek kaliteye lycra malzeme ile vardır .Yıkamak için kolay ve stil tutun. olacak olaylar için daha fazla şıklık ve lüks&fanshion ekler.

Her madde ADEDİ her renk için 100pcs olduğunu .

Eğer kendi ölçülerine sahipseniz, boyutları sizin için takip edebiliriz.

Kapınıza uluslararası kurye ile mal gemi.Tüm fiyat nakliye ücretleri sonuçlandırmak olduğunu.

Eğer sipariş miktarı 500 adet ups ,çeşitli gönderiler ile iyi bir gemi olacak, o zaman malların güvenli ve hızlı eline gelebilir .

Her zaman Satış Sonrası hizmet Bir-stop hizmet ve en iyi kaynağı.

Gönderi :

Bir sipariş verdiğinizde, sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme nakliye ücreti dahildir seçiniz. 4business gün ödeme tamamlandıktan sonra 3 içinde öğeleri göndereceğiz. Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. .Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın .Bu ek ücretler belki de teslimat sırasında toplanan .Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Renk Uyumsuzluğu

Renk farklılıkları bazı başka nedenlerle monitör ,renk, yansıma, ışık, arka plan, vb, gibi, neden, Ancak, alınan maddenin yanlış renkte olduğunu, Eğer bir iade veya iade mümkün olup olmadığını görmek için bizimle irtibata geçiniz inanıyorsanız olabilir.

Hizmet

Sizin memnuniyetiniz hedefimiz ve çalışma gücü .Mutlu bir alıcı var &mağazamızdan alışveriş zevk emin olmak için, sizlere en iyi öğeleri ve hizmet tedarik için elimizden geleni yapacağız.

Geri bildirim

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir . Eğer ürün kalitesi ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Eğer kalite ve hizmet ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. . Elimizden herhangi bir sorunları çözmek için ve satış sonrası hizmet en iyi sunmak yapacağız.

  • Kumaş Ağırlık: ÇEKMECE 160GSM 180GSM/ÖZEL//230GSM/
  • Desen: Düz Boyalı
  • Malzeme: 90%Polyester +10%Spandex
  • Marka Adı: Livia Olay Tex
  • Boyutu: 45*45*90cm
  • renk: Beyaz
  • yıkama: Renk Su El/çamaşır Makinesi
  • Model Numarası: 13011-wqww15
  • Belirtimi: 180GSM, 200GSM, 230GSM, 250GSM, 160GSM
  • Kullanın: Düğün Organizasyonları,Parti, Otel,Ev Dekorasyon
  • Stil: Modern
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

İlgili ürünler

Trending.