Küllük raf banyo Cep Telefonları havlu ile antika telefon tuvalet kağıdı tutucu tuvalet kağıdı tutucu doku kutuları raf

v80112

Yeni ürün

342.87TL 209.12TL

Etiketler: kağıt tutucu stand, kağıt kapaklı, tutucu kordon, Ucuz kağıt tutucu stand, Yüksek Kaliteli kağıt kapaklı, Çin tutucu kordon Tedarikçiler.

Musluk dükkanımda sipariş verirsen. Farklı ülkenin musluk için farklı boru boyutuna uygun olduğundan, sipariş verirken sipariş iletisinde doğru boyutu açıklama lütfen,ya da standart boyutu G1/2 boru göndereceğiz,anlayabiliyorum umuyoruz.

Nakliye: ·teslimat adresi EŞLEŞMESİ GEREKEN, sipariş adresi için daha fazla dikkat edin. · DHL/UPS/Fedex/TNT/EMS/DPEX/Amarex express arada nakliye, fazla $ nakliye faturada yazmalı nasıl satıcı bildirin,ithalat vergisi ile ilgili,eğer senden bir haber, o zaman sadece fatura üzerinde ürün maliyet yazacağız biz . 7 iş günü sonrası ürün içinde kusurlu maddenin garanti : ·Exchange teslim edilir; ·Nakliye hasarı olan ürün teslim edildi 5 iş günü içerisinde rapor edilmelidir. · Eğer büyük bir sipariş veya mix sipariş vermek için,benimle temas kurmaktan çekinmeyin istiyorsanız bize ulaşın. ·Eğer birden çok öğe sipariş etmek için,lütfen ilk bana haber ver gerekirse bu ürünün bazı nakliye indirim yapabiliriz. Geribildirim: · öğeleri gibi miyim anlatıyoruz. Eğer bir şey kaçırmış varsa, lütfen bana bildirin . Madde teslim, zarar görmüşse zaman öğeyi kontrol edin, sadece nazikçe kabul edin ve hemen bize ulaşın lütfen üzülme lütfen gerekir , gerekirse yeni bir tane göndereceğiz, çok makbule geçti.sen sorumlu sorun alacağız! Eğer ürün memnun değilseniz, yani,açık tartışma sorun için bana mesaj miyiz geribildirim ayrılmadan önce bana mesaj lütfen! ·Uluslararası Alıcılar, Lütfen Dikkat: İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye maliyeti dahil değildir.

  • Malzeme: metal
  • Model Numarası: 31 Aralık 2009
  • Marka Adı: Mike&Jake
  • Metal Kağıt Tutucu Yüzey: Bronz
  • Yazın: Kağıt Tutacağı
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.9kg (1.98lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.