*8 Kapasitans Kurulu Nobsound Son HiFi MUR860G*4 Doğrultucu Güç Kaynağı 63V/2200UF

v77785

Yeni ürün

109.67TL 98.70TL

Etiketler: doğrultucu güç kaynağı Yönetim Kurulu, doğrultucu kurulu, güç kaynağı doğrultucu kurulu, Ucuz doğrultucu güç kaynağı Yönetim Kurulu, Yüksek Kaliteli doğrultucu kurulu, Çin güç kaynağı doğrultucu kurulu Tedarikçiler.

4 kullanarak ONSEMİ düşük hızlı kurtarma diyot doğrultucu MUR860G *

MUR860G özellikleri:

Eğer 1A = EĞER; -di/dt = 50A ABD/Vrsm = 600 V İFRMS = 25A TVJ = TVJM İFAVM = 12A TC 100oC=; dikdörtgen, d = 0.5 İFRM = 150A tp Tar = 50NS; VR = ELEMANINA; TVJ = 25 ° C

AVANTAJLARI

* Yüksek güvenilirlik devre ameliyat

* Düşük Voltaj tepe azaltılmış

* koruma devreleri

* Düşük gürültü anahtarlama

* Düşük kayıp

* Düşük sıcaklıkta çalışma veya

düşük soğutma ile * uzay tasarruf

Kullanarak nichicon kapasitörler ithal. * 63V2200UF toplam 8 giriş voltajı AC 40-0-40 daha azdır, çıkış gerilimi daha azdır

Soket bağlantısı , her kaynağı üç arayüzü , kolay kurulum ile.

160 kilo g

Boyutu: 70 * 84MM Paket dahil :

Doğrultucu Filtre Güç Kaynağı Kartı x1

Hakkımızda :

En düşük fiyatla müşterilerimize görsel ürünleri en iyi ses sunmak için varız. Büyük ürün ve müşteri hizmeti getiren ve böylece müşterilerimizin hayatlarını zenginleştirmek yardımcı olmak nihai hedefimizdir.

Nakliye hakkında :

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.

3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

4. Ürünleri dağıtmak ve Çin yerel nakliye işlemi sipariş hazırlama bir zamana ihtiyacımız var. Uluslararası depo tesliminden sonra, uluslararası nakliye için u 5~10 gün içinde takip numarası sunarız.

5. Vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir ithalat vergileri.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Genellikle gerçek fiyat, eğer ihtiyacın olursa, mesaj yoluyla bize ulaşın ya da Gümrük beyannamesi ile ilgili konuşacak bir e-posta daha az değer ilan ediyoruz.

6. Rusya CU TRANS gemi için, tarife bulunur

7. Makbuz imzalamak için önce güvenlik (ve tüpler) ürünün görünümünü kontrol etmelisiniz. başka hiç Kuryeler ile tazminat talep edebiliriz.

8. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

İade Ve Geri Ödeme:

1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve po#bize vermeniz GEREKİR.

Garanti:

1. (Kalemler hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış hariç) arızalı Ürün için 12 ay Üretici Garanti. Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir.

2. Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır. ONARIM VEYA SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE EŞYALAR DEĞİŞTİR ETMİYORUZ.

Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz.

Hakkındaki görüşleriniz:

1. Online alışveriş belirsizlik, bu yüzden u çok teşekkür seçtiğiniz ve bize güvendiğiniz için yana.bizim hizmet u her zaman yardım etmeye hazır,görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.

2. Cömert otantik değerlendirmeler ve fotoğraflar,thx elde etmemiz için eğer memnun iseniz, Lütfen olumlu 5 yıldız geri bırakın, çok memnun oldu.

3.Herhangi bir ürün veya nakliye sorun, anlaşmazlık açmadan veya herhangi bir nertral/olumsuz geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, bizim çaba yapmak için en çok sizi memnun etmek sorunları çözmek için dikkatli olacağız.

4.İade durumunda, ilk lütfen bize ulaşın, sorunları ve nedenlerini açıklamak.Sonra size iade kuponu göndereceğiz.Diğer tüm sorular site mesaj ile bize ulaşın veya e-posta için

  • Yazın: Ev Amplifikatör
  • Kanal Başına Maksimum Güç : 10W
  • Paket: Evet
  • Marka Adı: Nobsound
  • renk: DİY Kit Yönetim Kurulu, Bitmiş kurulu
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.