Yeni! Muhteşem Moda Takı Mavi 925 Gümüş Küpe E0363

v77168

Yeni ürün

178.26TL 117.63TL

Etiketler: Küpe Moda, Gümüş moda küpe, Dokuz yüz yirmi beş, Ucuz küpe moda, Yüksek Kaliteli Gümüş moda küpe, Çin 925 Tedarikçiler.

Taş Genişliği:13 mm *10mm

Malzeme: Gümüş

Miktar: 1 ADET

Ürün NO.E0363

Güvenlik ve rahatlığınız için tek ESROW kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları ESROW thru ile güvenli bir şekilde bize ödeme yapabilirsiniz.

Ödeme ihale kapanış 7 GÜN içinde son bulacak. Daha hızlı etkinleştirmek için sigorta primi seçin, daha güvenli bir şekilde mal almak.

Ödenmemiş öğeleri sipariş alınır ve tekrar aday gösterildi olacaktır. İstekliler ödeme için HOŞ olmayan bir Ödenmemiş Öğeleri anlaşmazlık dosya olacağız.

Ödeme:

Kazanan HOŞ gelen "Şimdi Listeleme Sayfası veya HOŞ sayfanızdan Ödeme" bağlantısına tıklayarak ilan edildiniz hemen kontrol edebilirsiniz. Ödeme düzenlemek için bize gerek yoktur. ALİEXPRSS ilkesi uyarınca, ödeme ihale son 7 GÜN içinde alınmış olması gerekir. Ödeme işlemi kullanarak siparişinizi tamamlamalısınız.

Bir sipariş birden fazla ihaleleri birleştirmek, böylece nakliye maliyeti tasarruf edebilirsiniz, ama sadece son açık artırma sona erdikten sonra Kasada kullanmanız gerekir.

ESROW, tüm kredi kartları üzerinden ESROW dahil olmak üzere kabul ediyoruz.

Biz gemi zaman: genellikle Pazartesi-Cuma (Tatil günleri hariç) ödeme aldıktan sonra 24 iş saatleri içinde sipariş gemi. Tüm siparişler Teslim Onayı ile sevk edilir. Takip numarası ile sipariş gemilerinize en kısa sürede bir e-posta alacaksınız. Amerika Birleşik Devletleri içinde sevk edilen siparişler için nakliye fiyatları: bir siparişe birden fazla ihaleleri birleştirmek, bir sevkiyat birden çok öğeleri birleştiren iseniz, ödeme ve satın almaların tüm tamamlanıncaya kadar ödeme yapabilir. ABD Posta Servisi aracılığıyla tüm siparişler bizim gemi - Uluslararası kargo siparişler için Birinci Sınıf Posta Nakliye fiyatları: bir sevkiyat birden fazla öğeleri birleştiren iseniz, ödeme ve satın almaların her tamamlayana kadar ödeme yapmayın.

Tüm Uluslararası siparişler ABD Posta Servisi - Birinci Sınıf Uluslararası üzerinden takip bilgisi olmadan sevk edilir. Nakliye hizmet giderleri, ambalaj giderleri, malzeme giderleri, yük taşıma ücreti dahil. (Varsa) ülkeden vergisi, Vergi ve nakliye masrafları müşteriye aittir.

Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir. Eğer herhangi bir sorunuz varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Döner öğeleri sevk tarihinden 7 GÜN içinde kullanılabilir. Tüm öğeleri kendi orijinal durum, yıpranmış ya da değişmiş OLMALI. İade nakliye masrafları tazmin etmiyoruz. Taşları doğru bir gösterimini elde etmek için elimden geleni yapıyorum. Bazen fotoğraf büyütme çünkü bireysel monitörler farklı ayarları veya orada renklerde Olası küçük farklılıklar vardır.

Geribildirim:

Ödeme alındıktan sonra sistemimiz otomatik olarak olumlu tepkiler bırakır.

Sıcak istemi:

Korumak için nasıl gümüş takı?

1 arada saç spreyi, parfüm, cilt bakım ürünleri ile temas

2 Çamaşırhane, banyo yapmak hizmetçilik işi takılar çıkarılmalıdır

Sıcak su ya da sülfür ile 3 gümüş temas, yüzey değişiklikleri yapmak çok kolay, bu yüzden spa alanı giyim kaçınılmalıdır.

Açık kahverengi Gümüş oksit işleme 4 kez de doğrudan bir bezle silin olabilir. Yıkama, üretilen Gümüş lekeleri silin, tekrar tekrar kullanılabilir değildir.

5 gümüş takmayan zaman kapalı tutulmalıdır.

Gümüş Yüzük Parmağımı Yeşil Dönecek?

EĞER parmağımı Gümüş yüzük takan ve YEŞİLE dönerse Gümüş değil Mi demek?

SİLAHI ATLAMA VE SATICI DOLANDIRICI OLDUĞUNU SÖYLEME. . LOL

Gümüş Güzel, ancak saf Gümüş çok yumuşak ve kolayca çizik ve zarar görmüş, bu yüzden bakır (92, 5% gümüş+%7,5 bakır) Sterling " Gümüş alaşımlı. Gümüş 925 işareti bu şekilde alacağız.

Panik yapmayın, Bu "yeşil parmak etkisi" özellikle yüksek vücut asitlik varsa sterling gümüş, bakır alaşımı bir tepkidir . Yaklaşık 2~insanları ve yüzde 3'ünü nedeniyle çevre ve yediğimiz yiyecekler kimyasal maddelerin artan yüzdeleri artmaktadır olur.

En perakende takı alerjisi olan birinin başına gelen bu tepki engelleyen (rodyum form veya platinum) rodyum ile endüstriyel kaplama vardır. Tüm Gümüş yüzük görünümlerini değiştirir beri özel antika bir görünüm ve okside yüzük kaplama.

  • Marka Adı: SHANGCHOW
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Malzeme: Kübik Zirkonya
  • Model Numarası: E0363
  • İnce veya Moda: moda
  • Stil: Moda
  • Öğe Türü: Küpe
  • Küpe Türü: Küpe Bırak
  • Metal Türü: Gümüş
  • Şekil\desen: Geometrik
  • Paket Boyutu: 17cm x 30cm x 1cm (6.69in x 11.81in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.01kg (0.02lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.