Yamaha için S. UYUE Evrensel 7/8" 22mm Alüminyum Motosiklet Direksiyon Fren Debriyaj Koruyucu R3 R25 YZF R1 R6 MT09 Gidon

v79707

Yeni ürün

285.73TL 200.00TL

Etiketler: 22mm Gidon, 22mm gidon, fren koruyucusu, Ucuz 22mm gidon, 22mm yüksek Kaliteli gidon, Çin fren koruyucusu Tedarikçiler.

Honda Motosiklet Fren Debriyaj Kolları Görevlisi 7 / 8 "evrensel 22mm GİDON, Suzuki, Muhafız Kawasaki, Yamaha gidon Bu tür güvenlik kuralları nedeniyle tüm Moto GP sürücüleri için bir zorunluluk haline geldi. Bu koruyucu, Fren başka bir sürücü veya başka bir nesne bulursanız yanlışlıkla basıldığında korur. Sokak Biniciler için, aynı zamanda Ayna veya Yolda Diğer Tehlikeler ile güvenlik aracı Çarpışmak için iyi bir ek olabilir. 7(22 mm) / 8 "çap GİDON olan Resim sayısı: (fren ve Debriyaj tarafı) 2 unids - kolay kurulum, herhangi bir Yükleme Talimatı Mobilyalar: Tüm Motosiklet marka alüminyum Renk Yapılan özel: Durum: %100 yepyeni Malzeme::. Tüm 7 / 8 "gidon gibi Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki, vb için uygundur. Emin GİDON iç çap 13 mm için 18mm, eğer iç çap 13 mm GİDON Oyun olmayacak, altında ise o olun. BMW F800R 09 (Oyun) hariç: KTM RC 390 İçin Yamaha MT-01 Yamaha MT 01 13up İçin YAMAHA XJ6 08up İÇİN Yamaha t İçin Yamaha SB 1000 Fazer 00-05 İçin Yamaha neyse, hi Yamaha FZ1 FZ1 FAZER 06up-fz6 fazer - MT - 01 04up İçin BMW 09up 1000RR BMW GT 12up Spectrum spor / teknoloji tür İçin 13up-max 530 / t-max 04up BMW R1200GS İçin bu parçalar uygun motosiklet için Teklif vermeden önce Yapmak İçin. Toptan Toptan sağlıyoruz seçeneği için 8 renk var, eğer ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın son Fiyat almak için tereddüt etmeyin.

Siparişinizi takip edin

İhtiyacınız olan tüm sipariş: bir Kez sipariş sevk, sipariş alındığını onaylamak için bir onay alacaksınız. Bu bilgileri siparişinizi takip etmek ve sipariş durumunu çevrimiçi görüntüleme ihtiyacınız olacak Web siteleri izleme ile birlikte hangi numaraya , içerir. Bilgi İzleme sevk tarihinden itibaren nakliye yöntemi Mal Teslim süresi 25 gün Ücretsiz kargo ePacket Mevcut Çin yazı Bekleyen en fazla 10 gün EMS 50 gün Mevcut hava posta Ücretsiz kargo kayıtlı

E-EMS Bekleyen 10 Kadar Kullanılabilir

Not

Eğer tercih ederseniz, izleme bilgi için kullanılamayan nakliye yöntemi, kesinlikle almak veya uzun bir süre için öğeyi izlemek mümkün değilken, itibarımızı, zararlı olduğu tartışma başlatmayın.

Bizimle irtibata geçmeniz gerekmektedir, öğeleri bulmanıza yardımcı olmak bizim görevimizdir.

Sizin için ne arıyorsanız olmadığını bilmiyoruz . Merak etmeyin.

tam mağazamızdan satın aldığınız her öğe wuth memnun olmanı wan ediyoruz.Wahtever nedenle, satın alma için bot conetent sen, herhangi bir zamanda retyrns kabul, aşağıdaki condistions yerine getirilirse weill.

--Tüm itmes kullanılmamış olmalı.

--- Adam çılgın! - orijinal sipariş numarasını içerir.

-Bu hoş hijyenik nedenlerden ya da yanlış işlemleri için,maddenin herhangi bir zamanda iade veya takas edilemez.

--Tüm öğe, orijinal paketlerinde olmalıdır.

Çok iyi geribildirim bize bırakın, eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bunu takdir ediyorsunuz .

Ürün ve hizmet hakkında içerik değilken, pls yapıcı geribildirim ya da sadece bize sorunu çözmek için.

Hem Eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz ve diğerleri gelecekte daha iyi hizmet verebilmek, lütfen bize iyi bir geri besleme bırakın yapacaktır. ne daha var. bu kürk öğe olarak gerçek tilki kürk ve yün yapılır. düzenli olarak bakımını yapmalısınız. iyi saklayın zaman hange vardı. Su ile yıkama, profesyonel kuru temizleme dükkanı temizlemek gerekir. dahası, bu yüzden giydiğiniz zaman daha parlak ve kabarık görünecek hari yün fırça dyer kullanabilirsiniz. vücudunuzun bu yelek giymek görmek bekleyemeyiz, belki mağazamızda bizi alıcının Haritayı bırakabilirsiniz. bir kez alıcı şovu var. adını hatırlıyor ve Kraliyet müşteri olarak mark,yine mağazamızda herhangi bir kürk ürünü satın sürece,size daha fazla indirim vermek istiyoruz.

Hala sorularınız mı var?

Online mağaza deneyimi hakkında yorum, soru ve fikirlerini duymak gerçekten mutlu oluruz.

Va-srhp.orgreal kürk öğeleri ile mesaj bırakın, aşağıdaki linklere yönlendirilmesi için tıklayınız

?doğru yere:

  • Motoru Tutuyor Olun: Yamaha
  • renk: Titanyum, Altın, Turuncu, Gümüş, KIRMIZI, Mavi, Yeşil, Siyah
  • Marka Adı: DuDuDanQi
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.