Arduino GSM/GPRS Kalkan Genişleme Kurulu GSM Modülü SİM900 Kablosuz Modülü

v77111

Yeni ürün

293.76TL 279.08TL

Etiketler: sim900 modülü, Kablosuz modülü, gprs shield, Ucuz modülü sim900, Yüksek Kalite kablosuz modülü, Çin gprs Kalkan Tedarikçiler.

Açıklama:

GPRS Kalkan genişleme kurulu amacı, GSM/Cep Telefonu hızlı bir şekilde geliştirmek GPRS öğrenmek için Arduino meraklıları İçin izin vermek, ve kablosuz geliştirme projesi için geçerli, ve aynı zamanda uzaktan kumanda gelişimi, ücretsiz kablosuz sayaç okuma sistemi, akıllı ev aletleri, uzaktan kumanda için uygun olabilir seri haberleşme GSM/GPRS kablosuz bir modül.. Vardır.

GPRS Shield Arduino geliştirme Kurulu için tüm standart,4 frekans GPRS/GSM Modülü ile uyumludur ve MHz band 850/900/1800/4 tür destekler, SMS mesajları, telefon, faks ve mobil tüm GPRS benzeri telefon fonksiyonları gönderebilirsiniz. çok hızlı bir şekilde mobil telefon ve kablosuz kalkınma süreci anlamamızı sağlar.

GPRS Shield SİM900 bu yama türü GSM/GPRS entegre tek çip dayanarak, çekirdek S ARM926EJ kullanarak, meraklıları en azından tümleşik geliştirme ortamı kullanmayı öğrenme severler Oluşturmak oluşturun.

Kalkan talimat ayar yapılandırmasını kullanarak KONTROL seri port üzerinden GPRS, sadece Aduino Kuruluna Yönetim Kurulu genişletmek, AT komutları GPRS Kalkan , arama, metin mesajları göndermek kontrol etmek için kullanın gerekiyor...... Buna ek olarak, (varsayılan saç Bluetooth arka) GPRS Kalkan desteği LCD5110 ekran, EFCom takılı, sonuç diyagramı aşağıda ve seri port Tuş takımı klavye girişi var.

Yönetim Kurulu (D9) donanım önyükleme Düğmesi, (D10) yazılımı boot , RestButton donanım, yazılım Dinlenme ve Arduino ruhu İçin ve kullanmak, hem sert hem de yumuşak boot veya boot her türlü karşılamak sert ya da yumuşak yeniden başlatın DİY bir program ayarlayın. -D3 Evet, iki sıçrama ile, GPRS Shield seçebilirsiniz ve Arduino haberleşme İçin (D2 alıp atlamak, D3) veya donanım seri port (D0, D1) yazılım seri bağlantı noktası vardır.

GPRS Kalkan üç çeşit Arduino UNO ve Mega2560 geliştirme kurulu serisi Seri port haberleşme için (D2/D3) özgürlük seçin donanım seri port (Evet/D1) veya yazılım seri port anakart ve iletişim modu SİM900, tümünü bir kenara IO, sadece " KONTROL noktası, hata AYIKLAMA bağlantı noktası, KONTROL noktası ve ANAHTARI, PANEL arayüzü süper kapasitör Yerleşik Tam uyumlu Kısa Mesaj Servisi model Ses müzik modu GPRS modu Fonksiyon modu özellikleri: donanım anahtarı makinesi destekleyen aynı zamanda bu DEVRE çalışmalarını sağlamak, donanım 4 frekans bant genişliği 850/ 900/ 1800 1900 / MHz reset destek

68 ürün özellikleri: GPRS Kalkan güç kaynağı 5 V Boyutu:.33x53.Faz GSM için (Arduino UNO için boyutu gibi) 09mm GPRS multi-slot sınıf 10/8 * GPRS mobil istasyonu B sınıfı Uyumlu 3mm 7.07 (GSM, 7.05 ve AT Komutlarını gelişmiş SİMCOM) uygulama seti Besleme gerilimi aralığı SIM: 4.8 3.1 V... Düşük güç tüketimi: 1.5 mA (uyku modu) Çalışma Sıcaklığı AT komutları ile Ağırlık: 3.4 g Kontrolü*24 4+ bandı (1 W 1800@/) 1. Sınıf (2 W @ 850/900 MHz) Sınıf Boyutları: 24*2/2: -40 C 85 ° C °ile +

Arduino kurulu, Tak da 9 V DC yangın inek bizim bağlar olmalıdır. GPRS geçerli başlangıç ve çalışma 2A maksimum akım tepe Kalkanı nedeni, ama USB portuna böyle büyük bir akım sağlayamadığını, bu nedenle harici bir güç kaynağı ekipmanı olmalı. SIM kart GPRS Kalkan iletişim baud hızı kilitli olmadığından emin olun Paket-N-1 (GPRS Shield varsayılan baud hızını otomatik olarak Maç) en iyi 19200 BPS 8 içerir:

1 * GPRS Shield -EFCom

1 * 4 Frekans Anteni

1.Tüm Öğeler bizim temizlenmiş ödeme 2-7 iş günü içinde sevk edilecektir.

2. Hoş içinde default adrese gemi,eğer bize bilgi vermezseniz olacağız.

1.Nötr/olumsuz geribildirim bize gitmeden önce eğer renk, kalite veya diğer ilgili bir sorun varsa, bizimle ücretsiz düştü lütfen. Seni en iyi şekilde yardım etmeye çalışacağız. 2.Destek ve güvenine ihtiyacımız var. En iyi hizmeti sunacağız. 1.Öğe yolda ise,lütfen sabırla birkaç gün bekle.eğer kayıp ya da returnded, yeniden gönderin ya da iade edeceğiz . 2.Eğer ürün hakkında herhangi bir sorunuz varsa,bize madde hakkında soru ayrıldıktan sonra/geri göndermek , ya da sizin için bir indirim yapabiliriz

  • Uygulama: Uzaktan sayaç okuma
  • Marka Adı: ReYeBu
  • Yazın: Voltaj Regülatörü
  • Durumu: YENİ
  • Model Numarası: GSM/GPRS Shield
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.12kg (0.26lb.)
  • Paket Boyutu: 12cm x 10cm x 3cm (4.72in x 3.94in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.