Granit için DC-TDFL01 elmas 4 inç 100mm elmas zemin parlatma pedleri mermer ve beton zemin

v7980

Yeni ürün

219.41TL

Etiketler: beton pad, Mermer Zemin parlatma pedleri, Elmas Parlatma, Ucuz beton pad, Yüksek Kaliteli Mermer Zemin parlatma pedleri, Çin elmas parlatma Tedarikçiler.

Parlatma 100mm 4 inç kat Ürün Açıklaması yastıkları

Giriş

DC-TDFL02 elmas ıslak zemin parlatma pedleri metal-chip kat polishin gpads sonra kullanılır.Yüksek elmas konsantrasyon ile,hiç kullanan SıC öğütme katkı maddesi piyasada pedleri parlatma yere göre.Elmas ıslak zemin parlatma pedleri bizim uygulama çeşitli için desinged ve granit,mermer ve beton zemin için kullanılabilir.Yüksek parlak bir derece için yeteneği var.

Detay Resimleri:

Ürün bilgileri:

(Mm)dış Çap

100mm

boyutu:(inç)

4 inç

Grit:

50# 100# 200# 400# 800# 1500# 3000#

Kalınlık(mm):

5 mm

Rpm:

4500

Kalite:

Bir Sınıf

Pad Malzeme

Reçine+Elmas

parlatma pedi(ıslak veya kuru)

kuru ve ıslak

MADDE

DC-TDFL02

Uygulama:

Granit ,Beton,Mermer,Taş

(Kg)ana Paketi/Ağırlık

Seramik/set

G. W

0.5 kg/set

N. W

0,55/set

Ürün özellikleri

elmas ıslak zemin parlatma pedleri

1, ıslak parlatma;

2, pürüzsüz parlatma;

3, Hızlı çizilme olmadan parlatma; Şirket Bilgileri

Sole Kesmek ve Aşındırıcı CO.LTD, 1998 yılında Elmas Aletleri ve Aşındırıcı sektöründe kuruldu.

Ürünlerimiz elmas kesimleri, testere, Tel testere,elmas aşındırıcı, esnek elmas parlatma pedi, zemin parlatma pedleri, fincan jantlar, tekerlekler, CNC profil-profil jantlar, matkap, parmak freze uçları, fırçalar, aşındırıcı blokları ve elektroliz araçları, çeşitli özellikleri vardır. Tüm bu ürünler uluslararası ileri standart ulaştı ve yaygın kesme, taşlama veya granit, mermer, beton, asfalt, dirençli, porselen ve cam parlatma için kullanılır. Tüm ürünlerimiz sıkı kalite kontrol altında.

Pad / Shuimo kullanmak için aşağıdaki makine ve ekipmanı parça Parlatma Elmas:

Not: Eğer herhangi bir ürün ile ilgileniyorsanız, Stly istediğiniz Kum olan bize bildiriniz .Çok teşekkürler! Eğer on-line değilsek bize Posta veya e-mesaj gönderin . size bilgisayar ekranları renk sapması var Beri.. en kısa sürede cevap, özellikle CRT ekran ve LCD ekran arasında, biz ürünlerimizin renk gördüm fotoğrafları ile tam olarak aynı olacağını garanti edemez. Bizden birden fazla öğe satın alırsanız, kombine taşımacılık ve kargo ücreti indirim destek olabiliriz. Nakliye hakkında: Eğer 2KG Geçmeyen ürünlerine, nakliye Çin Sonrası Hava Posta daha ucuz kargo ile tercih edebilirsiniz, ama bunun için sabırla bekliyoruz lütfen. belki nakliye süresi biraz uzun olacak. Eğer 2KG eğer ,express seçiniz, EMS , DHL, UPS, Fedex ,vb gibi. Eğer acilen bu öğe ihtiyacınız Varsa, lütfen başka bir ifade seçin, örnek ( EMS DHL UPS Fedex , vb.) için gerçek pulu hesaba göre. Teslim süresi:bir, UPS/DHL/FEDEX/TNT kargo EMS 7-15 gün sürer, Asya, Batı Avrupa, Kuzey Amerika b, HK/Çin Uçak gemisi 7-15 iş günü sürebilir, gemi Güney Amerika, Orta Doğu, Doğu Avrupa, Afrika 15-30 iş günü Satıcı taahhütleri al: amacımız tam memnuniyetini garanti etmektir 3-7 iş günü sürebilir. Dikkatle her öğe göndermeden önce kontrol ettik .Ve memnun olacağınızı ümit ediyoruz. Bütün satışlar kesindir. Bize doğru e-posta ile sipariş ve teslimat adresinizi verin lütfen. bunun için imzalamadan önce dikkatlice kontrol edin parsel lütfen. Eğer sen?yeniden madde ile herhangi bir nedenle memnun değil , 3 gün içinde öğeyi aldıktan sonra lütfen bize ulaşın; geri 1. Sizin memnuniyetiniz bizim nihai hedefimizdir;

2. Eğer bırakın benim öğeleri seviyorsanız bana iyi geribildirim ve 5 yıldızlı GENEL değerlendirme " "; sizin için de aynısını yapacağız.

3. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, size herhangi bir sorunları çözmek için çalışacağız. Alipay ,Western Union ve T/T, Escrow kabul Ediyoruz ödeme Politikası. Lütfen dikkat:

Farklı ülke olarak farklı bulun gümrük politikası vardır .İthalat vergileri paketi aldığınızda yerel hükümet tarafından da uygulanabilecek vergiler ve/veya gümrük ücretleri tabi olabilir. Gümrük işlemleri için herhangi bir ek ücret ödenmesi gerekir. Bu risk alıcı kaynaklanmaktadır?s özel , Bu bizim kontrolümüz dışında. İşbirliğiniz için teşekkürler!

Ve güvenli bir şekilde ve sorunsuz öğeleri alırsınız , böylece son ifade seçecektir bizim yerel gümrük politikası söyle anlatayım.

Güzel bir gün ve mutlu bir alışveriş geçirmenizi dileriz.

********************************************

Çin'de,biz içtenlikle sizinle iş yapmak istiyorum çok dürüst ve biz,

İşimizi adil,kaliteli ve fiyatı makul,çok güzel bir hizmet sunuyoruz,

ve hızlı teslimat,ve satış sonrası hizmet. bize ulaşın size Hoşgeldiniz!!!

Çin'de güvenilir ve güveni bir tedarikçi bulmak için çok memnun olacak,

taş aletler çok profesyonel ve tüm malları çok ucuz fiyata çok iyi sağlayacağız bulacaksınız,

bu yüzden deneme için utangaç,teşekkürler!!!

Bize kendimizi kanıtlamak için bir fırsat vermeye çalışın,

her zaman müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için en iyi yapacağız.

  • Kullanımı: taş veya beton zemin parlatma
  • Uygulama: ıslak zemin için cila
  • DİY Malzemeleri: Sıhhi tesisat
  • Menşe yeri : Fujian, Çin (Anakara)
  • Kalınlığı: 5 mm
  • Aşındırıcı Tane Boyutları: 50#-3000#
  • Marka Adı: casaverde
  • Model Numarası: DC-TDFL02
  • Çapı: 4 inç
  • renk: Beyaz
  • Grit: 50#,100#,200#,400#,800#,1500#,3000#
  • Boyutu: 100mm
  • Malzeme: Reçine+Elmas
  • Paket: Seramik//karton ayarlayın
  • Paket Boyutu: 11cm x 11cm x 5cm (4.33in x 4.33in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)
  • Ünite Tipi: (7 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.