Doogee için x5 Dokunmatik Ekran Cam çizim Tablası Yerine Rus + 3m sticker İçin yeni 5" Siyah Dokunmatik ekran Paneli Sensör Gelmesi

v79840

Yeni ürün

38.27TL 36.35TL

Etiketler: 5 dokunmatik ekran", doogee x5 dokunmatik, Dokunmatik Ekran Cam, Ucuz dokunmatik ekran 5", Yüksek Kalite doogee x5 dokunmatik, Çin dokunmatik ekran cam Tedarikçileri.

Detayları:

Fabrika İçin [ tür Not ] her zaman farklı üretim grupları var, yani lcd veya dokunma sensörü üzerindeki kod numarası aynı olmayabilir, bu yüzden hisse üzerinde gerçek ürün olarak göndermek, bir iş, bir ( tüm test) teşekkürler göndereceğiz ! Rus Arkadaşım Lütfen Dikkat Edin!!! Rus gümrük yeni politikası nedeniyle alıcının tam adı doldurunuz. Herhangi bir teslim edilmeyenler eğer Müşteri sipariş verirken yeterli bilgi sağlamıyorsa sorumlu olmayacaktır. Tek adresi Hoş için, lütfen adresinizi doğru yapmak gemi. 1. (Mesaj Cevap süresi) Çalışma zamanımız pazartesiden cumaya Pekin Zaman 9:00-18:00. Cumartesi saat 9:00-12:. 2. Eğer herhangi bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Sizin için bunu çözecektir. Biz tesadüfen anlaşmazlık açmayın. aksi takdirde kötü kredi olarak, Hoş ve aynı zamanda Çin Satıcıları Birliği tarafından kaydedilecektir. Ve engellenecek. 3. Sipariş sırasında lütfen doğru ve tamamlanmış iletişim bilgileri Doldurun. Mal İpucu aldıktan Sonra sipariş ödeme yaptıktan sonra Değiştirme yok, teşekkür ederim.

Test ederken yüklemeden önce 1 ipucu: Test, herhangi bir koruyucu film veya etiketleri çıkarmayın. Statik elektrik sorunu dikkat ediniz. Herhangi bir onarım başlamadan önce, kendinizi yere emin olun DSB (elektro statik deşarj) bir kayış vardır. Bu telefon içinde elektronik bileşenlerin zarar statik elektriği engeller. Cam parçaları ile parmağınızı kesmemeye dikkat edin koruyucu gözlük ve emin olun. 2 ipucu: Ekran yedek test Simüle çok hassas bir üründür. Güçlü yüklemeden önce test etmenizi öneririz. Ayrı bir cep telefonu anlamına gelir simüle test, üzerinde (anakart + dokunmatik ekran) bağlı ses kablosu ve yeni yedek güç lütfen, test bitti. Test TAMAM, lütfen yükleyin. Eğer gösterebilir değilse, lütfen ilk zamanda bize ulaşın. Ve lütfen cep telefonu yüklü olması için zorlamayın. Eğer cep telefonu yükleme sırasında zarar görürse sorumlu olmayız. 3 ipucu: kablo emin dokunmatik kablo üzerinden yapmayın Lütfen-bend bend Yapmak değil. 90 derece eğilmiş bir iş için neden olur.

  • Uyumlu Marka: Doogee İçin
  • Marka Adı: pensen
  • İçin: DOOGEE için X5
  • renk: Siyah
  • Ekran: 5≥"
  • Yazın: Dokunmatik Ekran
  • Model Numarası: DOOGEE için X5
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.06kg (0.13lb.)

İlgili ürünler

Trending.