Yeni Mavi Askısız Sevgilisi Yaka Ceket İle Gelin Elbise Resmi Anne Dantel

v77177

Yeni ürün

1 131.69TL 848.76TL

Etiketler: gelinin annesi, gelinin elbise annesi, Gelinin annesi, Gelinin annesi ucuz, Gelin elbise yüksek Kalite anne, Gelin Tedarikçi Çin anne.

NASIL ÖLÇÜLÜR:

Boyutu Çizelgesi:

Renk Paleti:

NOT:

Bu bir elbise ( resimleri göster) bu eldiven, düğün peçe ve kabarık etek iç etekliği gibi herhangi bir aksesuar dahil değildir. Teklif sadece bir elbise için!!!

B : bilgisayar ekranları renk sapması var, özellikle CRT ekran ve LCD ekran arasında Yana, ürünlerimizin renk gördüm fotoğrafları ile tam olarak aynı olacağını garanti edemez.

C: verdiğiniz boyutları ve alacağınız elbise boyutları arasında 1 inç ölçüm hatası olması çok normal. Bu tür bir hata, herhangi bir iade veya değişim için kabul edilemez.

D : Elbise Özel Boyut (Ek Ücret), Renk, Tasarım yapılabilir . Bu elbise özel ölçülerine göre yapılabilir. Eğer ölçümleri benim boyutu çizelgesi kapalı yol varsa, son değişiklik en uygun için gerekli olabileceğini kabul ettiğin sürece ölçülerine göre elbise yapmak için mutluyuz. Herhangi bir cüppe çevrimiçi satın almadan önce bir profesyonel tarafından alınan Ölçümler var öneririz.

Ödeme

A. PLS üzerinde "bir sipariş Şimdi düğme Satın Al "' ı tıklatın, sonra büyük ölçüler, renk ve diğer detayları ile ilgili mesaj bırakabilirsiniz ederken ödeme bitirdikten yol açacaktır.

B. Emanet tüm işlemler otomatik olarak kullanılabilir olan ÜCRETSİZ güvenli ödeme hizmeti. Ödeme sadece sipariş tatmin edici bir makbuz onayladıktan sonra satıcıya yayımlanan bu hizmeti sağlar.

C. şu Anda , sen-ebilmek ödeme kullanarak 1) Kredi Kartı 2) Banka Havalesi 3) Moneybookers 4)Western Union 5)Diğer Yöntemler tarafından desteklenen Hoş gibi Maestro, Qıwı Cüzdan ,Solo, Carte Bleue, A., tabi tutma, 4B ve Euro6000. Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş gelecekte mevcut olacak.

Ürünlerimiz su tutmayan çoklu torbada paketlenir ambalaj:. Ya da herhangi bir özel gereksinimi varsa, bize söyleyin, sizin ihtiyacına göre paketi olacağız.

Alıcılar gerekli herhangi bir sigorta sorumludur sigortası ve Özel: herhangi bir vergi veya görev kendi ülke tarafından tahsil.

SSS

1.bir sipariş için ne kullanma zaman?

Genellikle bir elbise nakliye için hazır olmak için 7-15 gün sürer, İşlemeli ve Ağır Boncuklu elbise daha 5 gün sürer . Eğer acilen ihtiyacınız varsa, önce bizimle İrtibata geçin, siparişinizi acele edemeyiz.

2.Ne kadar zaman nakliye zaman alır?

5-10 gün hakkında:EMS nakliye zaman. EMS ABD,Kanada,Avustralya,Rusya,Singapur,İNGİLTERE,Fransa,Hollanda,İsveç,Almanya,Japonya,Fenland,Yunanistan, ülke içinde bir güç var.Eğer bu ülkede değilseniz, daha iyi başka bir gemi şirketi seçmelisiniz.

B: TNT veya DHL dünyada ülkenin en güçlü, ama nakliye maliyeti EMS göre biraz daha yüksek olurdu. Nakliye süresi genellikle 3-5 iş günü.

