XENCN 12 V H11 55W 5300K Mavi Elmas Işık Araba Ampul BMW Audi yeni Yükseltme Hi/lo Kiriş Sis Halojen Lamba Yerine

v77113

Yeni ürün

198.15TL 142.66TL

Etiketler: h11 12 V, 12 V H11 55W, Araba Ampul, Ucuz h11 12 V, Yüksek Kaliteli h11 12 V 55w, Çin araba ampul Tedarikçiler.

Ürün ÖZELLİKLERİ Güç: 12 V 55W PGJ19-2 Blue Diamond Serisi. Renk Sıcaklığı: 5300K. Modeli: H11. Diğer Parça Numarası: 81111BDL. TSE sertifikası: EMARK, İSO. Üretici: %100 Otantik X E NCN Ürünleri. Fiyat (2 adet) Bir çift ampul Vardır. Durumu: Yeni. Garanti: 1 yıl. Malzeme Tipi: UV Filtre Kuvars Cam. U se Pozisyonu : Far, Yüksek/düşük Işın, Sis farı.

ÖZELLİKLERİ 5300k Renk Sıcaklığı , xenon lambalar ışık benzer. Güvenli sürüş için parlak. Yolda daha iyi görüş engelleri nokta ve trafik işaretleri okuma ve yorgunluk ve basınç sürüş kolaylığı. UV filtre daha uzun ömür sunar. Her türlü için mükemmel değiştirmeleri ve yükseltmeleri yüksek/düşük ışın ve sis lambaları. (Şarj) lambası çizgi ve kolay kurulum değiştirmek ve stok ampulleri değiştirmek, kullanımı kolay, gerek yok. Kalite ilk olarak aynı satırı marka, düşük fiyat yüksek kalite arabası ampul almak garanti. Tüm ürünler uluslararası üst markalar, Bu ampuller ikinci derin işleme ampuller kabul. Alıcı eğer 12 V H11 55W ampuller yüklemek ve sadece onu arabasına doğrulamak gerekir.

Farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için açık renk lamba türleri çeşitli sunuyoruz.

PAKET

Öğeler tedavi ve iyi korunmuş olacak. Ambalaj için özel gereksinimi varsa, lütfen bizimle irtibata geçin. GÖNDERİ

Tüm öğeleri dünya çapında sevk edilecektir. Tüm öğeleri ödeme alınır ve temizlendikten sonra 2~4 iş günü içerisinde (cumartesi, pazar ve Tatil hariç) sevk edilecektir. Tüm öğeleri sipariş adresinize sevk , bu yüzden doğru, kesin, ayrıntılı teslimat adresi ile bize sağlamak için emin olun. Gümrük vergisi ülkenizde bir vatandaş herhangi bir yükümlülük ve sorumluluk olduğunu, bu yüzden alıcının uğrayacağı vergi ve gümrük vergisi sorumlu olmalıdır. Öğelerin çoğu Hoş Standart Kargo ile sevk edilecektir . BİZİM depoda stok kalemi için paket HİZMETLERİ'NİN hizmeti aracılığıyla gönderilir. Takip tablosu nakliye zaman referans olacaktır.

Nakliye Yöntemi

Hedef

Nakliye Zaman

Pul

Hoş Standart

Avustralya

7~20 gün

Ücretsiz kargo

(ağırlık

Birleşik Krallık

7~20 gün

Kanada/ABD

10~20 gün

Vietnam, Maldivler, Yeni Zelanda, Japonya, Güney Kore, Avusturya, Almanya, Hollanda, Fransa, Finlandiya, Tayland, Danimarka, Yunanistan, İsviçre, Portekiz, Yunanistan, Belçika, İrlanda, Singapur, Norveç

15~30 iş günü

Güney Afrika, Bulgaristan, Beyaz Rusya, Kıbrıs, Hırvatistan, Letonya, Monako, Moldova, Makedonya, Karadağ, Polonya, Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Ukrayna, Endonezya, Brunei, Kamboçya, Malezya, Filipinler, Vietnam, Maldivler

15~35 iş günü

İtalya, Brezilya, Rusya, İsrail ve diğer ülkeler

25~45 iş günü

EUB

ABD, Avustralya, Fransa, İNGİLTERE, Rusya, Ukrayna ve diğer ülkeler

7~15 gün

Ekstra Nakliye Ücreti

EMS

Ülkelerin çoğu

5~15 gün

Ekstra Nakliye Ücreti

Hoş Premium

Avustralya, Fransa, İNGİLTERE, Almanya, ABD ve diğer ülkelerin

3~7 gün

Ekstra Nakliye Ücreti ÖDEME sadece Alipay ile ödeme kabul Ediyoruz . Ödeme 20 gün içinde tamamlanır. (E özel istekler için mesaj bırakın lütfen.g Renk veya Boyutu.) sipariş verdiğinizde sırada bölüm notları. GARANTİ ve GERİBİLDİRİM Tüm öğeleri göndermeden önce test edilecektir. Güven ile satın! Eğer öğe alırsınız ya da memnun olmadığınız zaman Arızalı ise, bir değiştirme veya para iadesi için bize e-posta, bize sözleşme lütfen dönmeden önce çift dönüş adresini kontrol edebilirsiniz. Hayır kabul elektronik bileşenler geri dönmek için. Orijinal madde alırken, tam bir geri ödeme. Dikkat: İade kargo ücreti alıcı tarafından ödenir. 100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz mükemmel hizmet standartları korumak ve! 5 yıldızlı Olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir,bu yüzden eğer herhangi bir sorun varsa, lütfen bize Nötr veya Negatif geribildirim vermek ya da çok tatmin edici endişelerinizi ele almak bir dava açın , önce bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. En iyi hizmeti sağlamak için çalışıyoruz BİZE ULAŞIN ve 24 saat içinde sorunuza cevap verecektir. En büyük hedefimiz müşterilerimize en yüksek talepleri karşılamak için. 8 (GMT) iş süresi: 8:00 21~: 30.

  • Sertifika: Emark
  • Paket İçerir: 2 ampuller
  • Model: H11
  • Öğe Türü: Işık Kaynak
  • Araba Markası: Chevrolet Mercedes-Benz ve diğerleri
  • Gerilim: 12V
  • Araba Modeli: Impala, Silverado, E-mail, SL65, C63, CL63, SL550 ve benzeri
  • Işık Kaynağı: Halojen
  • Watt: 55W
  • Renk Sıcaklığı: 5300K
  • Soket Türü: H11
  • Marka Adı: Xencn
  • Parça Numarası: 81111BDL
  • Baz Modeli: PGJ19-2
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.