10 adet Çocuk Bebek Bebek Çocuk Çekmece Dolap Dolap Kapı Çocuk Güvenlik Kilidi TR

v79935

Yeni ürün

30.32TL

Etiketler: kapı bebek, kapı çocuk, Bebek Çocuk Güvenliği, Ucuz kapı bebek, Yüksek Kaliteli kapı çocuk, Çin Bebek Çocuk güvenlik Tedarikçileri.

Bebek Bebek Güvenlik Kilit Çocukların Çekmece Dolap Buzdolabı Dolap Kapı Kilidi Plastik Dolap Locks1 Pc kız bebek kız elbise vestidos bebek hello kitty yaz elbise ayakkabı elbise bebek giyim bebek Giyim Erkek Giyim bebek tulumu elbise kızlar kız giyim setleri elbise

Yan yapıştırma sticker, kolay ve rahat, güvenli delik, çift kişilik açıklama: %100 marka yeni ve yüksek kalite gerek. Çocuk kapı ve Dolaplar oynarken ürünün zarar parmakları engeller. Yeme ve içme için ecza dolabını açma çocukları engellemek. Kuru yüzey, ılık su ile temizleyin fırçalayın zaman sopa,elini kullanma. Buzdolabı, Dolaplar, pencereler, kitaplıklar, kapılar, Klozet kapağı,vb kullanılabilir. 21.00*8.46 5.00 cm/"*1.97" (Yaklaşık) (L*W) malzeme:PP+ABS Renk: beyaz Ürün Boyutu:.Miktar:1Set(10 adet)

Not: manuel ölçüm için Boyut, 0, 2 cm hata olabilir, normal bir olgu ait olabilir. Ve nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resmi öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Teşekkür ederim!

Uluslararası Alıcılar Not Ediniz:

İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile Pleasecheck.

Madde alıcının Ebay kargo adrese gönderilir,bu yüzden ödeme önce paypal ile Ebay mevcut adresinizi ONAYLAYIN lütfen. Ama bazen uluslararası teslimat çok Kurye Şirketi ve yerel gümrük/görevleri bağlıdır. Eğer zamanında öğe almazsanız,lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın.Anlayışınız için teşekkür ederiz. Nakliye Yöntemi:

Öğeler Çin Post tarafından sevk edilecektir ,sevkiyat tarihinden itibaren 15-25 iş günü sürer.

Öğeleri USA, Kesinlikle Güvenli USPS tarafından sevk edilecektir. HER PAKETİN TAKİP NUMARASI VAR. Sevkiyat tarihinden itibaren 7-12 iş günü sürer.

Ayrıca DHL, UPS, EMS ekspres kargo ile temin ediyoruz, ama hızlı kargo için daha fazla para ödemek gerekir. Emir(Telefon uluslararası ekspres kargo için gerekir)önce nakliye hizmeti express ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle irtibata geçin, Eğer ödemenizi nakliye hizmeti express, Lütfen telefonunuzu not ihtiyacınız Varsa.

Shiping Zaman:

Tüm öğeler için 3 iş günü içinde (hafta içi Pazartesi - Cuma günü) ilan edilecektir ödeme satıcı tarafından temizlenir

Tahmini teslim süresi

Uluslararası paket yaklaşık 15-20 gün hedef için Postane Tarafından istatistik raporu kargo son gemi; burada sadece alıcı başvurusu için bazı ülkeler için varış süresi performans tablosu aşağıdadır alır.

1. Tüm ödemeler peşin.

2. Sadece Paypal ile ödeme kabul ediyoruz. Lütfen eğer PayPal üzerinden bir sipariş vermeden önce ödeme yapabilirseniz kontrol edin.

1. Geri iade politikası garanti 14 gün para sunuyoruz.

2. Bizim garanti veya yanlış kullanımı veya alıcı/kullanıcı tarafında yanlış yükleme sonucu normal çalışma koşulları altında olmayan fiziksel zarar görmüş olan tüm ürünler için genişletilmiş değildir.

3. Tüm iade edilen ürünler için, alıcı iade adresi için bizimle irtibata geçiniz.

4. Her durumda, alıcılar kendi maliyetini döviz veya para iadesi için ürünleri iade nakliye ücreti ödemek. Yedek pul sorumlu olacağız. Geri iade madde aldıktan sonra yapılacaktır.

Sizin için ödeme aldıktan sonra olumlu geribildirim terk ettik. Görüşleriniz bizim için çok önemli, olumlu geribildirim ve 5 Puanı GENEL olarak çok değerlidir.

Lütfen herhangi bir olumsuz yorum ya da 1 puan ayrılmadan önce bize bildirin, 2 puan düşük TERMİNALLER veya Paypal ve Ebay üzerinde herhangi bir anlaşmazlık açmak, bizim sorunları çözmek için fırsat verin ve en iyi bizim ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız.

Eğer herhangi bir soru, lütfen satıcı bir soru Sor", elimizden geleni e-postalara en kısa sürede yanıt vermek için, günlük gelen e-postalar ve zaman dilimi farkı yüksek hacim nedeniyle çalışırız üzerinden" bize ulaşın, hemen e-postalarınızı cevaplamak mümkün olmayabilir.Lütfen 1-2 iş günü yanıt için bize izin verir.

inkfrog terapeak

inkFrog Analytics

  • Desen Türü: Katı
  • Model Numarası: Kapı Dolap
  • Malzeme: Güvenli
  • Şekil: Bar
  • ambalaj: Yok
  • Öğe Türü: Kenar & Köşe Koruyucu
  • Paket Boyutu: 12cm x 17cm x 19cm (4.72in x 6.69in x 7.48in)
  • Paket Ağırlık: 0.147kg (0.32lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.