Lexmark yazıcı DİY için Brother yazıcı Canon Yazıcı HP yazıcı için 4 renk CISS Mürekkep Tankı kullanın CISS

v77581

Yeni ürün

75.45TL 70.92TL

Etiketler: Mürekkep tankı, Cıss Mürekkep Tankı, cıss tank, Ucuz mürekkep tankı, Yüksek Kalite cıss mürekkep tankı, Çin cıss tank Tedarikçileri.

Lexmark yazıcı İçin Brother yazıcı İçin HP yazıcı Canon yazıcı için 4 renk CISS Mürekkep Tankı kullanın CISS DİY

BK/C/M/Y türü : boş diy cıss mürekkep Tankı Renk:

Paket içeriği: 1 adet cıss tank

Lütfen eğer herhangi bir sorun varsa, önce bir anlaşmazlık ABD açık ya da olumsuz bir geribildirim başvurun. Teşekkür ederim!

Alıcı Uyarılar:

1. Tüm marka adları ve ticari markalar kendi sahiplerinin malıdır ve burada yalnızca açıklama amaçlı adlandırılır.

2. Doğru telefon numaranızı sipariş zamanında teslim sağlamak için doldurun lütfen. Rusya Federasyonu tüm alıcılar tam adı doldurulmalıdır, veya, sipariş almak mümkün olmayabilir.

3. Teslim ve resimde görülen tüm ürünler(ürün toplu, etiket, chip desen, ambalaj) bazı küçük farklılıklar olabilir. Resimler sadece referans içindir. Haber vermeden. Daha fazla bilgi için, lütfen bize danışın.

4. Bizden satın aldığınızda, yazıcı model numarası aynı olsa da, kartuşun çip farklı pazar için aynı olduğundan emin kartuş model numarası yazıcınızda kullandığınız (OEM kodu) bir maçta, eğer Mürekkep Kartuşu eşleşmiyor eğer işe yaramazsa olun, lütfen. Doz BDT sistemi vardır Ne SSS: Q:? Tüm birimler Rezervuar şişe içerir, CIS renkli Tüp, Vakum Pompası, destek kolu ve bağlayıcılar CIS. S: yazıcı içine boş Sürekli Mürekkep Tedarik Sistemi/Kartuş yükleyebilir miyim? Tüm CISS veya doldurulabilir Mürekkep Kartuşu yazıcı mürekkebi tam seviye dolum önce chip çalışmayı dene ya da yüklü değil, çip eğer kartuş boş ise kalıcı olarak kilitlenebilir. Ben CISS/kartuş (tank/boru/Mürekkep Kartuşu tam mürekkep olmalı) tam mürekkep doldurulması gereken(mürekkep CISS/yazıcıya kartuşları olmadan), sonra yazıcıya yüklü boş yüklemeyin; aksi halde, boş Mürekkep Kartuşu yazıcıya takılı olduğunda, çip kalıcı olarak kilitlenir ve normalde kullanılan, sonra mürekkep dolu olduğunu, ancak olabilir. S: Nasıl çalışır? Tüp kartuş takılı ve ileri geri baskı kafası ile hareket eder. Kartuşları dışarı çekilir gibi sürekli mürekkep değiştirme. Yazıcı içinde herhangi bir şekilde dokunmatik veya normal çalışma etkilemez. Hassas rezervuar şişe mürekkep seviyesi, yazıcı mıdır? Yazıcı doğru yazıcı olarak aynı düzeyde şişeyi tuttuğun sürece çalışacaktır. Kartuşları doldurma, böylece yazıcı şişelerde çeşitli mürekkep seviyeleri ile çalışmak mümkün olması çok güzel, acil bir tampon oluşturur. Eğer daha yüksek bir seviyeye şişe yükseltirseniz, kağıt üzerinde mürekkep havuzu riski çalıştırın. Yazıcıya bir sonraki şişe oturan ile normal çalışmada, rezervuar şişe mürekkep düzeyi ne olursa olsun aynı mükemmel baskı kalitesi yaşayacaksınız. Aslında, baskı kalitesi temiz, tam bir kartuş her zaman olan şeyler eşit olmalıdır.(Normal kartuşları mürekkep düzeyi düştükçe kalite aşağılamak eğilimindedir. S: ne Zaman rezervuar şişe dolum yapmalıyım? Kısa cevap, önce bunlar boş. Şişe dolum sırasında, tüm ağzına kadar doldurun. Şişe dokunun 1 inç içinde doldurun. Eğer rezervuar şişe kartuş kuru çalıştırmak, yazıcı kartuşunun çıkarılması, çıkış delikleri tıkama, doldurma talimatları tekrarlayarak yeniden Başbakan odasına mümkündür, ancak bu kartuşların hava yanı sıra bazı kalıntı mürekkep pompalama olacağından oldukça dağınık sağlayacaktır. Bizden yedek bakire boş bir kartuş sipariş etmek daha iyi olur.

  • Toplu Ambalaj: Evet
  • Yazın: Sürekli Mürekkep Besleme Sistemi
  • renk: Diğer
  • Uyumlu Marka: Kardeşim
  • Model Numarası: Brother HP Canon Lexmark
  • Marka Adı: YOTAT
  • Uyumlu Yazıcı Türü: Mürekkep püskürtmeli yazıcı
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)

İlgili ürünler

Trending.