2016 Yeni Otantik Squirtle Peluş Bebek Oyuncak Çocuk Hediye

v80228

Yeni ürün

82.24TL

Etiketler: squirtle peluş bebek, squirtle peluş, peluş bebek oyuncakları, Ucuz squirtle peluş bebek, Yüksek Kalite peluş squirtle, Çin peluş bebek oyuncak Tedarikçileri.

Çanta PP Peluş + PP pamuk Boyutu: hakkında 7inches Pckage 2016 Yeni Otantik Squirtle Peluş Bebek Oyuncak Çocuk Hediye Koşulu:100% Yeni Ağırlık: 150 gr/adet Malzeme:

Gönderi:

Bir sipariş verdiğinizde,kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz.Bir kez ödeme tamamlandı X gün içinde öğeleri göndereceğiz.Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere,gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri,komisyonculuk ücreti,harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

En iyi indirim ile kendi nakliye Firmamız var.

1.Malların ağırlığı 2KGS için:Genellikle 15working Gün 3 gerekli (Transit zamanı) EMS/DHL/UPS tarafından;ya da Çin post hava posta ile iki parsel ile birlikte öğeleri gemi olacak.

3.Eğer sipariş taşıma gereksinimleri varsa,lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Verir:

Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Eğer herhangi bir nedenle kalemlerin alınması 15 gün içinde öğeleri iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak,alıcı emin döndürülen öğeleri kendi özgün koşulları içinde olmalıdır,eğer bu öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp Varsa,alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

Alıcı nakliye ücreti iade tu sorumlu olacak.

Garanti Ve Bakım:

1 aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz. Alıcı ürünü aldıktan itibaren 15 gün içinde değiştirilmesi için isteyebilir.Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır.Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlamak. Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade etmeli ve parçaların değiştirilmesi için nakliye masrafları taşımalıdır.

Öğeleri dönmeden önce,bizim dönüş adresi ve lojistik yöntemi onaylamak lütfen. Öğeleri zamanbir lojistik şirket verdikten sonra,lütfen bizimle takip numarasını gönderin. Öğeler elimize ulaştığında,onları tamir veya değişim yaparız en kısa zamanda

Geribildirim:

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.

Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa,negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Yaş Aralığı: 12-15 Yıl,8-11 Yıl,5-7 Yıl,Yetişkinler,2-4 Yıl
  • Uyarı: yemez
  • Boyutlar: 7inches
  • Malzeme: Polyester
  • Özellikleri: Film & TV,Peluş & Dolması
  • Cinsiyet: Unisex
  • Dolum: PP Pamuk
  • Marka Adı: ·Aşk Teşekkürler
  • Paket Boyutu: 160cm x 240cm x 10cm (62.99in x 94.49in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)

İlgili ürünler

Trending.