2 adet 100 ml Anal Seks İçin ipek Dokunuş Seks Ürünleri Tatlım Oral Seks Kayganlaştırıcı Elma Tadı Su bazlı Yağlama Seks Yağı*200 ml=

v79880

Yeni ürün

54.18TL

Etiketler: Seks Yağı, seks ürünleri petrol, anal seks için petrol, Ucuz seks yağı, Yüksek Kaliteli seks ürünleri petrol, Anal seks Tedarikçiler için Çin yağı.

Eatted,oral,anal,vajinal,meme seks ve tüm vücut için olabilir,100 ml

Satıcının Nakliye Yöntemi: 1.Tüm koli göndermek için izlenebilir kullanıyoruz,Tüm(bazı ülke bilgileri (örneğin,Kanada,ABD,Avustralya 2 olarak güncellenir değil) lojistik bilgiler var.Farklı ülke, farklı kullanım sonrası yol,her parsel güvenle ve 3 hızla teslim ettiğinizden emin olun.(Brezilya 90 gün) Üzerinde satıcının Nakliye Yöntemi-zaman(Zaman bağlılık) Teslimat:60 gün.Sıcak Satış mevsim ve Tanıtım günleri lehimize birkaç gün gecikme olur: (1) Shenzhen, Çin'de Fabrikası vardır. Fiyatlarımız çok uygundur. (2) Çin'deki eşit koşullara dayalı en iyi fiyat verebilir. (3) fabrika çeşitli üretmek daha inşa etti.Seks ürünleri üreten. Bu yüzden kaliteli ürünler sunacağız emin olabilirsiniz. (4) tüm müşteriler dünyanın her yerinden herhangi bir zamanda bizimle irtibata geçmekten tüm müşteri Karşılama ile karşılıklı fayda ve uzun vadeli iş ilişkileri kurmak için hazırız. 1 ödeme. Tam ödeme 7 GÜN içinde sipariş sonra ödenmelidir. 2. Ödemenizi aldıktan sonra 2-4 iş günü içinde malları teslim edecektir. 3.İthalat masrafları, vergiler madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir .Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Alt gümrüksüz veya vergi ile paket almak yardım etmek için daha düşük bir değer öğeleri olarak ilan edeceğiz. Düşük fiyat ürünlerin ödenen toplam fiyatı ya da piyasa değeri yansıtmamaktadır. Ve eşyanın sırrını için "masaj" veya "Masaj Aletleri" plastik oyuncak"olarak İşaretlenir. Notlar 1. Alıcı gerekli sigorta sorumludur. 2. Belirli bir sipariş için işlem süresi, ürün tipi ve stok durumuna göre değişir. Çoğunlukla, işlem süresi 2 5working gün olabilir. 3. Eğer yanlış ya da hasarlı bir öğe alırsanız, lütfen 7 GÜN içinde ürünü aldığınız tarihten itibaren bize ulaşın. 24 Saat içinde cevap vereceğiz. Döner zarar görmemiş, yeniden satılabilir durum, tüm orijinal ambalaj kılavuzları, garanti formları, vb dahil olmak üzere tüm orijinal öğeleri içermelidir. Alıcı ürün veya hizmet hatası değilse iade posta ücreti sorumlu olacaktır. 1 geri bildirim.eğer ürünlerimiz için iyi hissediyorsanız,bize 5 yıldız verin,lütfen!

  • Boyutu: 100ML*2pcs
  • Müstehcen Resim: No
  • Öğe Türü: Yağlar
  • Müstehcen: No
  • Malzeme: Yağlayıcı
  • Model Numarası: SLK100PG
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.