3.Özel hizmet sunuyor musunuz?

Evet,yapıyoruz.elbise ölçümlere göre son değişiklik en uygun için gerekli olabileceğini kabul ettiğin sürece yapabiliriz.Herhangi bir cüppe çevrimiçi satın almadan önce bir profesyonel tarafından alınan Ölçümler var öneririz.

4.(Tasarım) elbise için başka bir renk tercih edebilir miyiz?

Evet,palet üzerinde gösterilen tüm renkler için isteğe bağlıdır.PLS grafikten bize renk adı veya renk numarasını söyle,sonra tercih ettiğiniz renk elbise yapabiliriz.

5.Eğer tasarım göstermek için bazı resimler göndermek (biz), (bizi) benim için bunu yapabilir misin ?

Evet,bize gönderdiğiniz resimlere göre elbise yapabiliriz.Daha yüksek çözünürlük farklı görüşlere sahip resimleri bize gönderin,o yüzden beklediğiniz gibi yapabiliriz.

6.ne ürün avantajı var?

Gelinlik yapımında 10 yıllık deneyime sahip kalite.Güçlü korse gibi ayrıntılar ve tamamen kaplı.

Alıcı ekstra bir ücret almadan özel servis hizmeti sunuyoruz. Şirket intergret tasarım,üretim,pazarlama,biz en iyi fiyat ve hizmet sonrası size sunabilir .PLS iade politikası bakın.

İade Politikası

Sipariş İptalleri

Özel bir durum için bir elbise sipariş önemli bir girişim olduğunu, ve iptal politikası bu düşünceyle yaratılmış olduğunu anlıyoruz. Ancak, elbise siparişi vermek için yapılır dikkat etmek önemlidir, ve bir kez oluşturma işlemi malzemeler yeniden kullanılamaz başladı. Siparişinizi verdikten sonra hala karar vermek için zaman iyi bir haber. İptal politikası ayrıntılar için aşağıya bakın.

İptal Politikası

1.Ödeme onayı 24 saat içinde iptal edilen siparişler tam bir geri ödeme için uygun olacaktır.

2.Ödeme onayı tam nakliye maliyeti ve ürün satın alma fiyatının %50 oluşan kısmi para iadesi için uygun olacaktır sonra siparişler 1-3 gün iptal edildi.

3.Ödeme onayı 3 gün sonra iptal edilen siparişler tam nakliye maliyeti oluşan kısmi para iadesi için uygun olacaktır.

4.Sipariş sevk edildikten sonra, artık iptal edilebilir.

Değiştirme veya para İadesi İçin iade

1.Memnuniyetiniz bizim için büyük önem taşımaktadır. Paket elinize ulaştıktan sonra, kontrol etmek ve elbise sipariş özelliklerine yapıldı emin olmanızı tavsiye ederiz. Elbiseni en kısa sürede etiketleri çıkarma, değiştirme ya da elbiseyi yıkamadan deneyin.

  • Öğe Türü: Gelinin annesi Elbiseler
  • OEM: Kabul
  • Uzunluğu Elbiseler : Kat-Uzunluğu
  • Model Numarası: Yirmi altı milyon yüz kırk iki bin yedi yüz beş
  • (Cm)kol Uzunluğu: Kolsuz
  • -Sutyen dahili: Evet
  • Gerçek Görüntüler: Evet
  • ABD Boyutu : 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W
  • Kapatma: fermuar
  • Kumaş Türü: Saten
  • Dekorasyon: Dantel
  • Siluet: -Bir Çizgi
  • Menşe yeri : (Anakara)Jiangsu, Çin
  • Kol Stili: Ceket İle
  • Marka Adı: EMİQİAN
  • Paket Ağırlık: 2.0kg (4.41lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 45cm x 35cm x 10cm (17.72in x 13.78in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.