15pcs tırnak sanat boya fırçası aracı tırnak için tırnak Tasarım resim çizim fırça zanaat malzemeleri sanat accessoires kalem araçlarını

v77753

Yeni ürün

49.93TL 37.45TL

Etiketler: tırnaklar için araçlar, tırnak sanat boya fırçaları, araçlar çivi seti, Tırnaklar için ucuz araçlar, Yüksek Kaliteli tırnak sanat boya fırçaları, Çin araçları çivi Tedarikçileri ayarlayın.

Uzun ömürlü french tırnak uçları için açıklama: %100 marka yeni ve yüksek kalite Oluşturmak güzel! Kolay taşıma ve kullanım. 15pcs set, tırnak tasarım her türlü ihtiyacı karşılamak. Profesyonel kullanım veya ev için uygundur. Temiz yeniden Özellikler için temiz ve güvenli kullanımdan sonra devam et lütfen: Malzeme: saç + metal+ ahşap farklı monitör arasındaki farkı Nedeniyle 1 x 15pcs set tırnak boyama kalemi Notlar Dahil İlgili 15pcs: DİY tırnak, tırnak güzellik salonu Raf Ömrü: 3 yıl Paket: Renk: pembe, beyaz,siyah,kırmızı boyutu: 21CM X 10,5 CM Ağırlık: 48g Miktarı: idare, resimleri, maddenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Senin ile detay boyutları karşılaştırın lütfen 1-3cm hata, manuel ölçüm nedeniyle izin ver. Kötü yorumların, eğer ürünün bazı sorunları varsa önce bir mesaj bırakarak lütfen. Anlayış için teşekkürler. Hat kalem: çok ince çizgiler, çim yaprakları çizmek için kullanılır. Hattı daha kısa olsa daha Petal kalem: kalem fırça saç, yaprakları ve diğer büyük desenleri çizmek için kullanılacak. (Eğik ağız) kalem satır boyalı: bu kalem İle, çiçekler, üç boyutlu etkisi çizebilirsiniz. Satır inme yöntemi, en son boyama becerisi. Çok güçlü üç boyutlu sanatsal bir etkisi çizebilirsiniz. Fototerapi kalem: tırnaklarım tükenmez kalem yapmak çok ince çizgiler, çim yaprakları çizmek için kullanılan takı Fan çiçek kalem al. Kırık gibi bir görünüyor, kalem kazınmıştır. Not: herhangi bir çivi temizlemek için tırnak cilası kullanarak Önlemek değil, şampuan / deterjan losyon nazikçe ovmak temizlik, doğal kurutma, sonraki kullanımını etkilemez, iyi bakım dayanıklı olabilir.

Alipay kabul Ediyoruz 1) ödeme, Batı Sendika, TT. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 2) Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. 3) Eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapabilirsiniz, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin Ödemeler için lütfen 3 gün içinde tamamlanır. Alıcı için herhangi bir ücret ise yerel yönetimler tarafından tahsil herhangi bir vergi ya da görev sorumlu gerekir.

1 gönderi) DÜNYA çapında NAKLİYE. 2 (hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)) Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. 3) sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. 4) gösterilen resimler gerçek madde değildir ve sadece referans içindir. 5) SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. 6) 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. 7) Nedeniyle durumu ve zaman farkı hisse senedi, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir. 8)Rus Arkadaş İçin: adı, ödeme * Uluslararası Alıcılar yaparken, İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye dahil değildir Unutmayın göbek adı ve soyadı: dahil olmak üzere tam adınızı doldurunuz. Bu suçlamalar alıcının sorumluluğundadır. Bu ek maliyetleri teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

geri iadesi

1 ) alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Bu madde ise

elinde fazla 7 gün , kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE SORUN OLMAZ

YA DA DEĞİŞTİRME. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2 ) Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye bize vermeniz GEREKİR

dönüş için takip numarası , belirli bir nedenle , ve po#.

3 ) TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade , maddeyi aldıktan sonra orijinal durumunda olacağız

ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj , her İKİ Alıcı ve Satıcı SONRA iptal

hoş gelen hareket. YA da , bir yedek seçebilirsiniz.

4 ) ürün olarak reklamı değilse, tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

geri besleme memnuniyeti ve olumlu geri bildiriminiz bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunu çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Marka Adı: BAYAN ROSE
  • Yazın: Tam Tırnak Uçları
  • özel: Evet
  • Miktar: 15 adet/lot
  • Stil: Resim olarak göster
  • Menşe yeri : cn
  • Uygulama: Parmak
  • Model Numarası: Tırnak Sanat
  • Ağırlık: 48g
  • Öğe Türü: tırnak fırçası kalem
  • Malzeme: Plastik
  • Boyutu: normal
  • Paket Ağırlık: 0.06kg (0.13lb.)
  • Ünite Tipi: çok fazla (15 adet/lot)
  • Paket Boyutu: 22cm x 15cm x 8cm (8.66in x 5.91in x 3.15in)

İlgili ürünler

Trending.