CS Oyun Avcılık İçin yeni Taktik Askeri ST 3-9*32AOE Tüfek Kapsamı CL1-0346 Çekim

v77296

Yeni ürün

285.94TL 257.34TL

Etiketler: Tüfek Kapsam, tüfek kapsamı, için tüfek kapsamı avcılık, Ucuz tüfek kapsam, Tüfek için yüksek Kaliteli kapsam, Av Tedarikçiler için Çin tüfek kapsam.

CS Oyun Avcılık İçin yeni Taktik Askeri ST 3-9*32AOE Tüfek Kapsamı CL1-0346 Çekim

Ürün özellikleri 3-9x Objektif çapı: 32mm Uzunluk:205 mm Net Ağırlık / PC: 518g Tüp yolu: 25.4 mm Kaplama Film:Yansıma önleyici Mavi film Göz mesafesi: 50mm Işık:Mavi, Kırmızı, Yeşil Metirial:Metal Tel Odaklama modu:Objektif odak su Geçirmez:Evet depreme dayanaklı:Evet Buğu:Evet Azot şişirmek:Evet Düzenleyen modu:Döner kilit Batarya :CR2032 / & # 8226; 3-9*32AOL Türü:Tüfek Rengi:Siyah Fonksiyon:Lens Detay Açıklamaları Gücü: Yedekler:

UYARI: Her zaman bizim pil sağlanmış değil. Sadece referans içindir. Rica anlayışınız.

1.Maddenin en kısa sürede ödeme doğrulama sonra sevk edilecektir

2. Her istemci alıcı adresi ve İrtibat telefon emin olun, sadece teyit adresine gönderin biz..

3. Öğe hafta sonları ve tatillerde sevk edilecektir değil , tatil hakkında duyuru panosu bizim dikkat çekmek lütfen.

4. Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir. Tüm öğeler bizim pil sağlamaz. Pili sadece referans olarak gösterilen

5. Nakliye yolu seçerek yol olmayabilir. Bir ara senin için ülken ve Çin Post Hava Posta, HongKong Hava Posta ve Epacket ile uluslararası nakliye duruma göre en iyi yolu seçeceğiz

6. 45 gün içinde paket göndermek sonra sevkiyat almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Size en kısa zamanda Sevkiyat ve geri bildirim takip edeceğiz.

1.Eğer öğeleri memnun değilseniz, büyük olasılıkla orijinal paketinde iade paketi kabul ediyoruz. Ancak, gidiş-dönüş nakliye maliyeti tek başına ayı olmalıdır.

2. Öğe yanlış veya çalışmıyor ise, pls e-posta adresi [email protected] bizi fotoğraf ve tarihi: gönder. Paketi kontrol ettikten sonra elimizden geldiğince çözmeye çalışacağız.

3. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır ve bize kargo takip numarasını teklif gerekir.

4 dönüş paketinizi aldıktan Sonra, tam bir geri ödeme veya yeni bir tane göndereceğiz.

Sadece 8:30 AM - 6:00 PM EST bir hafta CUM (Pazartesi) 5 gün çalışıyoruz.

Eğer acilen bizimle irtibata istiyorsanız, pls bize mesaj bırakın. Çalışırken, size en kısa sürede geri bildirim yapacağız.

Olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı puan bizim için son derece önemli olduğunu bilin lütfen. Paket almak Onayla yaptıktan sonra, pls bize de değerleme ver

  • Marka Adı: CANİS LATRANS
  • Fonksiyon: Lens
  • Model Numarası: CL1-0346
  • Yazın: Tüfek
  • renk: Siyah
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 12cm x 20cm (9.84in x 4.72in x 7.87in)

İlgili ürünler

Trending.