Fotoğraf ve video Aksesuarları için 2xU Şekli Yİ için SJCAM/için GoPro Hero 3+/Hero3/Hero2/için Silikon Kauçuk Kilit Tak Kamera

v79505

Yeni ürün

14.33TL 13.65TL

Etiketler: yüksek kahraman için, fotoğraf ve video aksesuarları, aksesuarlar aksesuarlar, Yüksek kahraman için ucuz, Yüksek Kaliteli aksesuarlar, Çin aksesuarları Tedarikçiler aksesuarlar.

Fotoğraf ve video Aksesuarları için 2xU Şekli Yİ için SJCAM SJ4000/SJ5000/için fotoğraf ve video Kahraman 4/3+/Hero3/Hero2/için Silikon Kauçuk Kilit Tak Kamera

Açıklama

Kamera klip bacaklar kadın alma içine teyp takma arka yapışkan eklenir monte sonra tıklatın bacakları arasındaki bu kilit tak ekler U şekil-Tang kamera bölümü hızlı kesmek monte monte edilmiş. Titreşim kamerayı ben çıngırak etmez ve bu fiş sağlar tutar gibi otomobil yarışları gibi yüksek hızlı uygulamalar için daha fazla değil.

Paketi de dahil olmak üzere

2X Kauçuk Kilit Tak

Resmi tanıtımı

Uluslararası normalde 24-72 saat içinde siparişinizi işleme koyacağız Nakliye , ama farklı özel yasalar ve uluslararası posta trafiği nedeniyle teslim süresi garanti edemez. Lütfen uluslararası posta ile sipariş için 4 hafta nakliye gün izin. Ve eğer hızlı sevkiyat ihtiyacınız varsa , yardım almak için Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçin . Bu herhangi bir rahatsızlık için özür dileriz. SADECE adres Alixpress için gemi. Adresinizi Alixpress emin olun lütfen ödeme yapmadan önce teslimat adresi ile eşleşiyor.

Garanti&İade 1 YIL Garanti vermekteyiz. Güven ile satın! İade veya değişim talep parsel aldıktan sonra & alınan aynı durum maddenin döndükten 1 hafta içinde tek istekleri mevcuttur. İade izni istemek için bizimle irtibata geçiniz. Dönüş için adınızı , ihale numarasını ve neden e-posta dahil edilmelidir. Döndürülen tüm öğeler tüm orijinal ambalaj malzemeleri içermelidir. Madde olmayan kusurlu bulunursa, madde alıcıya alıcıya ait olmak üzere gönderilecektir.Alıcı Tüm İade Kargo ve Nakliye Ücretleri sorumludur. Alıcı reddetti ve/veya teslim edilemeyen döndürülen öğeler için ek nakliye masrafları sorumludur. İade ediliyor kutu veya etiket üzerinde Yetki Numarası olmadan herhangi bir iade kabul etmiyoruz. Not çeşit İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Bu masraflar normalde kalemi almak ne zaman (kargo) şirket veya ek nakliye ücretleri bizden yardım sormadan Negatif geribildirim bırakmayın onları karıştırmayın teslim kargo tarafından toplanır. Eğer herhangi bir sorun varsa, önce bizimle irtibata geçiniz.Mümkün olduğunca çabuk tüm mesajları yanıtlamak için çalışıyoruz.

  • Malzeme: Silikon
  • Uyumlu : Yİ Kamera için SJCAM/için fotoğraf ve video Kahraman 4/3+/Hero3/Hero2/için
  • Marka Adı: sadece.şimdi
  • Paket: 1 paket
  • Uyumlu Eylem Kamera Marka: Görüntüler,Sjcam
  • Yazın: Kauçuk Kilit Tak
  • Model Numarası: QGP107
  • Su geçirmez: Evet
  • renk: Beyaz
  • Paket Boyutu: 25cm x 19cm x 5cm (9.84in x 7.48in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.