Yeni Renkli Kısa Etek Tül Etek Elastik Esnek On Katmanları Yaz Yetişkin Tütü Etek Underskirt 2018 EE909 Kadın

v80555

Yeni ürün

54.80TL

Etiketler: etek underskirt, trençkot kısa, renkli jüpon, Ucuz etek underskirt, Yüksek Kalite trençkot kısa, Çin renkli Tedarikçiler jüpon.

Eğer istediğiniz rengi tercih edilebilir,başka renk seç"," lütfen istediğiniz rengi bir mesaj bırakın.

Örneğin “2 parça ve 2pieces 24 renk 20 renk istiyorum". Sonra 4 adet bir sipariş ödeme.

110 cm bel 66 Beyaz ,Fildişi ,Kırmızı,Siyah ve bu yüzden(Lütfen etek uzunluğu Astar Ağaç Katmanları:Tül kat kat, Tek katman istediğiniz rengi seçin: (belden etek için ) 40~45cm Ölçümleri Tül Renk tipi: Etek &Tül Etek Durum: %100 yepyeni Malzeme:: -

2 yol ile bize ulaşabilirsiniz:

E-Posta Trademanager :

Daha fazla sipariş daha fazla indirim! M&Seç M&D Düğün Neden Profesyonel Düğün Fabrikasına Hoş Geldiniz. Üretim ve 10 yıldan fazla düğün & Moda Elbise ihracat yapan olmuştur. Özel gelinlik geniş, stil, David Bridalâ€s tarzı Airecollection vs. yapabiliriz. Fabrika Özelliği: 1. Mükemmel Kalite - Üstün Kumaş, Adamak İşçilik, Doğru Ölçüm ve Tam kalite KONTROL sistemi. 2. Rekabetçi Fiyat, Daha fazla miktarda, daha fazla indirim. 3. Sipariş sonra 10 iş günü içinde hızlı Teslimat : Sevkiyat yerleştirilir. 4. Koşulsuz herhangi bir kalite sorunu & Tam geri ödeme tam Geri ödeme ödenen ve İade nakliye maliyeti bizim sorumluluğumuz olacak.

Alıcı İpuçları

1.Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

2. Herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle İrtibata geçiniz. Müşteri hizmetlerimiz en kısa sürede size cevap verecektir. Yardım etmek için burada olduğunu ve 24 saat içinde herhangi bir sorunu çözmek hedefliyoruz. E-posta zamanında cevap almak, lütfen tekrar lütfen yoksa-bize gönderilen ve size en kısa sürede yanıt vereceğiz. Şimdiden işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Ödeme :

1. Tam ödeme sipariş sonra 7 GÜN içinde yapılmalıdır.

2. Alıcı ülke tarafından tahsil herhangi bir vergi ve/veya görev sorumludur.

3. Kabul edilen ödeme yöntemleri:

Şu anda Visa, MasterCard, Western Union, Qıwı ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz. Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş gelecekte mevcut olacak.

Ödeme ile ilgili herhangi bir soru daha, bu bağlantı help.Va-srhp.org/payment_method.html bakın, yardımcı olabilir mi lütfen.

Nakliye:

1. En kısa sürede ödeme sonra gemi paketi, Post hava posta 20-45days, bazı seçimlerle ortaya çıkan tablo (3-8 iş günü) 60 gün(7-15 gün) EMS" "DHL" "UPS" "FEDEX" alır götürür.

2. Genellikle, En siparişler 1-3 iş günü içinde işlenir . Ama gecikme teslimat depolama değiştirmek gibi her an gerçekleşebilir, eğer acilen ihtiyacınız varsa, lütfen stok kontrol etmek için önce bizimle irtibata geçin lütfen. Siparişleri 05: 00 EST tarafından yerleştirilmelidir ya da bir sonraki gün\\ \ 'In işine devam edecekler.

3. Bize bırakın hangi Adresi ve Telefon Numarası doğrulamaktadır . Postane size getirebilir ile temas, bu yüzden lütfen dikkatli bir şekilde gereksiz rahatsız eden ve zarar gelmemesi için kontrol edin lütfen telefon Numarası çok önemlidir.

4. Müşteriler herhangi bir il tarafından tahsil özel ücretler, ithalat masrafları ve gümrük vergi sorumludur , elimizden "hediye" ya da faturaya düşük bir değer beyan olarak kaçınarak yardım etmek veya öğeleri ilan ederek özel ücretleri azaltmak yapacağız. Eğer özel kurallar kazandı temin değilseniz, öncelikle özel ile temasa geçiniz.

Verir:

Herhangi bir kalite sorunu için iade kabul,Tam bir Geri ödeme onur duyacağız .

Eğer öğeleri aldıktan sonra herhangi bir sorunuz varsa, önce bizimle irtibata geçiniz.

1. Öğeleri kalite sorunları veya yanlış öğeler için 3 gün içinde iade edilebilir, ama doğal olarak dikkatle ürünleri paketleme için her şeyi kontrol edin ve iyi durumda olduğunu teyit ederiz. Eğer, yakında madde aldıktan sonra size geri vereceğiz.

2. Değil kalite sorunu dönmek için, müşteriler göndermek için, yük dönüş sorumluluk ve. Kullanın tekrar satmak bizim için sabit su hasarı sonucunda veya hasar için herhangi bir ürün kapak etmiyoruz.

Pozitif geri bildirim çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bize olumlu bir geribildirim gönderin. Eğer herhangi bir sorun varsa, lütfen öncelikle herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın . Seninle bir sorunu en kısa sürede çözmek için anlaşma yapacağız. Teşekkürler!

  • Marka Adı: Sonsuza Kadar Zarif
  • Kullanın: gelin
  • Malzeme: Lycra
  • renk: Beyaz Siyah Kırmızı Mavi
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Kaynağı Türü: OEM Hizmet
  • Boyutu: Free Size
  • Öğe Türü: Petticoat
  • ADEDİ: 1 adet
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Teknikleri: Düz Boyalı
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.