JİTAİ 5 adet/lot 3D Gözleri Sert Plastik Yapay Böcek Ağustosböceği Parladı Topwater Balıkçılık Keskin Tiz Kanca İle Balık Yemler sahte yemler

v80385

Yeni ürün

123.32TL 65.36TL

Etiketler: Balıkçılık Jigs, Ucuz Balık Cezbeder, JİTAİ 5 adet/lot 3D Gözleri Sert Plastik Yapay Böcek Ağustosböceği Parladı Topwater Balıkçılık Keskin Tiz Kanca İle Balık Yemler sahte yemler.

Özellikleri: ürün gerçek ağustosböceği gibi balıklar için çok cazip. Kullanışlı ve taşınabilir, bir ağustosböceği seti ve bir koruma kılıfı 5 farklı tür içerir. Çok balık yiyen böceklerin alışkanlığı var, bu yüzden böcek yemler balıklar almanın avantajları ve yüksek fiyatlar var. Nehirler, göller, rezervuarlar, göletler ve akarsular ve birçok balık türleri, örneğin Bas, Asya Sazan balığı, Channa Argus, Gökkuşağı Alabalığı, Levrek, Siniperca Chuatsietc için uygundur.

Balıkçılık Uzunluğu 4.5 f cm Cezbeder

Ağırlık :6g/pc

JİTAİ ödeme yöntemleri aşağıdaki destek Saklayın. Hoş yapılan tüm ödemeler Alipay tarafından işlenir.

Paranızı güvenli bir şekilde Hoş tarafından yatırılır. Para sadece teslimat onayladıktan sonra bize serbest bırakılır.

Çoğunluklu ülkeler için dünya çapında nakliye JİTAİ Mağaza desteği, Adres seçenek listesi ülkenize bulamazsanız, bizimle irtibata geçiniz.

Normal condtions içinde, paketleri 2 5~iş günü içinde geçerli bir ödeme sonra sevk edilecektir.

Tüm mal dikkatle ambalaj önce kontrol edilecektir.

"Balıkçı 20USD için 1,00 arasında düşük değer ile Mücadele" gibi öğelerin kategorisinde "sonrası tüm paketlerimiz ilan ediyoruz.

Kesinlikle sipariş adresine göre sipariş gönderiyoruz, Adres değişiklikleri, hemen kargo çıkmadan önce bize bildirin lütfen.

Teslimat süresi paket sipariş, ne zaman sevk sonra sayılır.

Paketler, EMS, DHL veya diğer kurye, çoğunluk 5 ~ 15 gün içinde geleceğini ile birlikte gelir. Lütfen gümrük muayene için paket tutabilir anlamak.

Sonrası hizmet ile teslim zaman(sadece referans için, teslim süresi gibi hava, gümrük muayene gibi birçok faktör tarafından etkilenir.):

7~22 Gün: Asya, Kuzey Amerika

12~39 Gün: Batı Avrupa, Orta Doğu, Okyanusya, Doğu Avrupa

30~65 Gün: Güney Amerika, Afrika, Güney Afrika.

Gümrük muayene için paketler tutun, lütfen anlayın ve lütfen bekle, aynı zamanda koruma zaman sipariş genişletmek için bize bilgi verebilirsiniz.

Herhangi bir evrak ya da gümrük aydınlatılması için gerekli, bizi bilgilendirmeye devam edin lütfen yardım için derhal cevap vereceğiz.

Mağaza ürün satan herhangi bir yerel vergiler dahil DEĞİLDİR, ne de yerel vergi ödemek zorundayız. Lütfen sipariş, özellikle Arjantin'deki müşterileri için önce bu notu.

JİTAİ ürünleri towarding herhangi bir soru veya sorun için bizimle irtibata geçebilirsiniz, biz hemen size cevap verecektir.

Balıkçılık ürün sağlayıcı ve balıkçılık meraklısı olmasına, son derece herhangi bir öneriniz için ürün kalitesi ve hizmet standartlarının iyileştirilmesi için minnettar olacağız.

Garanti hizmet sunuyoruz, ürünler hakkında herhangi bir soru, lütfen öncelikle bizimle irtibata geçiniz değiştirme veya tazminat durumu başına göre yapılacaktır.

Hizmet süresi: 9:00.m ~ 23: 00 Pazartesi~ Cumartesi günü, aynı zamanda orada gerçek zamanlı olarak size cevap için değilse bize mesaj bırakabilirsiniz.

Q: hizmet özelleştirme Yapabilir misiniz?

Bir: Evet, JİTAİ Mağaza teklif özellikle reel ürünleri balıkçılık için hizmet veriyor, bizimle soruşturma için bekliyoruz.

Eğer ürün almak veya sorun eşyayı elde etmezsem s:?

Bir: eğer herhangi bir sorun olursa hemen bize ulaşın, sorunu zamanında çözmek yardımcı olacaktır. Lütfen hemen olumsuz yorum vermeyin.

Ekstra bir indirim almak için Nasıl çalışmalıyız?

Bir süre için indirim veya kupon zaman yapmak, mağaza kapısı sayfamızda LİSTESİNİ SAKLAMAK İÇİN" EKLE tıklayın "olacağız; başka bir yol ürünlerimiz ile yakalar ile bizimle paylaşıyor.

S: başka bir soru sorabilir miyim?

Bir: Evet, müşterilerin sorularıyla izin verilir ve bilgimiz çerçevesinde cevap için mutlu olurdu.

Eğer ürün veya balıkçılık için ilgili daha fazla sorunuz varsa, bizimle temasa geçin, her zaman yardım için buradayız.

Olumlu geri bildirim ve detaylı yorumları diğer alıcılar satın alma kararı için yardımcı olacaktır. Ayrıca bizi mutlu anlarınızı birlikte balık tutmaya zamanında payı geldiniz!

Eğer herhangi bir nedenle memnun değilseniz, lütfen geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın. Sizin için olumlu bir deneyim oluşturmak için yapacağız.

  • renk: Çok
  • Pozisyon: Ocean Rock Fshing,Nehir,Dere,Baraj Gölet,Ocean Beach Balıkçı,Göl,Okyanus Tekne Balıkçılık
  • Yazın: Yapay Yem
  • Marka Adı: JİTAİ
  • Kategori: Böcek Yemi
  • Paket Boyutu: 8cm x 6cm x 6cm (3.15in x 2.36in x 2.36in)
  • Paket Ağırlık: 0.012kg (0.03lb.)
  • Ünite Tipi: Pack

İlgili ürünler

Trending.