Jig Yem Solucan Yumuşak Balıkçılık Dikenli 4 ADET Yeni raflar 25 mm/2.5 g Kurşun Buz Balıkçılık Kanca Kanca

v79921

Yeni ürün

34.22TL

Etiketler: kanca hattı, kanca cüzdan, kanca aşk, Ucuz kanca hattı, Yüksek Kaliteli kanca cüzdan, Çin kanca aşk Tedarikçiler.

4 ADET Yeni raflar 25 mm/2.5 g 4 Renk Jig Dikenli Buz Balıkçılık Kanca Balıkçılık Lure Yumuşak Solucan Kanca Kurşun

Uzunluk:yaklaşık 25 mm

Ağırlık:2,5 g

Malzeme: Kurşun

Renk: 4 renk

Şu anda Visa, MasterCard, Western Union, Qıwı ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz. Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş Gelecekte mevcut olacak. Paranızı güvenli bir şekilde Hoş tarafından yatırılır. Para sadece teslimat onayladıktan sonra bize serbest bırakılır. Ödeme yapmak için daha fazla yardıma ihtiyacınız, lütfen buraya tıklayın eğer:

Çoğunluklu ülkeler için dünya çapında nakliye hugo'nun Mağaza desteği, Adres seçenek listesinden ülkenizi bulamazsanız, bizimle irtibata geçiniz. Normal condtions içinde, paketleri 3~5 iş günü içinde geçerli bir ödeme sonra sevk edilecektir. Tüm mal dikkatle ambalaj önce kontrol edilir. 20USD için 1,00 arasında düşük değeri ile "hediye" gibi öğelerin kategorisinde "sonrası tüm paketlerimiz ilan ediyoruz. Kesinlikle sipariş adresi göre gemi siparişleri verdik, eğer adresi herhangi bir değişiklik varsa hemen kargo çıkmadan önce bize haber ver.

Teslimat süresi paket sipariş, ne zaman sevk sonra sayılır. EMS, DHL veya diğer kurye ile gönderilen paketler için, çoğunluk paketleri 5 ~ 15 gün içinde gelmesi olacaktır. Lütfen anlayın ve eğer gümrük muayene için paket tutun Eğer bizimle işbirliği yapacak. Sonrası hizmet ile teslim zaman( sadece referans için, teslim süresi birçok faktör tarafından etkilenir ): 7~22 Gün: Asya, Kuzey Amerika 12~39 Gün: Batı Avrupa, Orta Doğu, Okyanusya, Doğu Avrupa 30 ~ 65 Gün: Güney Amerika'da, Afrika'da, Güney Afrika

Gümrük muayene için düzenlenen paketleri, anlamak ve nazik mallar için bekleyin lütfen, ayrıca koruma süresi sipariş genişletmek için bize bilgi verebilirsiniz. Herhangi bir evrak ya da gümrük aydınlatılması için gerekli, lütfen bize bildirin yardım için, hemen size cevap verelim. Mağaza ürün satan herhangi bir yerel vergiler dahil değildir, ne de yerel vergi ödemek zorundayız. Lütfen sipariş, özellikle Arjantin'deki müşterileri için önce bu notu.

Hugo deposundan, bir telefon vardır satılmaz satılan ürünler towarding herhangi bir soru ya da sorun için, hemen size cevap verelim. Tüm meraklısı balık tutuyoruz, son derece herhangi bir öneriniz için ürün kalitesi ve hizmet standartlarının iyileştirilmesi için minnettar olacağız. Uzun ömürlü garanti hizmet sunuyoruz, sana ne için önemsiyoruz. Değiştirme veya tazminat durumu başına göre yapılacaktır. Hizmet süresi: 8:20.m ~ 23: 30: 00 Pazartesi~ Cumartesi günü, aynı zamanda orada gerçek zamanlı olarak size cevap değilsek mesaj bizi terk edemezsin.

Ödeme yapmak için nedir? Bir: Visa, MasterCard, Western Union, Qıwı ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz. Q: hizmet özelleştirme Yapabilir misiniz? Bir: Evet, Hugo Mağaza teklifi bazı ürünler için hizmet veriyor, bizimle soruşturma için bekliyoruz. Q: Ne kadar benim sipariş alabilir miyim? Teslimat sütun "zaman üstte: Lütfen bir inceleme". Eğer ürün almak veya sorun eşyayı elde etmezsem s:? Bir: eğer herhangi bir sorun olursa hemen bize ulaşın, sorunu zamanında çözmek yardımcı olacaktır. Lütfen hemen olumsuz yorum vermek" değil. Ekstra bir indirim almak için Nasıl çalışmalıyız? Bir süre için indirim veya kupon zaman yapmak, mağaza kapısı sayfamızda LİSTESİNİ SAKLAMAK İÇİN" EKLE tıklayın "olacağız; başka bir yol ürünlerimiz ile yakalar ile bizimle paylaşıyor. S: başka bir soru sorabilir miyim? Bir: Evet, müşterilerin sorularıyla izin verilir ve bilgimiz çerçevesinde cevap için mutlu olurdu.

Sizin memnuniyetiniz persuite bizim, lütfen bize 5 yıldız oranı ve olumlu yorum oranı. Ya da 3 yıldız veya daha önce bizimle temasa aşağıda olumsuz yorum verin lütfen, sorunu çözmenin en iyi yolu bize konuşmak. Eğer herhangi bir nedenle memnun değilseniz, lütfen geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın. Bizim satın alma ile memnun ve olumlu bir deneyim sağlamak için elimizden geleni yapacağız sağlamak için çalışıyoruz.

  • Pozisyon: Okyanus Tekne Balıkçılık Okyanus Kaya Fshing,Ocean Beach Balıkçı,Göl,Baraj, Gölet,Nehir,Akarsu
  • Model Numarası: A
  • Yazın: Yapay Yem
  • Kategori: Sazan Yemi
  • Marka Adı: Wifreo
  • Ünite Tipi: (4 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 12cm x 8cm x 2cm (4.72in x 3.15in x 0.79in)
  • Paket Ağırlık: 0.01kg (0.02lb.)

İlgili ürünler

Trending.