Mikro 1 USB 2.0 + TF/Micro SD/SD 3 şarj cihazı Kart Okuyucu Adaptörü Dönüştürücü

v7935

Yeni ürün

6.86TL 6.31TL

Etiketler: USB 2.0, Şarj cihazı, Şarj cihazı Kart Okuyucu, Ucuz usb 2.0, Yüksek Kaliteli şarj cihazı, Çin şarj cihazı kart okuyucu Tedarikçiler.

Değerli Müşterilerimiz,

Nakliye yöntemleri hakkında. Lütfen dikkat Pls:

1.Seçtiğinizde “ Çin post Hava Posta ”, sizin için Çin Post Hava Posta ile gemi olacak. Çin Yazı Resmi Web sitesinde izleyebilirsiniz.

2.“ Satıcının Nakliye yöntemi ” seçtiğinizde, yöntemlerimiz ile gemi, Lütfen biz veya bize bir mesaj bırakın web sitesinde kargo bilgilerini takip edeceğiz.

Lütfen 40 gün içinde bir anlaşmazlık açmayın.ilk lütfen bize ulaşın .Eğer açarsanız hoş anlaşmazlığı çözmek ve değerli vaktini çok uzun zaman gerekir .

Lütfen bizimle irtibata geçin yani.seni Hemen memnun cevap verecektir.

Anlamak için teşekkür ederiz.

Açıklama: %100 Marka yeni ve yüksek kaliteli kompakt kapıların dışına Kart Okuyucu birleştirir Micro USB ve standart USB 2.0, TF/Micro SD/SD, cep telefonu, Tablet ve bilgisayar gibi farklı cihazlar arasında dosya paylaşmak için, paylaşmak ve mobil hayatın içinde verileri yedeklemek için son derece uygun bir araç yapma, bağlayıcılar. Kompakt tasarım, taşıması kolay. Bilgisayar veya diğer cihazlar USB portuna herhangi bir yazılım, sadece basit fişe takın ve kullanın gerek yok! USB Flash Sürücü 98 second edition/NT/ME/2000/XP/7/8.1 10 /ve yukarıdaki Windows ile uyumlu. (Mikro USB bağlantı noktası ile cep telefonları, tabletler ve masaüstü Bilgisayarlar için Uygun OTG (On-The-Go) tasarım:

1.4 5.1*özellikler: Malzeme: Plastik Boyutu: * (Lütfen bir mesaj bırakın ve bize renk sağlıyoruz olanlardan istiyorum, Aksi takdirde stoklarımızda göre göndereceğiz) 1.0 cm USB arabirimi: Micro USB/ USB 2.0 Desteği : SD kart / Mikro SD kart Yuvası: 2 slot (SD + Micro SD) Renk: Siyah, Beyaz, Mavi, Yeşil, Şeftali Ağırlık: 5g

Paket 1 x OTG Kart Okuyucu dahil:

Lütfen Unutmayın: malların nakliye ücreti kaydetmek ve çevre dostu olacak şekilde yeniden yapılacaktır. Öğe iyi buble çanta korumalı, Hiçbir perakende kutu olacak garanti ediyoruz!

Lütfen unutmayın : malların nakliye ücreti kaydetmek ve çevre dostu olacak şekilde yeniden yapılacaktır. Öğe iyi buble çanta korumalı, Hiçbir perakende kutu olacak garanti ediyoruz! Ayrıntı için dışlanan alanları dışında nakliye dünya çapında – click “Nakliye ve ödeme”. En çok sipariş 1-3 iş günü içinde alınan ödeme üzerine sevk edilecektir. Öğeleri havayolu, 15-25 iş günü birçok ülke ve bölgelere sevk edilir-aşağıdaki tabloya teslim süresi için başvurun. Herhangi bir ekstra gümrük vergileri veya ithalat vergileri dahil değildir.

Rusya Federasyonu , genellikle 25~50 gün, Pls biraz gecikme izin verir.

Brezilya , genellikle yaklaşık 30~60 gün sürer. Pls küçük bir gecikme sağlar.

Garanti 1 yıl garantilidir, güvenle satın alabilirsiniz. Durumda alınan maddenin yanlış, lütfen fotoğraf çekmek ve bize ulaşın. Sana doğru bir göndereceğiz. Eğer iyi durumda ise bu öğe ile memnun değilseniz, bize 30 gün içinde iade edin. Ya yenisini gönderin ya da paranızı geri vereceğiz. Madde 30 gün sonra işe yaramazsa, fotoğraf ya da video çekmek ve bizimle irtibata geçiniz. Yeni bir kusurlu öğe elimize geçer geçmez göndereceğiz.

Döner hoş iade politikası kabul Ediyoruz. Alıcı iade nakliye öder. 100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz

Geri bildirim

Teşekkürler ve bizden Hoş üzerinde satın alma tadını çıkarın!

İletişim önemlidir. Her türlü sorun ve çözümler için lütfen bizimle irtibata geçiniz. 24 çalışma saatleri içinde size cevap için söz veriyoruz. Lütfen çalışma zamanı lütfen dikkat:

09:00-18:00 GMT+8, HongKong zaman. Cumartesi Pazartesi.

  • Marka Adı: Keyjump
  • Boyutu: 5.1*1.4*1.0cm
  • Yuvaları: (SD + Micro SD)2 yuva
  • Ağırlık: 5g
  • Ürün Tipi: Sım Kart Adaptörleri
  • Model Numarası: Kart Okuyucu
  • USB Arabirimi: 2.0 Mikro USB/ USB
  • destek: SD kart / Mikro SD kart
  • Malzeme: Plastik
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.