Spiral Flüt Hex Shank Arada HSS Havşa Dokunun M3 Matkap Vida

v79014

Yeni ürün

12.00TL

Etiketler: bit matkap, Matkap Dokunun, hex shank, Ucuz matkap, Yüksek Kaliteli matkap ucu dokunun, Çin hex shank Tedarikçiler.

Özellikler:

Sondaj için uygun, dokunarak, yumuşak metal, alüminyum levha, demir, vb kesme.

-Hızlı değiştirme kompozit koni, matkap ucu keskin prensibini kullanır.

-Dokunarak, bir sondaj ve adım işleme, büyük ölçüde işleme adımları ve zaman maliyet tasarrufu, iş verimliliğini artırmak.

-Kendini, yoğunlaşma noktası, Yardımcısı merkezi merkezi sondaj veya delme gerekmez.

-Yüksek sertlik, paslanmaz, sağlam ve dayanıklı.

Özellikler:

HSS-malzeme:-4122

Metrik Sistem :

Model Boyutu : M3

-Vida Pitch : 0.5 mm

1/4 inç (6,35 mm)- Hex Shank Boyut :

-İplik Yönü : Sağ El

Parça-Birimleri :

Paket Dahil:

1 Adet x HSS Havşa Vida Dokunun

Teslimat bilgileri Tüm öğeler ödeme temizlendikten sonra 5 iş günü içinde Çin Yazılan Havayolu veya ePacket tarafından gönderilir.Normalde. Öğeleri 7-35 iş günü içinde gelecek. Varış zamanı bazı faktörler ve farklı bölgeye bağlıdır: varış saati için Bu tablo sadece teklif referans, yukarıdaki bütün ülkelere biz teslim anlamına gelmez. Eğer acil ise Lütfen başka bir ifade seçin ,DHL,UPS ,vb gibi. Satıyoruz Satış Tüm ürünler açısından istismara uğramış, yanmış ve herhangi bir biçimde zarar gören fabrika garantisi yok' kapak öğeler vardır. Eğer öğe almadıysanız Mesaj yoluyla irtibata geçiniz, Postane ile kontrol edeceğiz, ve sonra yeniden veya herhangi bir eksik ürün iadesi. Ürün zaten hatalı olması durumunda, DERHAL bizimle irtibata geçin ve sonra aldıktan sonra 7 GÜN içinde iade etmelisiniz. Posta ve paketleme ücreti iade edilmez. Maddenin bize geri dönen olarak yapılan teslim veya sigorta ücretinden sorumlu olmayacaktır. Eğer bizden satın alınan bir öğeyi döndürmek, Fabrika Durumuna geri olmalıdır . Bu ambalaj, insert, el kitapları vb içerir. İade ürün süreci bizim için 5 iş Günü bekleyin. Eğer herhangi bir sorunuz Varsa, bize e-posta çekinmeyin lütfen bize ulaşın.En kısa sürede size cevap verecektir. Eğer 24 Saat içinde yanıt(çalışma günü varsa) , posta kutusunda spam kontrol ediniz. Büyük ölçüde OLUMLU görüşleriniz için teşekkür ederiz. Lütfen yardım sormadan negatif geribildirim bırakmayın. Amacımız Üst Düzey Müşteri hizmetleri sağlamak için , normalde çok iyi bizim her sorunu çözmek için çalışacağız. ŞİMDİ tekrar tekrar nakliye zaman belirttiğimiz çünkü öğe almadıysanız, negatif veya Nötr geribildirim bırakın lütfen.

  • uzunluğu: 107 x 45 x 18
  • Malzeme: Yüksek Hız Çeliği
  • Yazın: Çekirdek Matkap
  • DİY Malzemeleri: Ahşap
  • Model Numarası: M3
  • Kullanın: Ahşap Delme
  • Marka Adı: MİSSDEMO
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)

İlgili ürünler

Trending.