180 380 mm için AMYAMY Köşe öğütücü bracke Taşlama tutucu stand Ahşap Taş Metal Kesme Makine Çerçeve Köşe öğütücü

v80412

Yeni ürün

994.51TL 537.04TL

Etiketler: avuç taşlama standı, taşlama standı, Taşlama Tutucu, Ucuz avuç taşlama standı, Yüksek Kaliteli taşlama standı, Çin taşlama tutucu Tedarikçiler.

Ürün özelliği: %100 yepyeni ve yüksek kalite. Büyük boy 180/380 mm köşe taşlama için uygundur. Öğütücü özel ayraç köşesinde,demir taban döküm, özel,Yüksek mukavemetli bahar, daha sert, daha güvenli, 45 derece ayarlanabilir Fikstür kesme, yay kolu takviye daha esnek gücünde rahat, sağlam slayt & pivot mekanizması İle doğru işe dönüş ve oblik iş parçaları için bile demir taban plakası Güvenli kelepçe döküm. Malzeme: Alüminyum, dökme demir renk: resim olarak bir paketi 1 x talimatları c avuç taşlama dahil değildir) biz boyutu:25X31X17cm N. W: 3.8 KG/PC Paketi: 1 x taşlama standı gösterir

Siparişiniz için herhangi bir gecikme Olursa dikkat: Lütfen www.17track.com gelen paket takip / açık anlaşmazlık önce sipariş uzatmak yenilemek için bana sor. Çok teşekkürler! Lütfen parsel iade edilecektir tam adı ve tam adresi veya not bile. Rusya için çok önemlidir. Emin değilseniz ne boyutu sen seç, lütfen söyle bana senin boy ve kilo ve diğer ölçüler, bilmem yani ben tavsiye en iyi boyutu

Bizim en iyi müşterilerimiz vergi ödeme riskini en aza indirmek için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Deneyim olarak, %95 mal vergileri olmadan ulaşabiliyor, ama HERHANGİ bir ithalat vergileri veya gümrük gecikmeden sorumlu değiliz. Parsel bizi geri nedeniyle yukarıdaki ücretini ödemek için alıcı reddetme dönmek varsa, alıcı bu ücretler ve ödeme tamamlanana dek paket göndermek OLMAZ . Eğer seçerseniz DHL sonra vergi ödemek lütfen vergi ödemek gerekir. herhangi bir vergi sorumlu olmayacağız. Eğer kabul etmiyorsanız, sipariş etmeyiniz. Anlayış ve affet . teşekkürler !

Sürekli mahkumiyet tutuyoruz: Müşteri Tanrı ,hizmet önce gelir! 5 yıldızlı olumlu geribildirim için çalışıyoruz sadece ve bizim en iyi müşterimiz için en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Mağaza ürün veya alışveriş ile ilgili herhangi bir sorun varsa.hoş e-posta veya mesaj yoluyla bizimle temas kurmaktan çekinmeyin,size en iyi hizmeti sunmak ve en kısa sürede sorunu çözeceğiz. Çalışma Saatleri: Pazartesi 00 00-03 18 (09:00-18:00 GMT+8, ABD Pasifik her müşteri için genellikle olumlu geribildirim zamanı:: Cuma günü için . Sağlıklı bir Ali toplum teşvik için, bizim için aynı şeyi umuyoruz. 1) Eğer herhangi bir memnuniyetsizlik Varsa, bize 2) negatif geri bildirim bırakmak her zaman çözüm olduğundan emin Olduğumuz ve bunu bir son olarak kötü bir geri bildirim istemiyoruz önce sorunu çözmek için fırsat verin. 3) En İyi lütfen indirim. Memnuniyetiniz her zaman bizim hedefimiz. 1) Ödeme 3 gün içinde tamamlanması gerekiyor ya da sistem tarafından otomatik olarak iptal edilecektir. 2) ödemenizi güvenli bir şekilde Hoş tarafından mal teslim teyidi kadar tutulur emin olabilirsiniz. 3) Her iki alıcı ve satıcı korumak için, Hoş ödeme doğrulamak için 8-24 saat gerekir. Sonra sipariş ödeme temizlenir sonra (hafta sonları ve tatiller hariç) 3 iş günü içinde sevk edilecektir.

  • Marka Adı: AMYAMY
  • DİY Malzemeleri: Metal
  • Model Numarası: BG-performans
  • Paket Ağırlık: 3.8kg (8.38lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 25cm x 31cm x 17cm (9.84in x 12.20in x 6.69in)

İlgili ürünler

Trending.