AT-Gitar Bas Keman Ukulele Kromatik Evrensel Elektrikli Müzik Aletleri için 355 LCD ekran Guitar Tuner Ücretsiz Kargo

v77262

Yeni ürün

29.84TL 23.87TL

Etiketler: Gitar Tuner, Müzik Aletleri, gitar için tuner, Ucuz gitar tuner, Yüksek Kaliteli müzik aletleri, Gitar için tuner Çin Tedarikçiler.

Gitar, Kromatik, Bas için Elektrikli Tuner-355 Küçük küçük Nefis Aroması, Keman ve Ukulele Evrensel Taşınabilir

Bu gitar, kromatik, bas, keman ve ukulele için kullanılan taşınabilir ve evrensel bir alıcısı vardır. Hassasiyet 0,5 cent ±kadar uyum sağlar. Bu tarayıcı ayarlama aracı sizin için iyi bir seçim olacaktır. Malzemeleri dışarı çıkmadan önce bir tane al.

Özellikler:

Küçük ve zarif görünümü, taşımak için uygun.

360 derece dönebilen tasarım, daha iyi gerek maç.

Bir klip ile, cihaz tamir etmek kolaydır.

Otomatik kapanma fonksiyonu, cihaz otomatik olarak 3mins işlemi mevcut ya da sinyal yok ise kapanacaktır.

Gitar, kromatik, bas, keman, viyola, ukulele ayarlama için kullanılabilir.

Özellikler:

Renk: Siyah

Dönüm öğeleri:Kromatik, gitar, bas, keman, viyola, ukulele

Ayar aralığı: A1 – C8

Pitch aralığı: 410-800 HZ

Dahil değildir güç: 1 x CR2032 pil ()

Hassasiyet: ±0.5 cent

Ekran boyutu: 3.2 x 2.3 cm / 1.3 x 0.9

Oz ürün ağırlığı: A4 Tech / 0,9

Paket boyutu: 13,5 x 9,5 x 2cm

Paket ağırlığı: 39g

Hatırlatma:

Eğer uzun bir süre için kullanmıyorsanız, pili çıkarın.

Paket Listesi:

1 x Elektrikli tuner

1 x Kullanım Kılavuzu (İngilizce & Çince)

Alipay burada kabul Ediyoruz ödeme . Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

İade Politikası

Hemen sipariş inceleyin bir kez onları alırsınız. (Bozuk, eksik veya yanlış öğeler) tüm talepleri 7 GÜN içinde teslim aldığınız tarihten itibaren teslim edilmesi gerekir.

Bozuk Düzen

Aldığınız sipariş bir üretici kusur varsa, lütfen e-posta kusurlu maddenin, hemen fotoğraf bize. Bir yedek gemi önce arızalı parçayı geri göndermen gerek. Arızalı parçayı alıyoruz ve onu incelemek en kısa sürede size bir yedek alırız.

Taşıma sırasında hasar görmüş

Bunu kabul etmeden önce(s) paketi kontrol edin. Emin teslim kişi teslim fişinde bu zarar bir not yapar emin OLMALISINIZ dış ambalaj üzerinde tahrifat herhangi bir hasar ve/veya kanıt görürseniz. Bir kere kesin hasar not teslimat makbuzu üzerinde, hasarlı paket kabul etmemeniz teslim şoföre söyle, sonra hemen bize yaptık. Taşıyıcı ile onaylanır onaylanmaz, size bir yedek buluruz.

Eksik Siparişler

Eğer kısmi bir sipariş aldıysanız, hemen bizimle iletişime geçin. Bu durumda, alınan kısmi sipariş bize e-posta resimler lütfen. Nakliye departmanı ile onaylanır onaylanmaz. size bir yedek buluruz.

Yanlış Siparişler

Eğer sipariş etmediğiniz bir öğe alırsanız, hemen bizimle iletişime geçin. Bu durumda, alınan maddenin resimler bize e-posta lütfen. Nakliye departmanı ile onaylanır onaylanmaz. size bir yedek buluruz.

Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz görüşleri ve Diğer Politikalar. Ödeme aldıktan sonra OLUMLU GERİBİLDİRİM terk edeceğiz. Eğer bunu aldıktan sonra öğe ile memnun değilseniz lütfen bize ulaşın. Tüm e-postalar 2 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta gönderdi lütfen tekrar lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz. Ciddi Alıcı Sadece! Ancak bütün şartları kabul ediyorsanız teklif lütfen.

Nasıl satın almak için para veriyorum SSS: Q:?

Bir: (1) burada alipay aşağıdaki ödeme yöntemleri kabul ederiz; (2)Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. Q:Ne kadar benim ülkeme gemi için maliyeti nedir?

Az 1 KG Birleşik Devletler; Birleşik Krallık; Avustralya; Brezilya; Kanada, İtalya, Türkiye, İspanya; Malezya; Fransa; Rusya; İsveç; Yeni Zelanda, Norveç, İsviçre, Japonya, Tayland; İrlanda, İsrail, Belçika, Polonya, Güney Kore, Avusturya; Almanya; Danimarka; Singapur aşağıdaki gibi:26 ülkelere ücretsiz kargo olan CPAM tarafından sevk edilecektir: bir Paket. 1 KG diğer ülkeler ve paket, alıcılar tüm nakliye maliyeti göze sahip. S:öğe için herhangi bir takip Numarası Var mı?

Bir: Evet, Takip Numarası ile her sipariş gönderme ve ilgili web sitesinde gönderi durumunu görüntüleyebilirsiniz. S:Bu ürün perakende paketi ile mi geliyor?

Bir: her Ürün Açıklaması ambalaj detay bildirilmiş, kontrol, lütfen var! S:bir satıcı olduğumu,ürünün kaç adet satın almak istiyorum, ne toptan fiyatı nedir?

A: Merhaba,soruşturma için teşekkürler, eğer büyük miktarda satın almak için, lütfen bize e-posta göndermek isterseniz, en iyi fiyat veririm, teşekkür ederiz!

  • Güç Kaynağı: (Dahil)1 x CR2032 düğme
  • Model Numarası: AT-355
  • Marka Adı: AROMA
  • Menşe yeri : Guangdong, Çin (Anakara)
  • Ayarlama öğesi: Kromatik , Gitar, Bas, Keman, Ukulele
  • Ayarlama yolu: Titreşim klip(melodi)
  • Diğer: Kullanım Kılavuzu(1 ADET)
  • ayarlama toleransı: +/0,5 kuruş
  • Yazın: Tuner
  • Paket Boyutu: 8cm x 5cm x 3cm (3.15in x 1.97in x 1.18in)
  • Paket Ağırlık: 0.055kg (0.12lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.