Chevrolet Captiva İçin YDP Android GPS navigasyon oynatıcı Araç Stil ROM 32 13" dikey ayna WİFİ bağlantısı radyo ses 2013-2017

v8041

Yeni ürün

4 958.77TL 4 462.89TL

Etiketler: wifi ayna bağlantı, Ayna bağlantı, araba gps oyuncu, Ucuz wifi ayna bağlantı, Yüksek Kaliteli ayna bağlantı, Çin araba çalar Tedarikçiler gps.

Değerli müşterimiz,

Dikkatle sipariş yerleştirmeden önce aşağıdakileri okuyun:

1.Bu kadar uzun s: Neden teslimat süresi nedir ?

Bir: ödeme Nedeniyle bu dönem çorap 7 gün olarak, makine müşteriye ulaşmak için normal ve sağlam olabilir satarız sağlamak için sonra ambalaj yapmak, elektronik ürünleri testler için ihtiyaç için acil sipariş kabul etmiyoruz !

2.Q: Görev ve vergi soru?

Bir: OLMAYAN ürünleri vergileri, vergi ve diğer gümrük masrafları DAHİL satıyoruz

3.S: İlgili lojistik sorunlar?

Bir: ifade etmenin en etkili yolu ile müşterilerine sağlayabilir, ama bu ifade, şirketin beklenmedik olaylar ve hava koşulları ve diğer faktörler bizim kontrolümüzde değildir, Özel Giriş zamanı , gerçek lojistik durumu hakim güncelleme lütfen! (Sistem kurye izleme bilgileri sorgulayabilirsiniz* gibi kurye şirketi resmi web sitesi sorguda tek numarasını kopyala!)

4.S: olası bir hediye olarak sunmak mı?

Özel hızlı posta teslim desteklemiyor: ticari bir kurye, ticari fatura sağlamak ve değeri ve eşyanın adını ayrıntılarını belirtmeniz gerekir, forma misafirler doldurmak için bir hediye oluşabilir.

5.Siparişimi s: vergilendirilecek? Gümrük tarafından incelenecektir.

Bir: sadece vergi olma olasılığının %80 olduğunu söyleyebilirim . Yaklaşık %50 pay olasılık ile müşterilerine gümrük soruşturma ve kovuşturma , gümrük memurlarının bu durumda izni için gerekli belgeler sunmak, gümrük yumuşatmak için genellikle mümkün Keleş olacak.

Ve personel gereksiz sıkıntı veren, sipariş önce tarife sorunu kabul edip lütfen DİKKATLİCE önlemek için bu kontrol edebiliriz değil!

Siparişinizi verdikten sonra yukarıdaki soruları KABUL etmiş sayılacaktır.

Makine açıklaması bilgi partileri vb sorunları nedeniyle önceden haber verilmeden değiştirilebilir.

Lütfen satın almadan önce Müşteri Hizmetleri personelimiz danışın emin olun, Lütfen!!!

Ek sistem tıklayın↓lütfen

Nasıl yükleme???

Arka kamera

Makine açıklaması bilgi partileri vb sorunları nedeniyle önceden haber verilmeden değiştirilebilir.

Lütfen satın almadan önce Müşteri Hizmetleri personelimiz danışın emin olun, Lütfen!!!

