WasaFire Bisiklet Işık 2. su Geçirmez Gece Uyarı Güvenlik Yanıp sönen Işık Döngüsü Arka AAA Pil Bisiklet gerçek ışık LED Işık Kuyruk

v77395

Yeni ürün

35.39TL 28.33TL

Etiketler: kuyruk ışık su geçirmez, Bisiklet Arka Işık, bisiklet ışık, Ucuz kuyruk ışık su geçirmez, Yüksek Kaliteli bisiklet arka ışık, Çin bisiklet ışık Tedarikçiler.

Satın Almadan Önce Kendi Kuponunuzu Alın!

Ürün İçin not, her zaman korumak bu iş felsefe, aynı üretici, aynı ürün, yüksek kalite, düşük fiyat var. Bu en son ürünü, en düşük fiyata ve birden fazla satın almak isterseniz, aynı zamanda daha uygun fiyatlarla almak, dükkanıma abone olabilirsiniz, bu ucuz ürünleri bulabilirsiniz. Her zaman daha iyi hizmet takip ediyoruz ve çalışmalarımızı tanıyacak umut, destek için teşekkür ederiz! 1 SSS. Gümrük vergisi ödemem gerekiyor mu? Bu Gümrük politikası üzerinde ülkenin bağlı olduğu, online satın aldığınız bir şey için gümrük vergisi ve KDV tahsil edilecektir. Alıcılar özel vergiler sorumludur. Ama genellikle bu sorun ile uğraşmak zorunda değilsiniz. 2. Ne gümrük beyan mı? Normalde kaçının özel görev yardım için Fatura/faturada düşük fiyat beyan ederiz, ama eğer bildirimi ile ilgili herhangi bir istek varsa, lütfen bize teslim etmeden önce sırada bir mesaj bırakın. 3. Önce parsel göndermek LED iyi kontrol eder misin? Evet, profesyonel personeli test de göndermek önce LED ve yeterince koli paketi, merak etmeyin lütfen zorundayız. 4. Hangi lojistik yöntem benim sipariş göndermek için kullanacak? Lojistik 5 daha güvenli ve daha doğru olacak o kadar bilgi takibi sağlayabilecek lojistik bir yöntem seçtiğiniz seçtiğiniz bağlıdır, ancak önerilir. Bu LED için satış sonrası hizmet? Satış sonrası hizmet desteği için profesyonel Mühendis ekibimiz var,eğer bu ürünün kullanımı sırasında herhangi bir sorun varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Dayanıklı özellikleri: Şık, taşınabilir, hafif ve su.

3 modları: dans, 1 ile bir yumuşak düğme 2 ve LED LED.

Mount klibi dahil, kolay yüklemek veya kaldırmak.

(Dahil DEĞİLDİR) 2 adet AAA Pil ile çalışır.

Süper 250 derecenin üzerinde flash. Daha güvenli gece sürüş izin verin.

Özellikler:

Malzeme: Plastik

Işık renk: Kırmızı

Güç: 0.5 w (her biri)

Modu: Dans, 1 LED 2 LED

Dahil DEĞİL pil yapılandırma: 2 * AAA Pil ()

* W * H (L)1.4 1.3 2.8 madde boyutu: 7 * 3.4 * 3.6 cm / * *

Ağırlık: 47g / 1.67 oz (dahil mount klip)

Paket Listesi:

1 * Kuyruk Işık

1 * Mount Klip

Ödeme 1)Alipay kabul Ediyoruz. Batı Birliği,TT. Tüm kredi kartları güvenli ödeme süreci EMANET yoluyla kabul edilir.

2)Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

3)Eğer hemen ihale kapattıktan sonra kontrol edebilirsiniz,Eğer birkaç dakika ve yeniden Ödemeler için lütfen bekleyin

Sevkiyat arızalı Ürün için 12 ay imalatı garanti Garanti.

Eğer kusurlu ürünleri geri göndermek istiyorsanız,bize ilk irtibata geçiniz ve bize resim veya video göndermek,bu sorunu çözmek için bu yöntemi tartışacağız.

1 geri Dönüş) alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var.Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise,kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ.İstisnası yoktur!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2) Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası,geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz GEREKİR

Geri 1) Alıcının erken onay çok öğeleri aldıktan sonra takdir edilecektir.

2) görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan,ürün ve hizmetlerimizden memnun iseniz bizim için (Beş Yıldız) olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz sincerel.

  • LED Tipi: COB
  • Pil Tipi: 2 * AAA Pil(dahil değildir)
  • Sertifika: CCC,CE
  • Su geçirmez: hayat su geçirmez
  • Destek karartma: 3 mod
  • Işık Rengi: Kırmızı
  • Güç Kaynağı: Pil
  • Model Numarası: BTB2230R2
  • Malzeme: Plastik
  • Montaj Yerleştirme: Seatpost
  • Marka Adı: WasaFire
  • Paket Ağırlık: 0.098kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 12cm x 10cm x 10cm (4.72in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.