1 ADET Scooter Motosiklet Yüksek Performans Kıvılcım İçin 3 Elektrot Yarış Motoru 125 GY6 50cc 150cc CBT125 Rep C7HA C7HSA Tak

v78901

Yeni ürün

15.23TL 12.96TL

Etiketler: tak elektrot kıvılcım, elektrot kıvılcım, elektrot buji, Ucuz fiş elektrot kıvılcım, Yüksek Kaliteli elektrot kıvılcım, Çin elektrot tak Tedarikçiler kıvılcım.

Özellikler: Yüksek Performanslı Üç Elektrot Kafa,elektrot, uzun ömürlü ve Güçlü Kıvılcım Özel Malzeme ile Bujiler İçin yarış >> Yeni yüksek kalite, Takip Etmek, Üç Yolları Özellikle Motor Performansını Artırmak İçin Tasarlanmış bir Kıvılcım Verir. > > : C7HA, C7HSA, C5HA, C5HSA, C5HSB, DENSO İçin CR5HS, CR5HSA, CR5HSB, C6HA, C6HSA, CR6HS, CR6HSA >>: U22FS-U, U16FS-U, U16FS-İK, U16FSR-İK, U20FS-U, U20FSR-U, U22FSR-ŞAMPİYON U>>: PZ7HS, Z10, Z12, Z8 Z9Y >> yüksek performans 3 elektrot tak yarış aşağıdaki tak >> bu EK yerine. > Özellikle 50cc 110cc 125cc 150cc motor için>. Özellikler: İplik Çapı - 10mm Hex Boyutu 5/8" Geliştirilmiş Yakıt Verimliliği ve Daha fazla Güç, daha Hızlı İvme Paket 1x Fiş dahil: Emisyon Uzun Ömür Düşürür

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. 2 (hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO). Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. 3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. 4. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. 5. Teslim Süresi: Sevgili dostlar, nakliye yöntemi seçtiğinizde biraz karışık buluşur, feryat lütfen dikkat edebilirsiniz:

Tüm arkadaşlar için:

1). Çin post Olağan Küçük Paket Artı Hoş kendi nakliye yolu takip bilgidir.

2). Sipariş

3). Paket olsun, lütfen makbuz onaylamak ve bize 5 yıldızlı geribildirim vermek.

4). Sözü yakın paketinizi lütfen teslimat süresini uzatmak için bize sorun yoksa. 60 gün paranı iade söz edebiliriz. birbirimize güven umuyoruz.

Rus arkadaş için:

1). Sipariş verdiğinizde teklif alıcının tam gerçek adı lütfen.gümrük nedeniyle parsel almak değil çünkü. eğer öyleyse, sizin için biz sorumlu değiliz.

2). Nakliye yöntemi ile parsel gemi, Çin Olağan Küçük Paket Artı sonrası daha hızlıdır.

1 nakliye işlemi. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz GEREKİR. 2. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz. Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır. ONARIM VEYA SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE EŞYALAR DEĞİŞTİR ETMİYORUZ. Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz. 100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir. Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.

  • Ağırlık: 40g
  • Özel Özellikler: Yok
  • Isıl Değer: Yok
  • Model Adı: buji
  • Belirtimi: 12V
  • Malzeme Türü: metal
  • Marka Adı: COCHETOP
  • Harici Test Sertifikasyon: CCC
  • Madde Çapı: 1cm
  • Öge Genişliği: 1cm
  • Öge Yüksekliği: 1.27cm
  • Paket Ağırlık: 0.052kg (0.11lb.)
  • Paket Boyutu: 8cm x 3cm x 2cm (3.15in x 1.18in x 0.79in)
  • Ünite Tipi: Pack

İlgili ürünler

Trending.