1 ADET HSS6542 ücretsiz nakliye Metrik M15*0.75/1.0/1.25/1.5/2.0 mm düz Flüt çelik metal demir alüminyum için dokunun parçacığı yaptı

v78215

Yeni ürün

61.66TL

Etiketler: Dokunun & Die, Ucuz Tap & Die, 1 ADET HSS6542 ücretsiz nakliye Metrik M15*0.75/1.0/1.25/1.5/2.0 mm düz Flüt çelik metal demir alüminyum için dokunun parçacığı yaptı.

Ürün Özellikleri:

HSS6542 yüksek kalite M15 düz Flüt metrik parçacığı dokunun yaptı

0.75 mm/ 1.0 mm/1.25 mm/1.5 mm/2.0 mm %100 kalite ve yepyeni 6542 HSS Özellikleri: M15 Perde ürün özellikleri: Malzeme:. Yüksek sertlik ve dayanıklı Dokunun elle parçacığı kullanarak da kalıp işleme için değil,SS iş parçası işleme için uygun kullanılacak makine üzerine dokunun tutucu üzerine monte edilebilir dokunun anahtarı takılabilir. Eğer ihtiyacınız makine SS eğer, Süper sert M35 HSS Co5% ölmek ve musluklar bizim seçiniz.

Uygulama:

çelik demir alüminyum bakır metal parçası iş parçacığı için.

İlgili Ürünler

Ürün Resmi

Gönderi:

Bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 7 GÜN içinde öğeleri göndereceğiz.

Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk, harç, ülke içine ithalat için vergi sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Verir:

Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Garanti Ve Bakım:

1 aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz. Alıcı ürünü aldıktan itibaren 15 gün içinde değiştirilmesi için isteyebilir . Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır.

Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlamak. Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır. Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı da değiştirilecek parçaların masrafları ödemek gerekir.

Öğeleri dönmeden önce, bizim dönüş adresi ve lojistik yöntemi onaylamak lütfen. Sonra lojistik şirket için öğeleri ver, bize takip numarası gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, en kısa zamanda onları tamir veya değişim olacaktır.

Geribildirim:

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.

Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Yazın: Ölmek
  • Uygulama: Çelik iş parçası iş parçacığı maker
  • İplik Yönü: doğru
  • İplik Çapı: M15
  • DİY Malzemeleri: Metal
  • Özellikleri: M15
  • Malzeme: Alaşımlı Çelik
  • Madde: HSS düz Flüt dokunun
  • Model Numarası: VD-TDM15
  • Marka Adı: FUDO
  • Parça sayısı : 1
  • Pitch: 2.0 1.0 0.5 mm/0.75 mm/mm/1.25 mm/1.5/AA
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.165kg (0.36lb.)
  • Paket Boyutu: 13cm x 16cm x 2cm (5.12in x 6.30in x 0.79in)

İlgili ürünler

Trending.