Erkek Sıcak Zayıflama Vücut Şekillendirici Karın Yağ termal solunabilir iç çamaşırı erkek kuru Sıkıştırma hızlı Korse Yelek

v79499

Yeni ürün

102.40TL 62.48TL

Etiketler: Zayıflama Vücut Şekillendirici, sıkıştırma korse, erkek korse yelek, Ucuz zayıflama vücut şekillendirici, Yüksek Kaliteli sıkıştırma korse, Çin erkek korse yelek Tedarikçileri.

Erkek Sıcak Zayıflama Vücut Şekillendirici Karın Yağ termal solunabilir iç çamaşırı erkek spor Yelek Korse Sıkıştırma hızlı-kuru

Renk ve boyut Açıklama

1. Farklı ölçüm yöntemleri nedeniyle, izin verilen hata aralığı 1-3cm olabilir.

2. Nedeniyle ışık ve monitör alınması için,resim belki hafif kromatik anlayış bir sorun var. Bu kaçınılmazdır. Affet lütfen.

Alışveriş Rehberi

Ödeme

1.EMANET,Kredi Kartı,Boleto,Western Union kabul ediyoruz.

2.Eğer ödeme yapmak istiyorsanız ,bana contace lütfen.

3.Boleto ödeme,ödemenin bir an önce bitir lütfen,o zaman item yollayabilirsiniz.

Nakliye

1. Sevgili,ödeme alındıktan sonra (iş günü) 3-7 gün içinde öğeleri göndereceğiz.

2. Rusya/Brezilya 25~45 gün olacak için Çin Post Air Mail ile gönderim yapıyoruz, ortalama teslimat süresi 15 ila 30 gün arası. Rush hour durumunda veya ulusal gecikme, 60 gün daha uzun olacak, lütfen anlamak lütfen olacaktır.

3. Hızlı teslimat istiyorsanız, son derece Uluslararası Ekspres EMS/DHL/FEDEX seçmenizi tavsiye ederiz, onlardan indirimli fiyat alabiliriz, ama kargo ücreti değişir.

4. Eğer\\ \ 't (%90 Rusya ve Brezilya) 50 gün içinde mal aldı olmadıysa, LÜTFEN bize ulaşın,uzanan bir zaman için, teslimat tamamen satıcı\\ \ 'un kontrolü dışında olduğundan, bu nedenle anlaşmazlık açmayın, olması gereken PTT\\ \ 'nin görev, neitherDispute daha hızlı mal almak için yardımcı olmuyor.

5. Kargo alıcı & satıcı için büyük bir baş ağrısı, karşılıklı bir anlayış son derece gereklidir.

Gümrük Sorunları

1. Hediyeler önlemek için ya da gümrük vergileri ve rahat özel etmeden en aza indirmek her zaman mal olarak ilan ediyoruz.

2. Eğer ya da önlemek için (etiketleme, paketleme, Bildiriler, faturalar, vb.) vergileri en aza indirmek yollarını biliyorsanız, lütfen bize bildirin. Talimat takip edeceğiz.

*Bununla birlikte, eğer gerekli ise İthalat Gümrük Vergisi saklanacak yer yok.

Müşteri Hizmetleri

1. Zaman gecikmesi, çünkü 24 saat online hizmet devam\"t\, eğer herhangi bir sorunuz, sipariş sorgulama, ürün boyutu, renk, sevkiyat takibi varsa miyiz lütfen affet. bize mesaj bırakın lütfen, 24 saat içinde cevap verecektir.

2. Eğer malların kalitesi sorunu varsa, lütfen bize asap. En iyi biz sorunu çözmek için çalışacağız. Bize bu fırsatı vermeden önce lütfen don\\'t herhangi bir olumsuz geribildirim.

İade Ve Geri Ödeme

1. 7 GÜN içinde durumunda aldıktan sonra malları iade edebilirsiniz renk hata, boyutu sorun, böyle bir\\ \ 't bile yok, ama ürün kullanılan kaldırılmaz, etiket ve orijinal durumda olmamasına dikkat edin.

2. İade kabul edilmesi & iade ürün kabul edildiğinde yayınlayacak.

Geri bildirim

1. Alıcılar Ürün için ödeme en kısa sürede alıcı için olumlu tepkiler veririz. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu geribildirim ve 5 puan TERMİNALLER verin. 2. Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve her zaman size yardımcı olacaktır. Ama Negatif geri bildirim işe yaramaz! Eğer herhangi bir sorun varsa, lütfen, her zaman %100 müşteri memnuniyeti için elimizden geleni yapıyoruz Negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçin yani. Nazik Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Umarım mutlu bir alışveriş var !

Ekibimiz

  • Öğe Türü: Freze
  • Malzeme: Lycra,Naylon,Spandex
  • Boyutu: S, M, L, XL
  • Marka Adı: Zerobodys
  • Model Numarası: Üç yüz doksan
  • Cinsiyet: Erkekler
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.12kg (0.26lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.