Yüksek Moda Rahat Ayakkabı Markası Erkek Bahar Ayakkabı için Nefes Boş zaman Düz Ayakkabı Eğitmenler Hafif Çizgili Erkek

v80538

Yeni ürün

137.04TL 89.09TL

Etiketler: Marka Rahat Ayakkabılar, rahat ayakkabılar, rahat ayakkabı markası, Ucuz marka rahat ayakkabılar, Yüksek Kaliteli rahat ayakkabı, Çin rahat ayakkabı markası Tedarikçileri.

Bir sipariş verdiğinizde, aşağıdaki noktalara dikkat ediniz!

Hakkımızda: Çin Pazarında 10 yıldan fazla ayakkabı iş yapıyoruz. Ve ayrıca eğer ihtiyacınız varsa diğer öğeler, kaynak yardımcı oluyoruz. Alışveriş mağazamızda deneyimleri zevk umudumuz. Burada WhatsApp Bizim KİMLİĞİ:008615990162450 (Jack) ,her müşteriye daha iyi hizmet vermek için de dropshipping ve tüm konteyner sağlamak istiyoruz. Şimdi her müşteriye daha iyi hizmet almak, ya da tüm dünyada arkadaş, ya da burada iyi bir İş imkanı bulabilmesi için WhatsApp grubu kuruyoruz.

Sevgili arkadaşım , mutlu, sağlık ve huzur seni seviyorum

Doğru boyutu seçmek için nasıl:

1, boyutu Bizim standart ABD boyutu ve uzunluğu ayak tek eşittir.

2. Farklı ülkeler ve farklı üreticilerin boyutu standartları farklı, ayak uzunluğu boyutu seçmek için tek kriterdir.

3. Ayak uzunluğu taban uzunluğu değil, aynı zamanda uzunluğu içindeki bir ayakkabı değildir. Normalde, İçinde uzunluğu > ayak uzunluğu

4. Lütfen dikkatle ayak uzunluk ölçüsü. Yöntem, aşağıdaki resim üzerinde gösterilmiştir.

Örneğin,ayak uzunluğu 32 cm İse, kadın ayakkabı 8 ABD boyutu seçin. = 39 Avrupa 7 Boyutu BİZİ, ayak uzunluğu 24.5 cm

Nazik Hatırlatma:Eğer ayak uzunluğu,lütfen ayak uzunluğu yöntemleri takip göre ölçmek emin değilseniz.

HİZMET Ödeme KOŞULLARI : Kredi kartı, gerçek marka transfer süresi, çevrimdışı ödeme, sizin için en uygun olan yöntemi seçebilirsiniz . Çıkarlarını korumak için, böylece alışveriş güvenliği garanti (EMANET) Alipay kabul edemeyiz. Nakliye : diğer ülkeler ve bölgeler İçin, Çin post posta tercih edilen nakliye yöntemidir kayıtlı. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir. Bazen sıkı özel muayene nedeniyle daha fazla gün sürebilir. Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz verir. Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 7 GÜN içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız. Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır. Müşteri Memnuniyeti bizim için başarılı bir geri bildirim bekleriz. Bu nedenle, görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. Eğer bizim öğeler memnun iseniz, lütfen bize aktif geribildirim bırakın. Nötr geribildirim herhangi bir olumsuz ayrılmadan önce bize ulaşın, elimizden sizinle herhangi bir sorunları çözmek için çalışma yapacağız. Nasıl satın almak için para veriyorum SSS: Q:? A: aşağıdaki ödeme yöntemleri: cridet kartı; moneybooker;T/T;western union kabul ediyoruz. Q:Ne kadar benim ülkeme gemi için maliyeti nedir? :Paketi en az 2 Kg Birleşik Devletler; Birleşik Krallık; Avustralya; Brezilya; Kanada, İtalya, Türkiye, İspanya; Malezya, Fransa, Rusya, İsveç, Yeni Zelanda, Norveç, İsviçre, Japonya, Tayland; İrlanda, İsrail, Belçika, Polonya, Güney Kore, Avusturya; Almanya; Danimarka; Singapur aşağıdaki gibi: 26 ülke için ücretsiz nakliye Çin Post Havayolu ile sevk edilecektir. Kg 2 diğer ülkeler ve paket üzerinde, alıcılar tüm nakliye maliyeti göze sahip. S:öğe için herhangi bir takip Numarası Var mı? Bir: Evet, Takip Numarası ile her sipariş gemi ve ilgili web sitesinde gönderi staus görüntüleyebilirsiniz. S:Bu ürün perakende paketi ile mi geliyor? Bir: her Ürün Açıklaması ambalaj detay bildirilmiş, kontrol, lütfen var! S:bir satıcı olduğumu,ürünün kaç adet satın almak istiyorum, ne toptan fiyatı nedir? A: Merhaba,soruşturma için teşekkürler, eğer büyük miktarda satın almak için, lütfen bize e-posta göndermek isterseniz, en iyi fiyat veririm, teşekkür ederiz!

  • Ayakkabı Türü: Temel
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Model Numarası: G137
  • Lojistik : Ücretsiz kargo
  • Ayakkabı Boyutu: 7, 7.5, 8, 8.5, 9.5, 10
  • Sezon: İlkbahar/Sonbahar
  • Uygun: Uygun boyuta doğru, normal boyutunu alır
  • Taban Malzemesi: Kauçuk
  • Taban Malzeme: Lateks
  • Marka Adı: XiaGuoCai
  • Öğe Türü: rahat ayakkabılar
  • Özellik: Nefes,Ter-Emici,Hafif,Sert-Giyen
  • Astar Malzeme: Pamuklu Kumaş
  • Kapatma Türü: Dantel-Up
  • Üst Malzeme: Akın
  • Desen Türü: Çizgili
  • Paket Ağırlık: 0.8kg (1.76lb.)
  • Ünite Tipi: Çift
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

İlgili ürünler

Trending.