Ceket+Pantolon Resmi Ofis Üniforma Kadınlar İş Elbisesi Pembe 2 Parça Setleri Şık Pantolon Takım Elbise Kadın Pantolon Takım Bayanlar Özel

v77347

Yeni ürün

679.01TL

Etiketler: Pantolon Takım Elbise, Pantolon takım, şık pantolon takım elbise, Ucuz pantolon takım elbise, Yüksek Kaliteli pantolon takım, Çin şık pantolon takım elbise Tedarikçiler.

Başlat

Hoş Geldin dükkanıma sonunda her samimi müşteri karşılama, soran veya satın alma olsun! Çin kendi fabrika var. Mağaza politikamız Önce Kalite. Ayrıca, hizmetin en üsttedir. Lütfen bizden satın almak için tereddüt etmeyin bu yüzden. Eğer herhangi bir sorunuz varsa veya ürünlerimiz ile ilgilenen, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Tüm sorulara 6 saat içinde cevap hedefliyoruz. Samimi bir satıcı olarak, seve seve tüm alıcılar için en iyi ürün kalitesi ve iyi hizmet sunuyoruz. Eğer kaliteli bir sorunuz varsa, yakında bize ulaşın lütfen. Elimizden çözmek yapacağız. Teşekkürler!!!

( Ceket + Pantolon )bu uygun şunlardır:

Sipariş verdiğinizde lütfen bana boyut ve renk söyle

Boyutu Çizelgesi

Vücut boyutunu ölçmek için nasıl :

( lütfen sıkı vücut ile tüm boyutunu ölçmek. yaparken vücudunuzun uygun bir boşluk ekler. )

( Uygun renk değiştirebilirsiniz )uygun Kullanılabilir Renk Şeması :

( Yelek renk değişikliği ve kravatlar )yelek ve Kravat Mevcut Renk Şeması :

NOT: 1. Satın almadan önce boyutu comfirm lütfen. Öğeyi el ile Ölçülür , 2-3cm farklı,aşağıdaki bilgi sadece bir referans olabilir. Eğer bazı şüpheler varsa detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz. 2. Dikkat: farklı monitör arasındaki farkı Nedeniyle resmi maddenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Resimlerde görüldüğü gibi stil aynı, ama farklı organları aynı performansı modeli olarak garanti ediyoruz. Teşekkür ederim! 3. Takım elbise aksesuarlar dahil değildir. Lütfen karıştırmayın. Uygun aksesuarlar sağlamaz. Ödeme şartları : Ödeme Kredi Kartı,Banka Havalesi,Western Union kaynaklanmaktadır. Daha fazla tasarruf daha fazla satın. Birlikte iki veya daha fazla ürün satın almak istiyorsanız.Sana kombine nakliye indirim için, büyük nakliye maliyeti kurtarmak için kombine nakliye vising mutluyuz. Nakliye Kuralları : 1. DHL/UPS/Fedex/TNT ile (Avustralya,İngiltere,Kanada,İrlanda öğe nakliye,Fransa,İspanya,Rusya Federasyonu pul fiyatı USD15 ihtiyacı 7 ila 10 iş günü gerek) alışveriş yapıyoruz. 2. (Normal 7 ila 10 gün) Çin express Şirketi/Çin Sonrası/Fedex/TNT/DHL/EMS/UPS kargo madde üzerinden diğer ülkelere posta maliyetli Deniz Manzaralı ihtiyacım alışveriş yapıyoruz. Uluslararası Alıcılar - Lütfen Not İthalat vergileri,vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Bu ek masraflar teklif önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin. İade politikası : çok müşterileri mutlu olmasını istiyoruz. Bazen bir dönüş Müşteri Memnuniyeti elde etmek için gereklidir. Döner belli konularda uygun anlayış verir düzgün ve adil bir şekilde işlenir emin olmak için birkaç kurallar belirledik : Döndürür madde aldığınızda sadece aşağıdaki koşullarda kabul, o günden bu yana, 30 gün içinde İade Kabul edilebilir . İçinde:kabul verir 30 Gün ücretli tarafından (Alıcı Seçin) Geri Değişimi veya Para İade nakliye olarak : verilen İade : bu elbiseyi aldıktan Sonra Alıcı geri bildirim: PG,5 (GENEL), genel bir Ayrıntılı Satış değerlendirmesi ile bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen. Ayrıca büyük geribildirim terk edeceğiz. 5 aşağıda Reytingler kötü duran bir durum, bize yol olabilir.Eğer bize bir nötr/olumsuz geribildirim vermek, bu yüzden en iyi biz sorunu çözmek için yapabileceğimiz bize hemen yazın lütfen plan. İleri yorum ve görüşleriniz için sabırsızlanıyoruz. Gerçekten yalvarıyorum Tanrım, aile ve arkadaş korusun şans! var Şerefe. Bizim dükkana tekrar senin ve ailenin ve arkadaşın hoş geldiniz. Ürünümüz size ve ailenize mutlu getireceğini umuyoruz.İyi şanslar!!!

  • (Cm)kol Uzunluğu: Tam
  • Yaka: Taraklı
  • Pantolon Kapatma Türü: Düğme Sinek
  • Giyim Uzunluğu: Normal
  • Öğe Türü: Pantolon Takım Elbise
  • Kapatma Türü: tek göğüslü
  • Marka Adı: auguswu
  • Stil: Resmi
  • Boyutu: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Malzeme Bileşimi: Pamuk karışımlı
  • Malzeme: Pamuk,Bambu Elyaf,Polyester
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 1.5kg (3.31lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.