1. Ülkem için sevk edilebilir mi? Eğer ülkenize Hoş seçilebilir, o zaman olabilir. Kontrol etmemizi aksi taktirde, lütfen bizimle irtibata geçin. 2. Beni ne kadar gelmesi sürer? Genelde ödeme onaylandıktan sonra 1-5 iş günü içinde sevkiyat ayarlayacaktır. Nakliye yolu seçerken doğru nakliye zaman kontrol edebilirsiniz DHL, UPS, TNT, FEDEX (4-7gün). 3. Gümrük vergileri ödemek zorunda mıyım? Herhangi bir ücret Vergi ödemek yok. Hoş fiyatı ise, alıcı kendisi tarafından ödemek, eğer kabul etmiyorsanız, lütfen bir sorun önlemek için almayın gerekir olursa gümrük vergi ve ücret içermez . Özel görevleri ithal eden ülkeler tarafından tahsil edilir. Bunu kontrol edemeyiz ama gümrükte daha düşük bir değer beyan size yardımcı olacağız. Normalde, gümrük vergileri ödemek ya da sadece birkaç ödeyin. Eğer beyan edilen değer için özel gereksinimleri varsa, size sipariş zaman bize açıklar mısın? En iyi Vergi ödeme riskini en aza indirmek için alıcı yardımcı olmak için çalışacağız. Bir kez vergi oldu, lütfen vergi ödemek. Aksi takdirde, gümrük ürün yok edecek, ve siz de hiçbir şey alamazsınız. Bunun sorumlusu biz olmayacağız. 4. Benim ürün aldığım zaman daha fazla ödeyecek miyim? Aşağıdaki koşullar dışında satın alınan ürün aldığınızda daha fazla ödeyecek. -Eğer öğeleri göndermek sonra teslimat adresinizi değiştirmek isterseniz, lütfen ücretini ödemek için 30 teslimat adresi değiştirme nedeniyle dolar bize ulaşın. Garanti TAM BİR YIL var. YDP tedarik profesyonel teknik destek. Tüm öğeler iyi paketlenmiş, yeni, hiç kullanılmamış, değil yenilenmiş bir marka. Ve Her öğe iyi sevk önce test edilir. Eğer kurulum ve kullanım sırasında herhangi bir teknik sorun varsa, bize e-posta. Genellikle, bu sorun, yalnızca kötüye kullanma ve yanlış anlama. YDP kullanıcıların profesyonel yükleyici üzerinden bu öğeyi yüklemek için öneririm. Maddenin aldığınız için 7 GÜN içinde hasarlı olduğu sürece bütün satışlar kesindir. Eğer durum buysa, maddenin satıcının takdirine iade veya para değiştirilecektir. Ve alıcı öğe kusurlu bulunursa satıcı fotolar veya video ve diğer kanıt sağlaması gerekir. Garanti 15 Gün sunuyoruz. Eğer herhangi bir nedenle bu konuda ya da mutlu değilseniz, lütfen bize geri (kullanılmamış) orijinal ambalajı içinde herhangi bir çizik ya da hasar olmadan göndermek ve iade madde aldıktan sonra paranızı iade edeceğiz. Lütfen dikkat, Bu maddenin iadesi %10 yeniden stoklama ücreti tabidir ve alıcı iade kargo sorumludur. Bu açık artırmada nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez anlayın. Tartışılabilir bir konu değil. Tüm döner alıcı yerine bir öğe göndermek için ödeme yaparken iade nakliye için ödemek gerekir. Tüm döner YDP izin almanız gerekir. Not lütfen bize tarafından onaylanmamış herhangi bir geri kabul etmeyeceğiz. Öğe dönmeden önce bizimle irtibata geçiniz. Başarılı olmak için, müşterilerimizin memnuniyeti bekleriz. Bu nedenle, görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.

  • DİN: Bir Din
  • Arayüzü: orijinal tak
  • Model Adı: T3
  • Gerilim: 12V
  • Ekran Boyutu: 13"
  • OSD Dil: Rus
  • Chevrolet Modeli: Captiva Sport
  • Marka Adı: DELİNCHUA
  • ROM: Otuz İKİ
  • Captiva Sport-Yıl: 2013,2014,2015
  • renk: 2013-2017 Captiva
  • Araç Marka/Model İçin : Chevrolet
  • Dijital Medya Formatı: JPEG,WMA,Mp3,Mp4
  • Max Harici Bellek: Bellek 64g
  • Özel Özellikler: Dokunmatik Ekran,Dahili GPS,MP3 Çalarlar,Şarj Cihazı,Radyo,Cep Telefonu,FM Verici
  • Madde Boyutu: 17 21 28**
  • Güç: 35A-40A
  • Çekirdek: Çift Çekirdekli
  • Ağırlık: 5kg
  • Çözünürlük: 1024*768
  • Özel Özelliği: Hoparlör/İn-Otobüs,Destek Direksiyon Kontrolü,Dahili Wifi Fonksiyonu,Stereo Mikrofon
  • Paket Boyutu: 45cm x 40cm x 22cm (17.72in x 15.75in x 8.66in)
  • Paket Ağırlık: 7.0kg (15.43lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.