1 Fonksiyonel Dokunmatik Ekran iPad 3 İphone Okul İçin LED Flaş Kalem 5 Renk Yazma İle Tükenmez Kalem

v79172

Yeni ürün

11.66TL 9.81TL

Etiketler: Tablet Kalemleri, Ucuz Tablet Kalemleri, 1 Fonksiyonel Dokunmatik Ekran iPad 3 İphone Okul İçin LED Flaş Kalem 5 Renk Yazma İle Tükenmez Kalem.

Ürün Özellikleri

1. 100% yeni ve yüksek kalite.

2. Işık meşale LED aracılığı ile elde edilir.

3. Dokunmatik ekranı korumak için yumuşak kafa.

4. Kompakt ve hafif tasarım, taşıması kolay.

5. Çizilmeye ve parmak izi ücretsiz ekran tutun.

6. Clip tasarımı, cebinizde, kitap, günlük, vb kesilebilir.

7. Apple iPad, iPhone 5 ,iPhone 4S/4G/3G/3G, iPod, Tablet veya diğer dokunmatik ekranlar ile uyumlu.

Ürün Detayları

1.Malzeme: Alaşım Metal

2.Renk: Gümüş,Siyah,Beyaz,Mavi,Kırmızı

3.**(L)0.39\\"D boyutu:12cm*1cm/4.88\\"

4.(Yaklaşık)ağırlık: 32 gram

Paket İçerir: 1* Dokunmatik Ekran Tükenmez Kalem LED

NOT: 1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3cm farklılıklar, teşekkürler sağlar.

2.Çünkü ışık ışınlama ya da bilgisayar ekranı farkı anlamak lütfen, bu yüzden fotoğraf garanti edebilirim ve gerçek renk %100 aynı.

Genellikle üç iş günü içinde ödemenizi aldıktan sonra gemi Nakliye A. Hakkında 12353. Genellikle Çin Sonrası Hava Posta ile sevk ediyoruz. Eğer başka bir ifade istiyorsanız: TNT, FEDEX, DHL, EMS vb, bu anı daha önce bizimle irtibata geçiniz. B. Lütfen bize istediğiniz boyutları ve renkleri bildirmek için bize mesaj bırakın, detayları ile mal göndereceğiz, ya da rasgele tarafından göndereceğiz. C. Lütfen tam doğru adres ve telefon numarası gönderebilir ve sizin için nakliye maliyetini hesaplamak için istekli olacağız. Karışık renkler ve modeller mağazamızda bekliyoruz. Senin için kombine nakliye yapacağız. D. herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir. Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta göndermek ve en kısa zamanda size cevap vereceğiz lütfen tekrar ediniz. Ciddi Alıcı Sadece! Ancak bütün şartları kabul ediyorsanız teklif lütfen. İade & A. İade alıcı öğeler sorunun kanıt sunmalıdır. B. Eğer satın memnun değilseniz, öğeyi alışverişi yapabilirsiniz. Alıcı diğer tüm nakliye ücreti sorumludur. C. alıcı eğer hatalı veya yanlış sevk ürün değişimi yapmak isteyen teslimat 3 gün içinde bize başvurmanız gerekir. Feedfack A. hakkında memnuniyetiniz hedefimizdir. Emin negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunu çözmek için elimizden negatif veya Nötr geribildirim vermek çok ciddi bir tutum ve yapıyoruz. Saygılarımla öğeler bizim gibi umut ve hizmetimizin keyfini çıkarın. İleriye dönük OLUMLU GÖRÜŞLERİNİZİ bekliyoruz. B. eğer bize olumlu talep köşesi ayrılırken ürünler resimler Bağlı Eğer ücretsiz güzel hediye bir sonraki sipariş ile kazanacak! ÇOK U EDERİZ!

  • Paket: No
  • Model Numarası: LED Dokunmatik Ekran Tükenmez Kalem
  • Uygulama Ekranı: Kapasitif Ekran
  • Uygulama Markalar: Evrensel
  • Marka Adı: KOQZM
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.025kg (0.06lb.)

İlgili ürünler

Trending.