GOLDWİNG Motosiklet Logo Hayalet Gölge Projektör Lazer sahne ışığı Honda Logo LED Işık

v8009

Yeni ürün

129.49TL

Etiketler: ışık, led ışık, ışık ışık led, Ucuz ışık, Yüksek Kaliteli led ışık, Çin ışık led ışık Tedarikçiler.

Yeni Motosiklet GOLDWİNG Logo Lazer Projektör motosiklet farklı olmak istiyorsun Işık Evrensel LED? Başkalarının dikkatini çekmek ister misiniz? Kullandığınızda yere inanılmaz bir logosu olacak. Motosiklet çok daha havalı olur. Artık tereddüt, sadece bir sipariş! Paket içeriği: 1 X Motosiklet Projeksiyon (Siyah / Mavi / Altın ,Lütfen bize 4 farklı kabuk rengi var:) Logo LED Işık rengini istediğiniz Ya da rastgele Şartname gemi olacak: Logo Projeleri Yüksek Kaliteli Metal Alaşımlı Malzeme İle Yapılan resim gösterme Özellikleri GOLDWİNG Voltaj: 12 V Boyut: yüklemek Kolay ve motosikletler için yepyeni Evrensel madde. Yüksek kalite ve parlaklık kullanma LED Ampuller. Manostat cihazla! Uzun ömürlü ve net logo! Kolay yüklemek için.Sadece yükleyin ve oynayın! Açık logoları gösteriyor. ( Tavsiye) Plaka Işığı Çizgi Lisans Bağlanmak, arka sis farı hattına bağlanabilirsiniz yükleme . Vidalar ışık düzeltmek için vidayı Kullanın ve güvenliği mesafeler için uygun açıyı ayarlamak tarafından lisans tabakta sabit: Lütfen yüklerken gözleri doğrudan yaymaz. Lütfen yükleyin pozisyonu etrafında plaka blok değil

Daha fazla Logolar kullanılabilir.Eğer isterseniz,bize söyleyebilir. ne zaman teklif ettin. Bir

B

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.

3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

4. Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

7. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir. 100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak.

Bu yüzden en iyisi bizim tüm sorunları çözmek için yapabileceğimiz bize nötr veya negatif geribildirim vermek önce bize ulaşın yapabilirsiniz.

  • Watt: 3
  • LOGO: GOLDWİNG
  • Kabuk rengi: Siyah/Mavi/Altın
  • Marka Adı: Cnpili Kedi
  • Malzeme Türü: metal alaşım
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.