Tenor Saksafon Sazlık reed Marka "RİYİN" YENİ #2.5 Güç

v77039

Yeni ürün

61.66TL

Etiketler: reed durumda, reed ücretsiz, reed ekran, Ucuz reed case, Yüksek Kalite reed ücretsiz, Çin reed ekran Tedarikçileri.

Bu tenor saksafon kamışları çok iyi ,ama fiyat çok düşük , bir paketi 10 adet kamış vardır.

Ödeme:

Sipariş verdiğinizde, paranız yediemine devredilmesi, değil hesabımıza doğrudan olduğu için iyi durumda öğeleri aldığınızda, sipariş onaylamak için emin olun.

Nakliye:

1. Sadece belirli öğeyi gemi ve siparişlerde Müşteri tarafından sağlanan Adres doğruladı. Ödeme yapmadan önce, satın adresinize gemisi yapmamızı istiyorsun adresi ile aynı olduğundan emin olun.

3. Tüm ürünler 2 iş günü içinde (Hafta sonu ve resmi Tatiller Hariç) ödeme aldıktan sonra sevk edilecektir,ama eğer az 5 adet miktar satın alırsanız , normalde öğeleri 2 iş günü içinde sevk edilecektir .

4. Kontrol için (kurye sayısı) takip numarası sunacak, bu sayede paketinizi sürecini bilir.

5. Ürün değerinin altında olacak. Herhangi bir ithalat vergisi sorumlu değiliz, gümrük ücreti veya gümrük gecikme. Alıcı olamaz bu durum altında iade için açık artırma veya istek talebinde. Teklif vermeden ÖNCE yerel vergi makamları ile temasa geçiniz. Ancak, ürünlerin en alıcılar için herhangi bir vergi olmadan ulaşabilirsiniz.

Garanti:

Söz verdiğimiz gibi, Eğer eşyalarınız alırken herhangi bir hasar ya da yok ise, istediğiniz gibi yeni bir tane göndermek veya para iadesi yapacağız. Ama ondan önce, bizimle o zaman bize kanıt aldığınızda fotoğraf çekmek için işbirliği gerekiyor. Umarım bunu anlayabilirsin.

Geribildirim:

1. Bize her zaman size kolaylık temas kurmaktan çekinmeyin.

2. Bize herhangi bir sorunu çözmek için fırsat verin. Olabilir endişelerinizi ve sıkıntılarınızı anlıyoruz ve elimizden geleni sorunları çözmek için çalışacağız.

3. Herhangi bir olumsuz ya da Tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bize e-posta gönderin.

  • Model Numarası: #2.5
  • Marka Adı: RİYİN
  • Güç boyutu: #2.5
  • Menşe yeri : Guangdong, Çin (Anakara)
  • Paket Boyutu: 18cm x 10cm x 5cm (7.09in x 3.94in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.25kg (0.55lb.)
  • Ünite Tipi: Pack

İlgili ürünler

Trending.